خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

آشپزی طرز تهیه خاگینه خرما

  • نویسنده موضوع Roxana
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 10
  • بازدیدها 143
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

Roxana

مدیر بازنشسته تالار خانواده و زندگی
مقام‌دار بازنشسته
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2021-02-08
نوشته‌ها
654
کیف پول من
6,285
Points
759
طرز تهیه خاگینه خرما, خاگینه خرما تبریزی

خاگینه خرما یکی از دسرهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که با استفاده از مواد اولیه ساده و در دسترس، طعمی بی‌نظیر و خاطره‌انگیز ایجاد می‌کند. این دسر که تلفیقی از خرما و زعفران است، می‌تواند در مهمانی‌ها، مناسبت‌های خاص و یا به عنوان یک شیرینی ل*ذت‌بخش بعد از وعده‌های غذایی مورد استفاده قرار گیرد
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان

Roxana

مدیر بازنشسته تالار خانواده و زندگی
مقام‌دار بازنشسته
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2021-02-08
نوشته‌ها
654
کیف پول من
6,285
Points
759
برای تهیه خاگینه خرما، ابتدا خرماها را جوشانده و پو*ست و هسته آن‌ها را جدا کنید. سپس تخم‌مرغ‌ها را با وانیل زده، ماست را اضافه کرده و آرد و بیکینگ پودر الک شده را به مخلوط افزوده و هم بزنید. زعفران دم کرده را اضافه کنید و مواد را در تابه‌ای چرب شده بریزید، خرما و گردو را اضافه کرده و بپزید. در نهایت، شربت زعفرانی را روی خاگینه پخته بریزید و با خلال پسته تزیین نمایید
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان

Roxana

مدیر بازنشسته تالار خانواده و زندگی
مقام‌دار بازنشسته
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2021-02-08
نوشته‌ها
654
کیف پول من
6,285
Points
759
مواد لازممقدار
آرد۴ قاشق غذاخوری
خرما۱۸ عدد
تخم مرغ۴ عدد
زعفران۲ قاشق غذاخوری
ماست۴ قاشق غذاخوری
وانیل۱/۲ قاشق چای خوری
بیکینگ پودر۱ قاشق مرباخوری
گردو و خلال پستهبه مقدار لازم
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان

Roxana

مدیر بازنشسته تالار خانواده و زندگی
مقام‌دار بازنشسته
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2021-02-08
نوشته‌ها
654
کیف پول من
6,285
Points
759

Roxana

مدیر بازنشسته تالار خانواده و زندگی
مقام‌دار بازنشسته
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2021-02-08
نوشته‌ها
654
کیف پول من
6,285
Points
759

مرحله 1: آماده‌سازی خرما​

ابتدا، مقداری آب در قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید تا جوش آید. سپس، خرماها را داخل آب جوش بریزید و برای حدود ۳ دقیقه بجوشانید. پس از آن، با استفاده از آب سرد، پو*ست خرماها را راحت‌تر جدا کنید و هسته‌های آنها را خارج نمایید.
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان

Roxana

مدیر بازنشسته تالار خانواده و زندگی
مقام‌دار بازنشسته
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2021-02-08
نوشته‌ها
654
کیف پول من
6,285
Points
759

مرحله 2: زدن تخم‌مرغ‌ها​

تخم مرغ‌ها را در یک کاسه بزرگ شکسته و همراه با وانیل اضافه کنید و با استفاده از همزن برقی، مخلوط را بزنید تا کاملاً کرمی و یکدست شود.
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان

Roxana

مدیر بازنشسته تالار خانواده و زندگی
مقام‌دار بازنشسته
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2021-02-08
نوشته‌ها
654
کیف پول من
6,285
Points
759

مرحله 3: افزودن ماست​

پس از آن ماست را به مخلوط اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا مواد کاملاً یکدست شوند. افزودن ماست باعث می‌شود که خاگینه خرما بافتی نرم‌تر و طعمی دلپذیرتر داشته باشد
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان

Roxana

مدیر بازنشسته تالار خانواده و زندگی
مقام‌دار بازنشسته
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2021-02-08
نوشته‌ها
654
کیف پول من
6,285
Points
759

مرحله 4: اضافه کردن آرد و بیکینگ پودر​

آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و الک کنید .این مخلوط را به تدریج به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا تمامی مواد به خوبی با هم ترکیب شوند.
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان

Roxana

مدیر بازنشسته تالار خانواده و زندگی
مقام‌دار بازنشسته
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2021-02-08
نوشته‌ها
654
کیف پول من
6,285
Points
759

مرحله 5: افزودن زعفران و پخت​

در این مرحله، کمی زعفران دم کرده به مخلوط اضافه کنید . تابه‌ای را چرب کرده و نیمی از مواد را در تابه بریزید. سپس، تابه را با درب دمکنی بپوشانید تا مواد به خوبی پخته شوند. پس از چند دقیقه، درب را برداشته و خرماها و گردوها را روی مواد بچینید.
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان

Roxana

مدیر بازنشسته تالار خانواده و زندگی
مقام‌دار بازنشسته
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2021-02-08
نوشته‌ها
654
کیف پول من
6,285
Points
759

مرحله 6: تهیه شربت و تکمیل پخت​

برای تهیه شربت، آب، شکر، و زعفران دم کرده را در یک قابلمه کوچک مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا شربت غلیظ شود. پس از پخت کامل خاگینه و خنک شدن شربت، شربت را به آرامی روی خاگینه د*اغ بریزید و اجازه دهید تا جذب شود. در نهایت، می‌توانید کمی خلال پسته برای زیبایی بیشتر روی خاگینه بپاشید.
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان
بالا