کتاب تمام خشم من مناسب چه کسانی است؟
علاقهمندان به ادبیات روز جهان و دوستداران داستانهای عاشقانه، دو گروه از مخاطبین اصلی کتاب تمام خشم من از صبا طاهر به شمار میروند.
با صبا طاهر بیشتر آشنا شویم
صبا طاهر (Sabaa Tahir) به سال 1983 در لندن متولد شد و ایام کودکی خود را در شهر کالیفرنیا سپری کرد. این نویسندهی آمریکایی داستاننویسی را همزمان با آغاز به کار در حیطهی روزنامهنگاری شروع کرد. طاهر بیش از همه به واسطهی رمان «اخگری در خاکستر» شناخته میشود؛ داستانی خواندنی که در سال 2015 به انتشار رسید و بالافاصله به صدر فهرست پرفروشترین عناوین نیویورک تایمز راه پیدا کرد. از میان دیگر آثار صبا طاهر میتوان به عناوین پیش رو اشاره کرد: «تمام خشم من»، «مرگ پشت دروازهها» و «مشعلی در برابر شب».
در بخشی از کتاب تمام خشم من میخوانیم
بچه که بودم، خیلی طول میکشید تا با بچهها بُر بخورم. قبل از اینکه خودم بفهمم چه مرگم شده، بچههای دیگر ظاهراً میفهمیدند. از طرز نگاهم به پایین، از گوشندادنم به حرف معلمها، از یک ثانیه عقبتربودن از بقیه در انجام همهچیز. هیچوقت زیاد با من حرف نمیزدند. هیچوقت کنارم نمینشستند. به آن بخشی از وجودشان گوش میکردند که در گوششان پچپچ میکرد: فرق داره با بقیه. غریبهس.
ناراحتم میکرد. چون آنها نمیدانستند من چهکار کردم. چون میتوانستند مهربان باشند، ولی نمیدانستند چگونه. شاید آن غم تبدیل میشد به چیزی بدتر. بدخلقی. یک عمر خشم. اما بهخاطر دختری که اول دبستان تکوتنها و بدون پدر و مادری که لوسش کند وارد کلاس شد، کنترلش کردم، به آن قدرت ندادم. لباسهایش به تنش زار میزدند و موهایش دو تا گیس بود، یکی کوتاهتر از دیگری. انگلیسی حرف نمیزد. هر آدم مهربانی به او نگاه میکرد دختر ششسالهای را میدید که به محبت نیاز دارد.
انجمن رمان نویسی
دانلود رمان