با کامیلا پنگ بیشتر آشنا شویم
کامیلا پنگ (متولد 1992)، زیستشناس و نویسندهی بریتانیایی است. در کودکی تشخیص داده شد که به اختلال اوتیسم و اختلال کمتوجهی و بیشفعالی (ADHD) مبتلاست، اما این باعث توقف او در زندگی نشد. پنگ دکترایش را در رشتهی زیستشناسی محاسباتی از دانشگاه لندن گرفته و برای مقطع پست دکترا، بر روی داروهای بیماریهای سیستم عصبی تحقیق میکند. او جوانترین برندهی جایزهی انجمن سلطنتی برای کتابهای علمی است و اولین رنگینپوستی به شمار میرود که به این افتخار نائل آمده. کامیلا پنگ از فعالین اختلال اوتیسم محسوب میشود و در جهت آگاهیبخشی درمورد این اختلال تلاش میکند.
در بخشی از کتاب راهنمای درک روابط انسانی میخوانیم
تقریباً برای هر چیز دیگری در دنیا حداقل یک دفترچهی راهنما وجود داشت، اما هیچ راهنمایی وجود نداشت که به من بیاموزد چطور باید در دنیا به سر بُرد؛ که برای زیستن در دنیا آمادهام کند؛ به من بیاموزد وقتی شخصی گرفتار بحران است دست دور شانهاش بیندازم و دلداریاش بدهم؛ وقتی دیگران میخندند بخندم و با گریهی دیگران گریه کنم. میدانستم که باید برای هدفی به این سیاره آمده باشم و با گذر سالها، هر قدر درکم از شرایط خود و علاقهام به علم افزایش پیدا کرد، فهمیدم که هدف من همین است؛ دفترچهی راهنمایی را که همیشه نیاز داشتم خواهم نوشت. راهنمایی که انسانها را برای کسانی که مانند من درکشان نمیکردند توضیح دهد و به آنهایی که گمان میکردند مشکلی در درک انسانها ندارند، دید تازهای بدهد. راهنمای زندگی برای غریبهها. این کتاب.
همه چیز از ابتدا واضح و قابل دسترس به نظر نمیرسید. من کسی بودم که سال آخر دبیرستان هنوز کتابهای دکتر سوس را میخواندم. درواقع، خواندن کتاب داستان باعث ترسم میشود، اما میشود گفت روش منحصر به فرد فعالیت ذهنم و علاقهی وافرم به علم، تمام کمبودهای دیگرم را جبران میکند.
انجمن رمان نویسی
دانلود رمان