خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!
  • با توجه به عدم اقدام فرد واجد شرایط برای خرید انجمن، بالا رفتن هزینه ها و عدم امکان پرداخت، متاسفانه در سال 1404 کنار شما نخواهیم بود. رمان ها دلنوشته ها و سایر اطلاعات موجود در انجمن را ذخیره کنید. چند روز آینده تنها برای ذخیره سازی اطلاعات انجمن فعال است. از همراهی شما تا این لحظه ممنونم. اگر قصد خرید انجمن را دارید به آیدی Zahra_jim80 در تلگرام یا ایتا پیام بدهید. در صورت فروش، انجمن همچنان فعال می ماند. ❤️نکته مهم: سایت taakroman.ir از دسترس خارج نشده و رمان های شما حذف نمی شود. رمان های در حال تایپ خود را هم می توانید در آینده و زمانی که کامل شد، بفرستید تا روی سایت اصلی قرار گیرد.

آشپزی طرز تهیه خاگینه خرما

  • نویسنده موضوع Roxana
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 10
  • بازدیدها 152
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

Roxana

مدیر بازنشسته تالار خانواده و زندگی
مقام‌دار بازنشسته
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2021-02-08
نوشته‌ها
650
کیف پول من
6,272
Points
759
طرز تهیه خاگینه خرما, خاگینه خرما تبریزی

خاگینه خرما یکی از دسرهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که با استفاده از مواد اولیه ساده و در دسترس، طعمی بی‌نظیر و خاطره‌انگیز ایجاد می‌کند. این دسر که تلفیقی از خرما و زعفران است، می‌تواند در مهمانی‌ها، مناسبت‌های خاص و یا به عنوان یک شیرینی ل*ذت‌بخش بعد از وعده‌های غذایی مورد استفاده قرار گیرد
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان

Roxana

مدیر بازنشسته تالار خانواده و زندگی
مقام‌دار بازنشسته
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2021-02-08
نوشته‌ها
650
کیف پول من
6,272
Points
759
برای تهیه خاگینه خرما، ابتدا خرماها را جوشانده و پو*ست و هسته آن‌ها را جدا کنید. سپس تخم‌مرغ‌ها را با وانیل زده، ماست را اضافه کرده و آرد و بیکینگ پودر الک شده را به مخلوط افزوده و هم بزنید. زعفران دم کرده را اضافه کنید و مواد را در تابه‌ای چرب شده بریزید، خرما و گردو را اضافه کرده و بپزید. در نهایت، شربت زعفرانی را روی خاگینه پخته بریزید و با خلال پسته تزیین نمایید
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان

Roxana

مدیر بازنشسته تالار خانواده و زندگی
مقام‌دار بازنشسته
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2021-02-08
نوشته‌ها
650
کیف پول من
6,272
Points
759
مواد لازممقدار
آرد۴ قاشق غذاخوری
خرما۱۸ عدد
تخم مرغ۴ عدد
زعفران۲ قاشق غذاخوری
ماست۴ قاشق غذاخوری
وانیل۱/۲ قاشق چای خوری
بیکینگ پودر۱ قاشق مرباخوری
گردو و خلال پستهبه مقدار لازم
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان

Roxana

مدیر بازنشسته تالار خانواده و زندگی
مقام‌دار بازنشسته
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2021-02-08
نوشته‌ها
650
کیف پول من
6,272
Points
759

Roxana

مدیر بازنشسته تالار خانواده و زندگی
مقام‌دار بازنشسته
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2021-02-08
نوشته‌ها
650
کیف پول من
6,272
Points
759

مرحله 1: آماده‌سازی خرما​

ابتدا، مقداری آب در قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید تا جوش آید. سپس، خرماها را داخل آب جوش بریزید و برای حدود ۳ دقیقه بجوشانید. پس از آن، با استفاده از آب سرد، پو*ست خرماها را راحت‌تر جدا کنید و هسته‌های آنها را خارج نمایید.
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان

Roxana

مدیر بازنشسته تالار خانواده و زندگی
مقام‌دار بازنشسته
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2021-02-08
نوشته‌ها
650
کیف پول من
6,272
Points
759

مرحله 2: زدن تخم‌مرغ‌ها​

تخم مرغ‌ها را در یک کاسه بزرگ شکسته و همراه با وانیل اضافه کنید و با استفاده از همزن برقی، مخلوط را بزنید تا کاملاً کرمی و یکدست شود.
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان

Roxana

مدیر بازنشسته تالار خانواده و زندگی
مقام‌دار بازنشسته
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2021-02-08
نوشته‌ها
650
کیف پول من
6,272
Points
759

مرحله 3: افزودن ماست​

پس از آن ماست را به مخلوط اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا مواد کاملاً یکدست شوند. افزودن ماست باعث می‌شود که خاگینه خرما بافتی نرم‌تر و طعمی دلپذیرتر داشته باشد
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان

Roxana

مدیر بازنشسته تالار خانواده و زندگی
مقام‌دار بازنشسته
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2021-02-08
نوشته‌ها
650
کیف پول من
6,272
Points
759

مرحله 4: اضافه کردن آرد و بیکینگ پودر​

آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و الک کنید .این مخلوط را به تدریج به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا تمامی مواد به خوبی با هم ترکیب شوند.
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان

Roxana

مدیر بازنشسته تالار خانواده و زندگی
مقام‌دار بازنشسته
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2021-02-08
نوشته‌ها
650
کیف پول من
6,272
Points
759

مرحله 5: افزودن زعفران و پخت​

در این مرحله، کمی زعفران دم کرده به مخلوط اضافه کنید . تابه‌ای را چرب کرده و نیمی از مواد را در تابه بریزید. سپس، تابه را با درب دمکنی بپوشانید تا مواد به خوبی پخته شوند. پس از چند دقیقه، درب را برداشته و خرماها و گردوها را روی مواد بچینید.
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان

Roxana

مدیر بازنشسته تالار خانواده و زندگی
مقام‌دار بازنشسته
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2021-02-08
نوشته‌ها
650
کیف پول من
6,272
Points
759

مرحله 6: تهیه شربت و تکمیل پخت​

برای تهیه شربت، آب، شکر، و زعفران دم کرده را در یک قابلمه کوچک مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا شربت غلیظ شود. پس از پخت کامل خاگینه و خنک شدن شربت، شربت را به آرامی روی خاگینه د*اغ بریزید و اجازه دهید تا جذب شود. در نهایت، می‌توانید کمی خلال پسته برای زیبایی بیشتر روی خاگینه بپاشید.
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان
بالا