درباره کتاب باز هم من:
لوییزا کلارک در کتاب هنوز هم من (Still Me) در حالی به نیویورک وارد میشود که قرار است در خانه افرادی ثروتمند مشغول به کار شود. واردشدن به این خانه او را با آدمهای متفاوتی آشنا میکند.
لوییزا تلاش میکند بخشهایی از شخصیتش را که متناسب با ویژگیهای افراد جامعه نیویورک نیست کنار بزند، اما در طی داستان و با شروع ر*اب*طه دوستیاش با مردی به نام جوشوآ متوجه میشود برای پذیرفتهشدن و پیداکردن یک همراه، نیاز نیست خودش را سانسور کند. هرکس طالب اوست، باید نسخۀ حقیقی شخصیت او را بپذیرد، نه آنکه بخواهد او را تغییر دهد.
جوجو مویز (Jojo Moyes) در این کتاب بُعد جدیدی از زندگی لوییزا را به ما نشان میدهد. او تصمیم گرفته است از استعدادهایش بیشترین استفاده را بکند. بنابراین خودش را با کارکردن بسیار مشغول میکند و خیلی زود مسیر تازهای را پیش پای خودش میبیند.
این اثر را میتوان یک پایان جذاب و دوست داشتنی برای کتابهای پیشین دانست که آن را به عنوان یک مجموعهی ب*ر*جسته متمایز کرده است. صداقت و روایت طنزگونهی کتاب و همزاد پنداری آن که هر انسانی باید از آن برخوردار باشد، لبخند را بر روی لبانتان میآورد. پیام نویسنده در کتاب باز هم من، این است که هرکسی بعد از هر شکستی بالاخره راهی برای ساختن دوباره زندگیاش مییابد.
انجمن رمان نویسی
دانلود رمان