خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

آشپزی ماست یونانی ~__~

• نویسنده موضوع مهاجر.
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 10
  • بازدیدها 432
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
کیف پول من
30,130
ماست یونانی چیست?
  • ماست یونانی غذایی نیست که فقط از روی هوس و علاقه به سراغ آن بروید. تولید این محصول لبنی که با ماست معمولی متفاوت است از سال ۲۰۰۸ تا سال ۲۰۱۳ به چهار برابر افزایش یافته است. تولیدکنندگان ماست یونانی در روند تولید آن از یک مرحله اضافه‌تر استفاده می‌کنند؛ به‌طوری که آب اضافی، لاکتوز و مواد معدنی از ماست خارج می‌شود و چیزی که باقی می‌ماند ماستِ خامه‌ای غنی با قند کمتر، کربوهیدرات بیشتر و طعمی ترش است. اسیدی بودن این ماست کمک می‌کند تا سایر مواد مغذی راحت‌تر جذب ب*دن شود.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
کیف پول من
30,130
ماست یونانی بسته‌ای سرشار از مواد مغذی

• یک وعدهٔ متوسط از ماست یونانی بسته به کارخانه تولیدکننده‌اش، بین ۱۲ تا ۱۷/۳ گرم پروتئین دارد.
  • یک فنجان ماست یونانی ساده می‌تواند نیاز شما به محصولات لبنی کم‌چرب یا فاقد چربی را به اندازهٔ سه وعده فراهم کند. افرادی که قدرت تحمل لاکتوز را ندارند، با مصرف ماست یونانی هضم راحت‌تری خواهند داشت؛ به این خاطر که باکتری‌ها قند موجود در شیر را می‌شکنند ^__^

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
کیف پول من
30,130
قدرت پروتئین را دست کم نگیرید

ماست میزان پروتئین بیشتری نسبت به شیر دارد. ب*دن از پروتئین‌ها برای ساخت موارد زیر استفاده می‌کند:
  • استخوان؛
  • عضله،
  • غضروف؛
  • پو*ست؛
  • مو؛
  • و خون.

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
کیف پول من
30,130
همچنین پروتئین یکی از سه مادهٔ مغذی مهم برای تولید انرژی است. از طرف دیگر پروتئین موادی مانند اکسیژن را از غشای سلول عبور می‌دهد. دریافت مقدار مناسب پروتئین برای حفظ عملکرد سیستم ایمنی، سیستم اعصاب و تعادل مایعات ب*دن اهمیت دارد.

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
کیف پول من
30,130
با افزیش سن به پروتئین بیشتری برای حفظ توده عضلانی نیاز دارید. برای افرادی با ۶۵ سال سن یا بیشتر میزان پروتئین مورد نیاز بین ۱ تا ۱/۲ گرم به ازای هر کیلوگرم در روز افزایش می‌یابد.

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
کیف پول من
30,130
ماست یونانی منبع غنی از پروتئین است؛ به‌خصوص اگر از افرادی هستید که نباید از گوشت استفاده کنید، می‌توانید از خواص این ماست بهره‌مند شوید. اگر به دانهٔ چیا (Chia seed) علاقه دارید، می‌توانید ۲ قاشق غذاخوری از این دانه را به ماست اضافه کنید و میزان پروتئین و فیبر ماست را افزایش دهید. *_*

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
کیف پول من
30,130
پروبیوتیک‌ها به شادابی شما کمک می‌کنند

ماست یونانی سرشار از پروبیوتیک‌هاست. پروبیوتیک‌ها باکتری‌های مفیدی هستند که می‌توانند سیستم ایمنی شما را تقویت کنند و مشکلات معدوی مانند اسهال و درد را کاهش دهند.

شاین گریفین (Shane Griffin )، متخصص تغذیه، می‌گوید: «این باکتری‌ها به‌صورت معمول در رودهٔ شما زندگی می‌کنند و میکروارگانیسم مفیدی در روده محسوب می‌شوند که به حفظ سلامت شما کمک می‌کنند. تعادل نداشتن میزان باکتری‌های خوبِ ناشی از پروبیوتیک‌ها سبب می‌شود تا باکتری‌های مضر یا باکتری‌های بد در روده تکثیر شوند که می‌تواند به سیستم ایمنی آسیب برساند».

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
کیف پول من
30,130
همچنین مطالعه‌ای نشان می‌دهد که پروبیوتیک‌ها می‌توانند روی مغز اثر بگذارند. مطالعه‌ دیگری که روی گروهی از افراد انجام شد، نشان داد که مکمل‌های حاوی پروبیوتیک تمایل تولید هورمون‌های مرتبط به غم و افکار ناراحت‌کننده و افکار مربوط به صدمه زدن به دیگران یا خودشان را کاهش می‌دهد.

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
کیف پول من
30,130
سرشار از کلسیم است

یکی دیگر از فواید ماست یونانی میزان بالای کلسیم موجود در آن است. کلسیم ماده اصلی ساخت عضلات قوی است و به عملکرد اندام‌های حیاتی شما کمک می‌کند. ب*دن نمی‌تواند خودش کلسیم مورد نیاز را بسازد. بدون مقدار کافی از کلسیم کودکان به میزان معمول رشد نمی‌کنند و بزرگسالان در معرض پوکی استخوان قرار می‌گیرند.

هر وعده ماست یونانی۱۸/۷ درصد از نیاز روزانه شما به کلسیم را برآورده می‌کند.

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
کیف پول من
30,130
ماست یونانی یکی از مواد مفید برای افراد مسنی است که می‌خواهند سلامت استخوان هایشان را حفظ کنند. همچنین چون ماست راحت هضم می‌شود و نیاز به جویدن ندارد، برای همه افراد، به‌خصوص کسانی که مشکل جویدن دارند، مناسب است.

بالا