اپلیکیشن تولید محتوا در اینستاگرام

ساعت تک رمان

Zahra jafarian

صاحب امتیاز سایت
پرسنل مدیریت
صاحب امتیاز سایت
کاربر ویژه انجمن
ادمین پورتال
کتابخوان انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-03-11
لایک‌ها
18,510
امتیازها
143
کیف پول من
102,631
از آنجایی که خیلی از افراد، محتوای اینستاگرام خود را با موبایل تهیه می‌کنند و کارکردن با نرم‌افزارهای کامپیوتری مثل Photoshop و Premiere برایشان سخت است. در نتیجه ترجیح می‌دهند با همان موبایل‌های خود پست و استوری درست کنند.

در ادامه چند اپلیکیشن فوق‌العاده عالی و کاربردی که بدون شک خیلی از کابران اینستاگرام از آن‌ها استفاده می‌کنند را باهم بررسی می‌کنیم. آموزش‌های رایگان تولید محتوا با موبایل هم می‌تواند در این راه به شما خیلی کمک کند.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

Zahra jafarian

صاحب امتیاز سایت
پرسنل مدیریت
صاحب امتیاز سایت
کاربر ویژه انجمن
ادمین پورتال
کتابخوان انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-03-11
لایک‌ها
18,510
امتیازها
143
کیف پول من
102,631
Canava یکی از کامل‌ترین ابزارها در زمینه دیزاین است. قالب‌های آماده زیادی برای پست و استوری در Canva وجود دارند که می‌توانی به راحتی از آن‌ها استفاده کنید. شما با استفاده از این اپلیکیشن می‌توانید محتواهای جذابی تولید کنید و در آخر با فرمت‌های مختلف PNG، JPEG و ... دانلودشان کنید.

Zahra jafarian

صاحب امتیاز سایت
پرسنل مدیریت
صاحب امتیاز سایت
کاربر ویژه انجمن
ادمین پورتال
کتابخوان انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-03-11
لایک‌ها
18,510
امتیازها
143
کیف پول من
102,631
Picsart یکی از محبوب‌ترین اپلیکیش‌های ادیت و دیزاین عکس است. کار کردن با این اپلیکیشن، بسیار راحت است، پس اصلاً جای نگرانی نیست. از ویژگی‌های دیگر آن میتوان به ابزارهای حرفه‌ای مثل crop، clone، افکت‌های عکس، اضافه کردن استیکر، متن و عکس اشاره کرد.

Zahra jafarian

صاحب امتیاز سایت
پرسنل مدیریت
صاحب امتیاز سایت
کاربر ویژه انجمن
ادمین پورتال
کتابخوان انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-03-11
لایک‌ها
18,510
امتیازها
143
کیف پول من
102,631
بدون شک، یکی از خاص‌ترین ابزاراهای ادیت عکس VSCO است. با این اپلیکیشن می‌توانید مثل حرفه‌ای‌ها عکس ادیت کنید، به عکس‌های خود ف*یل*تر اضافه کنید، رنگ‌ها را تنظیم کنید.

بالا