خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

آشپزی طرز تهیه پنیر خامه ای در خانه ~_•

  • نویسنده موضوع مهاجر.
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 9
  • بازدیدها 292
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
نوشته‌ها
5,675
کیف پول من
30,130
Points
217
چرا باید در خانه پنیر خامه‌ ای درست کرد؟

هدف‌تان چه کنجکاوی باشد چه افزایش مهارت آشپزی‌تان، نمی‌توان انکار کرد که غذاهای خانگی تفاوت بسیاری با محصولات تجاری دارند. :)

•پنیر خامه ای را می‌توان به‌راحتی در خانه درست کرد و برروی نان، کراکرها، سس‌ها، چیزکیک و یخ‌چینه استفاده کرد. ازاین‌رو، پنیر خامه ای گزینه‌ای عالی برای تازه‌کارها محسوب می‌شود. همچنین، با تهیه پنیر خامه‌ ای در خانه، از سلامت مواد تشکیل‌دهنده آن اطمینان دارید و می‌توانید آن را با خیال راحت در کنار اعضای خانواده‌تان نوش جان کنید.
مزه اش نیز حتما خوب خواهد بود ~_•
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
نوشته‌ها
5,675
کیف پول من
30,130
Points
217
طرز تهیه پنیر خامه‌ ای در خانه، تجهیزات و مواد اولیه

تجهیزات و وسایل موردنیاز برای تهیه پنیر خامه‌ ای در خانه عبارت‌اند از:

۱. یک کاسه بزرگ از ج*ن*س استیل ضدزنگ با درپوش؛

۲. ظرفی برای هم‌زدن و مخلوط‌کردن؛

۳. دماسنج؛

۴. پارچه‌ای با سوراخ‌های ریز یا صافی برای جداکردن آب پنیر؛

۵. شیر (یا ترکیب شیر و خامه)؛

۶. ماده‌ای برای انعقاد شیر

۷. نمک پنیر (اختیاری).
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
نوشته‌ها
5,675
کیف پول من
30,130
Points
217
مرحله اول: ایجاد شرایط مناسب برای شیر

روش اول: استفاده از استارتر کالچر پنیر خامه‌ ای

۱. شیر را به‌آرامی تا دمای ۸۶ درجه فارنهایت (۳۰ درجه سانتی‌گراد) حرارت دهید.

۲. سپس شیر را ازروی حرارت بردارید و آن را با استارتر کالچر پنیر خامه‌ ای ترکیب کنید. استارتر کالچر مجموعه‌ای از میکروارگانیسم‌هاست که در محیط رشد می‌توانند به شروع فرایند تخمیر کمک کنند. شیر را با استارتر کالچر بیش از ۱۵ ثانیه هم نزنید.

۳. درپوش کاسه را بگذارید و اجازه دهید این ترکیب به‌مدت ۱۲ ساعت در دمای ۲۲ تا ۲۵ سانتی‌گراد باقی بماند.

۴. بعد از ۱۲ ساعت باید شیر ظاهری شبیه ماست پیدا کند (جامد اما نرم شود). در این حالت ممکن است جداشدن آب پنیر از پنیر را مشاهده بکنید. آب پنیر مایعی نسبتا شفاف است.
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
نوشته‌ها
5,675
کیف پول من
30,130
Points
217
روش دوم: استفاده از استارتر کالچر مزوفیلیک آروماتیک و آنزیم رِنِت
۱. شیر را به‌آرامی تا دمای ۷۵ درجه فارنهایت (۲۴ درجه سانتی‌گراد) حرارت دهید.

۲. سپس شیر را ازروی حرارت بردارید و اجازه دهید استارتر کالچر مزوفیلیک به‌مدت ۲ تا ۳ دقیقه در سطح آن حل شود.

۳. سپس ۲ قطره از آنزیم رنت را با ۲ قاشق غذاخوری آب مخلوط کنید یا یک عدد قرص رنت را در یک‌چهارم فنجان آب حل کنید. رنت را با شیر مخلوط کنید. بهتر است، به‌جای هم‌زدن، با حرکاتی به بالا و پایین شیر را با رنت ترکیب کنید. این ترکیب را نیز بیش‌ازحد هم نزنید.

۴. درپوش کاسه را بگذارید و اجازه دهید این ترکیب به‌مدت ۱۴ تا ۱۶ ساعت در دمای ۲۱ تا ۲۴ سانتی‌گراد باقی بماند.

۵. بعد از ۱۴ تا ۱۶ ساعت شیر باید ظاهری شبیه ماست پیدا کند (جامد اما نرم شود). در این حالت ممکن است جداشدن آب پنیر از پنیر را مشاهده بکنید. آب پنیر مایعی نسبتا شفاف است.
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
نوشته‌ها
5,675
کیف پول من
30,130
Points
217
مرحله دوم: عبور از صافی
طرز تهیه پنیر خامه ای در خانه - باید پنیر را در پارچه ای بگذارید تا آب پنیر از آن جدا بشود.

۱. یک پارچه با سوراخ‌های ریز را در کاسه بگذارید. به‌آرامی شیر سفت‌شده را با قاشق در آن بریزید. اطراف پارچه را جمع کنید و سر آن را گره بزنید.

۲. سپس پارچه را به جایی مانند دستگیره کابینت گره بزنید تا آب پنیر به‌آرامی از پنیر جدا بشود. یک کاسه در زیر پارچه بگذارید تا آب پنیر در آن بریزد.

۳. بگذارید پنیر خامه‌ ای ۶ تا ۱۲ ساعت در این حالت باقی بماند تا به غلظت مناسب برسد.

۴. برای بهبود طعم پنیر می‌توانید به آن نمک پنیر اضافه کنید.

۵. پنیر خامه‌ ای را در یک ظرف دردار بگذارید و در یخچال قرار دهید. می‌توانید پنیر را ظرف مدت یک هفته مصرف کنید.
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
نوشته‌ها
5,675
کیف پول من
30,130
Points
217
نکات و ترفندهایی برای تهیه پنیر خامه ای خوشمزه‌تر
• پنیر خامه ای سنتی از ۵۰٪ شیر کامل و ۵۰٪ خامه درست می‌شود. اگر می‌خواهید پنیر خامه ای‌تان چربی کمتری داشته باشد، در تهیه آن تنها از شیر کامل استفاده کنید.
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
نوشته‌ها
5,675
کیف پول من
30,130
Points
217
  • برای درست‌کردن مقادیر بیشتر پنیر خامه ای می‌توانید از ۳٫۸ لیتر شیر (یا ترکیب شیر و خامه) استفاده کنید. از استارتر کالچر پنیر خامه ای استفاده کنید و مراحل را طبق روش‌های بالا دنبال کنید. در روش دوم از ۴ قطره آنزیم رنت و یک‌چهارم قاشق چای‌خوری استارتر کالچر استفاده کنید.
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
نوشته‌ها
5,675
کیف پول من
30,130
Points
217
  • در خانه، به‌کمک شیر یا خامه و آب لیمو نیز می‌توانید پنیر خامه ای درست کنید. برای این کار باید آب‌لیمو را با شیر ترکیب کنید تا شیر منعقد شود. سپس شیر را در پارچه‌ای با سوراخ‌های ریز قرار دهید و بگذارید آب پنیر از شیر جدا شود.
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان
بالا