با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترینها را تجربه کنید.☆
با توجه به عدم اقدام فرد واجد شرایط برای خرید انجمن، بالا رفتن هزینه ها و عدم امکان پرداخت، متاسفانه در سال 1404 کنار شما نخواهیم بود. رمان ها دلنوشته ها و سایر اطلاعات موجود در انجمن را ذخیره کنید. چند روز آینده تنها برای ذخیره سازی اطلاعات انجمن فعال است. از همراهی شما تا این لحظه ممنونم. اگر قصد خرید انجمن را دارید به آیدی Zahra_jim80 در تلگرام یا ایتا پیام بدهید. در صورت فروش، انجمن همچنان فعال می ماند.
❤️نکته مهم: سایت taakroman.ir از دسترس خارج نشده و رمان های شما حذف نمی شود. رمان های در حال تایپ خود را هم می توانید در آینده و زمانی که کامل شد، بفرستید تا روی سایت اصلی قرار گیرد.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly. You should upgrade or use an alternative browser.
در این مطلب، قصد داریم شما را با یک دستور پخت ساده و در عین حال خوشمزه یعنی خوراک بامیه با کشک آشنا کنیم. این غذا، با ترکیبی از طعمهای خاص و مواد اولیه مغذی، میتواند گزینهای عالی برای وعدههای غذایی خانوادگی باشد.
برای تهیه خوراک بامیه با کشک، ابتدا بامیهها را میشوییم و سپس آنها را سرخ میکنیم. پس از تفت دادن ادویهها و پیاز، کشک و آب را اضافه کرده و سپس بامیههای سرخ شده را به همراه نمک و ادویههای باقیمانده اضافه میکنیم. در نهایت، پس از پخت، گشنیز را روی خوراک میریزیم و آن را سرو میکنیم.
ابتدا باید بامیهها را با دقت بشویید و سپس قسمتهای انتهایی آنها را به اندازه کافی برش دهید تا مایع درونیشان قابل مشاهده شود. این کار باعث میشود در حین پخت، مایع لزج آنها کمتر شده و بافت بهتری داشته باشند.
بامیههای آماده شده را در روغن د*اغ به مدت کوتاهی سرخ کنید تا روی آنها کمی طلایی شود. این عمل باعث میشود تا بامیهها در طول پخت، شکل و ظاهر خود را حفظ کنند.
پس از خارج کردن بامیهها، پودر زیره، هل، و برگ بو را تفت دهید تا عطر ادویهها آزاد شود. سپس پیاز نگینی خرد شده را به همراه سیر و زنجبیل رنده شده اضافه کنید و تا زمانی که طلایی شوند تفت دهید.
در این مرحله، ادویههای باقیمانده به جز نمک را به مخلوط پیاز و ادویهها اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید. سپس کشک و آب را به ترکیب اضافه کنید و با حرارت پایین اجازه دهید تا مواد به خوبی با هم ترکیب شوند و سس غلیظی حاصل شود.
وقتی سس کمی غلیظ شد، بامیههای سرخ شده و نمک را به آن اضافه کنید. مقداری زیره و گراماسالا را نیز برای افزایش عطر و طعم اضافه کنید. سپس ترکیب را برای ۱۵ دقیقه دیگر روی حرارت قرار دهید تا خورش کاملا جا بیفتد.
در نهایت، زمانی که خوراک به خوبی پخت و آماده شد، گشنیز ساطوری شده را روی آن بریزید. این خوراک را میتوانید به همراه برنج یا نان تازه سرو کنید و از طعم دلپذیر آن ل*ذت ببرید.