با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترینها را تجربه کنید.☆
بسم تعالی نام دلنوشته : محزون نام نویسنده : علی برادر خدام خسروشاهی دلنویس انجمن تک رمان ژانر : عاشقانه ، تراژدی مقدمه: من هیچ وقت با این دل و با این دست خالی برای همیشه زندگی نخواهم کرد اگر همه من را در آ*غ*و*ش بگیرند و بهم لبخند بزنند از زندگیم چیزی نخواهم فهمید . من محزونم !
به نام یکتای بی همتا نام دلنوشته: گرداب ژانر: تراژدی، درام نویسنده: فلورا ویراستار: Pegah.a مقدمه: خاطرم باشد، اگر روزی دلم در خاطراتم جا ماند، بهخاطر آورم، خاطراتی که خاطراتم را به خاطرهها سپرد. مینویسم از دل اگر بشنوی روزی... روزی که خیال تمام احساساتم شدی دلم برایت شروع به تپیدن کرد. آن...
نام داستان: ماه کوچک تو نویسنده: ملینا نامور ژانر: فانتزی/تخیلی ناظر: آوا اسدی ویراستار: Pegah.a خلاصه: لیلی دختر بچهای که دوست داره به ماه بره و از اونجا زمین رو نگاه کنه؛ ولی خیلی اتفاقی با وسیلهی عجیبی که پدربزرگش اختراع کرده به ماه میره؛ اما اونجا...
نام رمان: ققنوس نحس ژانر: پلیسی، جنایی، تراژدی نام نویسنده: الهه کریمی کپیست: Moon✦ ویراستار: Moon✦ ناظر: Seta rad خلاصه رمان: عشقی نافرجام در گذشته و تخم کینه هایی که به دنبال آن در قلب رشد کرد و میوه آن نفرت شد. نفرتی که منجر به انتقامی دشخوار شد و آینده بسیاری از بیگناهان را رقم زد،...
نام رمان : جانان من باش نام نویسنده: شکوفه فدیعمی ژانر : اجتماعی، عاشقانه، تراژدی ناظر: امیـر والا؏☣ ویراستار: MINERVA خلاصه: یعنی میشود تابستان، بشود عروس زمستان؟ یعنی میشود جانان قصهی ما بشود عروس کوه سرد غرور؟ یعنی میشود دختر قصهی ما وقتی از طوفانهای بزرگ زندگیاش تن نحیفش شروع به...