معرفی کتاب کتاب سفر قهرمانی مادرانگی از لیزا مارچیانو

ساعت تک رمان

Zahra jafarian

صاحب امتیاز سایت
پرسنل مدیریت
صاحب امتیاز سایت
کاربر ویژه انجمن
ادمین پورتال
کتابخوان انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-03-11
لایک‌ها
18,499
امتیازها
143
کیف پول من
94,631
آیا می‌توان به مادرانگی و چالش‌های بی‌شمار فرزندآوری به چشم فرصتی برای رشد و تعالی نگریست؟ لیزا مارچیانو در کتاب سفر قهرمانی مادرانگی می‌کوشد از این منظر منحصر‌به‌فرد به مقوله‌ی مادر شدن و فرزندپروری بپردازد. این اثر برنده‌ی جوایز متعددی شده است.

درباره‌ی کتاب سفر قهرمانی مادرانگی
مادری اغلب به عنوان یک تجربه‌ی زیبا و ارزشمند به تصویر کشیده می‌شود، اما همچنان می‌توان از آن به عنوان یکی از چالش‌برانگیزترین نقش‌های انسانی نیز یاد کرد. از بارداری تا تربیت فرزندان، مادر شدن با چالش‌های بی‌شماری همراه است که می‌توانند از منظر جسمی، عاطفی و ذهنی خسته‌کننده و ملال‌آور باشند. لیزا مارچیانو در کتاب سفر قهرمانی مادرانگی (Motherhood: Facing and Finding Yourself) به این نقش دشوار و وظیفه‌ی بغرنج، به چشم فرصتی بی‌همانند و غنی برای پیشرفت شخصی نگاه می‌کند. او در این کتاب می‌کوشد مادرانگی را از یک نقطه نظر منحصر‌به‌فرد یعنی رشد روانی مادر بررسی کند و به این مسئله می‌پردازد که چگونه شادی‌ها و دشواری‌های توأمان تربیت فرزندان می‌توانند بخش مهمی از سفر به سوی رشد و کمال باشند.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

Zahra jafarian

صاحب امتیاز سایت
پرسنل مدیریت
صاحب امتیاز سایت
کاربر ویژه انجمن
ادمین پورتال
کتابخوان انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-03-11
لایک‌ها
18,499
امتیازها
143
کیف پول من
94,631
فرزندپروری، با تنش‌های بغرنج و شدید جسمی و عاطفی که در شمار تبعات گریزناپذیر آن قرار دارد، می‌تواند بوته‌ای باشد که خود را در آن مورد آزمایش، تغییر و دگرگونی قرار دهیم. از خلال پذیرفتن این نقش اساسی است که بخش‌هایی از شخصیت ما منسوخ شده و در عوض ساختارهای جدیدی در وجود ما و ابعاد گوناگون زندگی‌مان ساخته می‌شود. مادر شدن یکی از فرصت‌های بزرگ زندگی برای تسلیم شدن در برابر تغییر و تحول است. این نقش راه برگشتی ندارد و نمی‌توان در نیمه‌ی راه از ایفا کردن آن انصراف داد. به همین جهت می‌بایست با توشه‌ی ذهنی آماده و سنجیده‌ای در مسیر آن گام برداشت.

هر تجربه چالش برانگیزی این پتانسیل را دارد که ما را به سفری درونی به ژرفای ذهنمان رهنمود سازد و راهمان را به سمت کشف ثروت‌های بزرگ درونی باز کند. مادر شدن را نیز می‌توان در شمار این دست تجربه‌ها قلمداد کرد. اگر به خود مجال شکوفایی دهیم و تبعات مثبت و منفی نقش جدید خود را بپذیریم، مادری تصویری واضح و شفاف را از خودمان به ما نشان خواهد داد. مادری از ما می‌خواهد آنچه را که برایمان مهم‌تر است کشف و موضع خود را نسبت به آن اتخاذ کنیم. لیزا مارچیانو معتقد است این درست همان مسیری‌ست که به ما کمک می‌کند به فردی که باید باشیم تبدیل شویم.

لیزا مارچیانو در کتاب سفر قهرمانی مادرانگی نگاهی درخشان، دلسوزانه و همه‌جانبه به ابعاد مختلف مختلف مادرانگی ارائه می‌دهد. او با پرداختن به مطالعات موردی، افسانه‌ها و تجربیات تکان‌دهنده‌ی خود، سفری قهرمانانه را به اعماق مادرانگی آغاز می‌کند؛ سفری پرفرازونشیب که ره‌توشه‌ی آن خرد و آگاهی خواهد بود.

انتشارات بنیاد فرهنگ زندگی دیجیتال ترجمه‌ی مریم نیکی را از این اثر تهیه و منتشر کرده است.

Zahra jafarian

صاحب امتیاز سایت
پرسنل مدیریت
صاحب امتیاز سایت
کاربر ویژه انجمن
ادمین پورتال
کتابخوان انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-03-11
لایک‌ها
18,499
امتیازها
143
کیف پول من
94,631
جوایز و افتخارات کتاب سفر قهرمانی مادرانگی
برنده‌ی مدال نقره‌ای ناتیلوس در رده‌ی فرزندپروری و خانواده
فینالیست جایزه‌ی NextGeneration Indie Books
برنده‌ی جایزه‌ی بهترین کتاب در دسته‌ی فرزندپروری و خانواده با حمایت جشنواره‌ی کتاب آمریکا
برنده‌ی جایزه‌ی برنز IPPY در رده‌ی والدین و خانواده
نکوداشت‌های کتاب سفر قهرمانی مادرانگی
لیزا مارچیانو کتابی نوشته است که همه‌ی زنان باید وقتی از آستانه‌ی مادر شدن عبور می‌کنند آن را بخوانند. او در کتاب سفر قهرمانی مادرانگی از خلال داستان‌ها و سبک نوشتاری شاعرانه‌ی خود، غریزه‌ی مادرانگی مخاطب خود را در آغوشی حمایتگر قرار می‌دهد و به او کمک می‌کند تا در این عرصه به خودشکوفایی برسد. (بریتا بوشنل، نویسنده)

مادر شدن یک سفر بی‌نهایت پیچیده است که هم‌زمان به طرز شگفت‌آوری زیبا و دردناک است. مارچیانو این ماهیت را به زیبایی در کتاب جدید خود به تصویر می‌کشد. او به ما کمک می‌کند که مسیرهای منحصربه‌فرد خود را از طریق مادر شدن آشکار سازیم، به درون خود سفر کنیم و با همه‌ی مادران در پیوندهایی مشترکی با یکدیگر متحد شویم. کتاب سفر قهرمانی مادرانگی اثری است که بارها و بارها به آن باز خواهم گشت. (دایانا اسپالدینگ)

این کتاب چیزی را در درون من تغییر داد. لیزا مارچیانو با ارائه‌ی روایتی تزلزل‌ناپذیر و عمیقاً تکان‌دهنده از مادر شدن، نقشه‌ای را به خوانندگان خود ارائه می‌دهد که با آن بتوانند از طریق دگرگونی خود شفا یابند. (آونی دوشی، نویسنده)

Zahra jafarian

صاحب امتیاز سایت
پرسنل مدیریت
صاحب امتیاز سایت
کاربر ویژه انجمن
ادمین پورتال
کتابخوان انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-03-11
لایک‌ها
18,499
امتیازها
143
کیف پول من
94,631
این کتاب که دربرگیرنده‌ی روایاتی از تاریکی‌ها و روشنایی‌ها، شادی‌ها و غم‌ها، سختی‌ها و فرصت‌های فرزندپروری است، یک نقشه‌ی راه ضروری برای رسیدن به یکی از پربارترین تجربه‌های زندگی به شمار می‌رود. اثری خواندنی، متقاعدکننده و جذاب برای هر کسی که به دنبال شناختن یونگ، مادرانگی و خویشتن است. (لیزا اونگر، نویسنده‌ پرفروش نیویورک تایمز)

کتاب سفر قهرمانی مادرانگی برای چه کسانی مناسب است؟
خواندن کتاب سفر قهرمانی مادرانگی برای کسانی که در حال حاضر مادر شدن را تجربه می‌کنند و یا افرادی که قرار است در آینده‌ای دور یا نزدیک به سراغ آن بروند، و همچنین برای کسانی که می‌خواهند بینشی همه‌جانبه و تأثیرگذار پیرامون این موضوع داشته باشند، ضروری است.

با لیزا مارچیانو بیشتر آشنا شویم
لیزا مارچیانو (Lisa Marchiano)، نویسنده‌ی کتاب سفر قهرمانی مادرانگی، در ابتدا در یک سازمان غیرانتفاعی بین‌المللی در واشنگتن دی‌سی مشغول به کار شد. او همچنان که در سازمان‌های بشردوستانه فعالیت می‌کرد، تصمیم گرفت برای ادامه‌ی مسیر زندگی حرفه‌ای خود به سراغ روان‌درمانگری برود؛ مسیری پرپیچ‌وخم که او را تبدیل به یک تحلیلگر یونگی کارکشته کرد. لیزا مارچیانو اکنون در مطب خصوصی خود به مداوای مراجعان می‌پردازد و در کنار روان‌درمانگری با مطبوعات مشهور و معتبر و مجلات علمی نیز همکاری می‌کند. او نه‌تنها در ایالات متحده، بلکه در سراسر جهان در مورد موضوعات حول محور روانکاوی یونگی سخنرانی و تدریس می‌کند و به تولید یک پادکست هفتگی به نام This Jungian Life نیز می‌پردازد.

Zahra jafarian

صاحب امتیاز سایت
پرسنل مدیریت
صاحب امتیاز سایت
کاربر ویژه انجمن
ادمین پورتال
کتابخوان انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-03-11
لایک‌ها
18,499
امتیازها
143
کیف پول من
94,631
در بخشی از کتاب سفر قهرمانی مادرانگی: یافتن خود و مواجهه با آن می‌خوانیم
فرزندانم سال‌های اول را در خانه تحصیل می‌کردند. آن سال‌ها را در کتابخانه‌ها، موزه‌ها و سفرهای جاده‌ای می‌گذراندیم. کریستال درست می‌کردیم، پروانه پرورش می‌دادیم و جوجه‌ها را مومیایی و جایی در حیاط پشت خانه خاکشان می‌کردیم. من قدر زمانی را که با فرزندانم به این شیوه می‌گذراندم، می‌دانستم. اما هیچ هفته‌ای نبود که از خودم نپرسم، آیا دارند به بهترین شکل آموزش می‌بینند یا نه؟ برای سال‌ها جواب بله بود. تاجایی‌که دیگر جواب بله نبود.

یک روز وقتی پسرم نه‌ساله بود، یکی از دوستانم ناگهان به این موضوع اشاره کرد که در مدرسۀ خصوصی محلی چند جای خالی هست. من در آن لحظه فهمیدم زمان این رسیده که پسرم به مدرسه برود. غمگین شدم و احساس کردم چیزی دارد تمام می‌شود. مدتی بعد در خانه به پسرم گفتم که کنجکاوم بدانم آیا او از مدرسه ل*ذت می‌برد؟ او به من گفت: «می‌دانی مامان، واقعاً خوشحالم این حرف را می‌زنی، چون من هم برای این موضوع کنجکاوم.»

به‌شدت غمگین بودم. درطول هفتۀ بعد بارها گریه کردم؛ اما مراقب بودم این کار را در خلوتم انجام دهم. در زمانی که برای مدرسه‌های مختلف تقاضا می‌دادیم، بارها این تصمیم را بررسی کردم. پسرم باهوش و خلاق بود و کمی در خواندن مشکل داشت. مدرسه‌ها چطور می‌توانند با او درست رفتار کنند؟ هنوز می‌خواستم او را نزدیک خودم نگه دارم و از او محافظت کنم. روزهایی بود که آرزو می‌کردم نظرش تغییر کند. یک روز گرم بارانی در ماه نوامبر از او خواستم با من به پیاده‌روی بیاید. ما مثل وقتی که پسربچه‌ای کوچک بود، در گودال آب با پا به هم آب پاشیدیم. اندوهگین شدم وقتی فکر کردم فرصت‌های کمی داریم که به این شکل با هم بگذرانیم. وسوسه می‌شدم خودم را قانع کنم که او نیاز دارد در خانه نزد من بماند. این‌گونه همه‌چیز می‌توانست به حالت قبل بازگردد. درواقع برای هردوی ما خوب بود که از مرحلۀ تحصیل در خانه عبور کنیم. وقتی او در سال جدید مدرسه را شروع کرد، آن را دوست داشت و کارهایش را به‌خوبی انجام می‌داد. من هم وارد مرحلۀ جدیدی از کارم شدم. زمان بیشتری داشتم که به کارهای بالینی و نوشته‌هایم بپردازم. وقتی ما از کنترل زندگی‌ خودمان و فرزندانمان دست می‌کشیم، ممکن است در غم بیفتیم.

فهرست مطالب کتاب

بالا