با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترینها را تجربه کنید.☆
با توجه به عدم اقدام فرد واجد شرایط برای خرید انجمن، بالا رفتن هزینه ها و عدم امکان پرداخت، متاسفانه در سال 1404 کنار شما نخواهیم بود. رمان ها دلنوشته ها و سایر اطلاعات موجود در انجمن را ذخیره کنید. چند روز آینده تنها برای ذخیره سازی اطلاعات انجمن فعال است. از همراهی شما تا این لحظه ممنونم. اگر قصد خرید انجمن را دارید به آیدی Zahra_jim80 در تلگرام یا ایتا پیام بدهید. در صورت فروش، انجمن همچنان فعال می ماند.
❤️نکته مهم: سایت taakroman.ir از دسترس خارج نشده و رمان های شما حذف نمی شود. رمان های در حال تایپ خود را هم می توانید در آینده و زمانی که کامل شد، بفرستید تا روی سایت اصلی قرار گیرد.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly. You should upgrade or use an alternative browser.
امروز میخواهیم با هم یک «غذای استثنایی و لذیذ با میگو» را تهیه کنیم. پلو یونانی با میگو ترکیبی فوقالعاده از میگوهای طعمدار شده و برنج است که با دقت و مهارت خاصی پخته میشود. بیایید با هم این دستور پخت خوشمزه و منحصر به فرد را آماده کنیم
برای تهیه پلو یونانی با میگو، ابتدا پیاز را خرد کرده و با میگو، نمک، فلفل، زعفران و سرکه مخلوط کنید و برای مزهدار شدن در یخچال قرار دهید. سپس، سبزیجات خرد شده را با ادویهها تفت داده و میگوها را جداگانه تفت دهید. برنج را پس از خیساندن بپزید، و لایههایی از برنج و مخلوط میگو و سبزیجات در قابلمه بریزید. در نهایت با زعفران دم کرده تزئین کرده و دم کنید تا پلو آماده شود
ابتدا پیاز را پو*ست گرفته و به دو روش میتوانید آن را آماده کنید: یا با رنده ریز رنده کنید یا به صورت نگینی خرد نمایید. سپس در یک کاسه بزرگ، میگوها را به همراه پیاز خرد شده و مقداری نمک، فلفل سیاه، زعفران دم کرده و سرکه اضافه کنید و همه مواد را خوب با هم مخلوط نمایید. این ترکیب را برای مدت نیم ساعت تا یک ساعت داخل یخچال قرار دهید تا میگوها به خوبی مزهدار شوند.
فلفل دلمهایها را پس از شستن، به صورت نگینی خرد کنید. گوجهفرنگیها را نیز بشویید و به همین شکل خرد نمایید. هویج را پو*ست بگیرید و به صورت مکعبی ریز تکه تکه کنید. جعفری را پاک کرده و به صورت ساطوری خرد کنید. در صورت استفاده از ذرت تازه، آن را بخارپز کنید و یا میتوانید از ذرت کنسروی استفاده نمایید.
در یک تابه بزرگ، مقداری کره و روغن را د*اغ کنید. سپس همه سبزیجات خرد شده به همراه ادویهجات را اضافه کرده و تفت دهید تا سبزیجات نرم و عطر آنها آزاد شود. در انتهای مرحله، جعفری خرد شده را اضافه کرده و پس از چند دقیقه از روی حرارت بردارید.
یک تابه دیگر، میگوهای مزهدار شده را با کمی کره به مدت ۷ دقیقه تفت دهید تا کاملاً پخته و نرم شوند. سپس میگوها را به تابه سبزیجات اضافه کنید و تمام مواد را به خوبی با هم مخلوط نمایید
برنجی که از قبل خیس خورده است را در یک قابلمه بزرگ قرار داده و روی حرارت بالا بگذارید تا آب آن به جوش بیاید. پس از اینکه برنج نرم شد، آن را آبکشی کنید.
در کف قابلمهای دیگر، ته دیگ دلخواه خود را قرار دهید. سپس یک لایه برنج، بعد از آن یک لایه از مخلوط میگو و سبزیجات تهیه شده بریزید و این فرایند را تا پایان مواد ادامه دهید. در انتها، کمی زعفران دم کرده روی برنج بریزید و قابلمه را برای مدت ۴۰ دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا پلو به خوبی دم بکشد.
پس از پایان زمان دم کشیدن، پلو یونانی شما آماده است. آن را در ظرف مورد نظر خود کشیده و همراه با سالاد یا مخلفات دلخواه نوش جان کنید. این غذای رنگارنگ و خوش طعم، تجربهای متفاوت از پلوهای سنتی به شما ارائه خواهد داد.