خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

معماری برنامه های کاری وزیر پیشنهادی راه و شهر سازی چیست؟

• نویسنده موضوع its.sanaz
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 26
  • بازدیدها 894
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

its.sanaz

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-01-06
کیف پول من
-192
محمد اسلامی گزینه پیشنهادی حسن روحانی به مجلس شورای اسلامی در برنامه خود با اشاره به اینکه وزارت راه و شهرسازی متولی نظام گسترده حمل و نقل است آورده است: به منظوررفع کسری‌های موجود باید به روزرسانی زیرساخت‌ها را مد نظر قرار داد و در این مسیر ظرفیت سازی و برطرف‌سازی نیاز‌های کشور در این حوزه‌ها را جدی گرف او از لزوم تغییر نگرش سنتی و اتخاذ رویکرد‌های جدید جهت مدیریت دارایی‌ها یاد کرده و گفت: در این حوزه نیازمند افزایش بهره‌وری از منابع و هوشمندسازی و ارتقای سطح ارائه خدمات هستیم که در اقلب برنامه‌ها مد نظر قرار خواهد گرفت.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

its.sanaz

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-01-06
کیف پول من
-192
تاثیر غیرقابل انکار خدمات وزارت راه وشهرسازی بر فعالیت روزمره و سطح رفاه شهروندان برکسی پوشیده نبوده و اعمال صحیح سیاست عدالت محوری، ریشه کن کردن فساد اداری و مالی و ایجاد فضایی پرنشاط و رقابتی، موجبات رونق و ارتقای سطح خدمات در تمامی حوزه‌ها را فراهم خواهد کرد. امرور برنامه‌های وزیر پیشنهادی راه و شهرسازی در حوزه ۴ گانه حمل و نقل نشان از توجه به توسعه زیرساخت‌های حمل ونقل، با رویکرد یکپارچگی و برخورداری از عدالت دسترسی است.

its.sanaz

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-01-06
کیف پول من
-192
محمد اسلامی گزینه پیشنهادی وزارت راه و شهرسازی در برنامه اعلامی خود به مجلس با تاکید بر درهم آمیختگی حمل ونقل و شهرسازی گفت: این آمیختگی ایجاب می‌کندتا زیرساخت‌های برون شهری و درون شهری به صورت هم افزا توسعه یابند تا طرح‌های جامع شهری از کارآمدی و اثربخشی قوی‌تر برخوردار شوند.

وی تغییر دیدگاه در این راه را ضروری دانست و افزود: باید شبکه‌های حمل ونقل، توسعه وتقویت ناوگان بصورت یک سامانه یکپارچه طراحی و عملیاتی شوند.

its.sanaz

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-01-06
کیف پول من
-192
پیگیری مطالبات پیمانکاران

محمد اسلامی تنگنای مالی دولت و عدم تناسب بین بودجه‌های تخصیصی و حجم فعالیت‌ها و وظایف وزارتخانه را یکی از مشکلات فرابخشی وزارت راه و شهرسازی برشمرد و گفت: افزایش مطالبات پیمانکاران حوزه حمل و نقل از دولت که رکود و بیکاری کارگران در این حوزه را در پی داشته است.

its.sanaz

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-01-06
کیف پول من
-192
وزیر پیشنهادی راه وشهرسازی تاکید کرد: عبور از تنگنا‌ها با بهره مندی از نسل جدیدی از مدیریت علمی، مدرن، شایسته و متخصص و ارتقای سطح کیفی مدیریت خدمات با تسری هوشمند سازی در کلیه فعالیت‌ها و خدمات وزارتخانه میسر خواهد بود.

its.sanaz

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-01-06
کیف پول من
-192
اسلامی در بخش دیگری از سخنان در خصوص لزوم حفظ و احیای سبک زندگی و هویت ایرانی – اسلامی تصریح کرد: یک از مسئولیت‌های خطیر وزارت راه و شهرسازی تعهد به حفظ هویت و فرهنگ ایرانی – اسلامی و فراهم نمودن زمینه استقرار این فرهنگ در احداث و توسعه شهر، مسکن و به منظور هویت بخشی به کالبد فضای شهری و روستایی است. این وظیفه خطیر اجتماعی ناظر به تسری روح ایرانی – اسلامی به عنوان اصلی مهم در کالبد تمامی برنامه‌ها در نظر گرفته خواهد شد.

its.sanaz

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-01-06
کیف پول من
-192
وی بیان داشت: با توجه به گستردگی فعالیت‌ها و خدمات، استفاده از فناوری اطلاعات و فناوری‌های نوین در کلیه سطوح در راستای ارائه خدمات و یا جابه‌جایی اطلاعات بین مردم، سازمانها، بازار و ارکان دیگر دولت به منظور افزایش بهره‌وری داخلی و بهبود سطح خدمات ضروری است.

its.sanaz

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-01-06
کیف پول من
-192
اسلامی یاد آور شد: از مزایای رشد دولت الکترونیک می‌توان به کاهش هزینه‌های دولت، صرفه جویی در وقت و انرژی، کاهش آلودگی شهر و هوا به دلیل کاهش ترافیک و عدم حضور فیزیکی، کاهش فساد اداری و افزایش سطح آگاهی مردم، بهبود کیفیت زندگی مردم و ارائه خدمات پرسرعت، بهبود کارایی و ارائه بخش دولت از طریق خدمات لایه ها، همسو سازی سرمایه گذاری‌ها با نیاز‌های شهروندان است.

its.sanaz

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-01-06
کیف پول من
-192
ساماندهی بافت شهری و روستایی

وزیر پیشنهادی راه و شهرسازی در خصوص برنامه‌های خود در حوزه مسکن بیان کرد: ساماندهی بافت شهری و روستایی و توسعه زیرساخت‌ها، توجه و پیگیری وضعیت مسکن مهر، ایجاد یکپارچگی و تعامل با سایر نهاد‌ها و ارگان‌ها در امر مسکن و شهرسازی و جلوگیری از گسترش حاشیه نشینی در شهر‌ها و ساماندهی بافت‌های ناکارآمد در برنامه‌های ارائه شده قرار دارد.

its.sanaz

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-01-06
کیف پول من
-192
وی در پاسخ به اینکه راهبرد‌های شما در حوزه مسکن و ساختمان چیست؟ تصریح کرد: تحول ساختاری سیاستگذاری در راستای تشویق فعالان حوزه تولید مسکن مطابق با نیاز برنامه‌ای، زمینه‌سازی و تقویت الزامات اجرای مقررات ملی ساختمان، تمرکز بر برنامه‌ریزی برای افزایش کیفیت مسکن و بهبود فناوری مهندسی ساختمان به منظور پایین آوردن قیمت تمام شده و سازگار کردن ساختمان‌های با استاندراد‌های متداول از جمله موارد مورد نظر است.

بالا