تیپ‌های شخصیتی ESTP

• نویسنده موضوع گلبرگ
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 4
  • بازدیدها 66
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

گلبرگ

مدیر ارشد بازنشسته
کاربر افتخاری انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-15
لایک‌ها
14,226
امتیازها
113
کیف پول من
63,667

تیپ شخصیتی ESTP: برون گرا – حسی – منطقی – ادراکی​

تیپ شخصیتی ESTP

جمله افراد ESTP: «فرد کنجکاوی هستم و می‌توانم به ايده‌ها توجه کنم و سريعا تصميم بگيرم»

تیپESTP شخصی مطمئن و جالب است. دوست دارد با کسانی باشد که علایق و ماجراهای ل*ذت‌بخش خود را با او در میان بگذارند. رفتاری جذاب و همه‌گیر دارد اما در ضمن می‌تواند صریح، مستقیم و قاطع باشد. انرژی بیش از اندازه دارد. پیوسته در تب و تاب و تلاش است. این تیپ در محل کار مبتکر، پرمایه و عمل‌گراست. دوست دارد با حقایق روبه‌رو شود و به شدت نتیجه‌گراست. او در برخورد با مسائل از منطق استفاده می‌نماید و زیر فشار بسیار خونسرد عمل می‌کند. او از مشاغل پرانرژی و پر استرس ل*ذت می‌برد و می‌تواند چند پروژه را با هم انجام دهد.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان
امضا : گلبرگ

گلبرگ

مدیر ارشد بازنشسته
کاربر افتخاری انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-15
لایک‌ها
14,226
امتیازها
113
کیف پول من
63,667

محل کار

تیپ ESTP مبتکر، پرمایه و عمل‌گرا است. دوست دارد با حقایق روبرو شود. به شدت نتیجه‌گرا است و در برخورد با مسائل از منطق استفاده می‌کند. او می‌تواند حقایق مختلفی را درک و آنها را به یاد بیاورد. از اینکه در آخرین لحظه کارها را انجام بدهد، ل*ذت می‌برد. زیر فشار بسیار خونسرد است. می‌تواند موقعیت‌های پر فشار را نرم و ملایم بکند. رفتاری محکم و فشرده دارد. او دنبال موفقیت و شناخت می‌گردد. رقابت‌جو است و در بحران‌ها و گرفتاری‌ها به هیجان می‌آید. تنها در صورتی مطابق مقررات رفتار می‌کند که بتواند به خواسته‌های خود برسد. متقاعد کننده است و خودش را به سرعت بالا می‌کشد. اغلب چند پروژه را با هم انجام می‌دهد. از مشاغل پر انرژی و پر استرس ل*ذت می‌برد.

گلبرگ

مدیر ارشد بازنشسته
کاربر افتخاری انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-15
لایک‌ها
14,226
امتیازها
113
کیف پول من
63,667

ارتباط با دیگران

تیپ ESTP مستقل است و آزادی را دوست دارد. او دوست ندارد کنترل شود. زیر فشار به سادگی احساس می‌کند که گیر افتاده است. همیشه مترصد ماجراها و تجربه جدید است. خوشبین است و وقت زیادی را صرف نگرانی و تأسف نمی‌کند. آشنایان زیادی دارد و با گروه‌های مختلف مردم به خوبی کنار می‌آید. علاقه چندانی به پرداختن به مباحث عاطفی و میان فردی ندارد. او دوست دارد شرکای زندگی بالقوه خود را تحت تاثیر جاذبه، موفقیت و توانمندی خود قرار دهد. در زمینه‌های مادی بسیار سخاوتمند است اما ممکن است کارهای مشخصی را که برای ایجاد صمیمیت لازم است فراموش کند. شادی و هیجان را به روابط خود می‌آورد. تحت تأثیر تضاد و تعارض ت*ح*ریک می‌شود و به هیجان می‌آید. این تیپ می‌تواند غیر قابل پیش‌بینی باشد. ممکن است عکس آنچه را که شما انتظار دارید انجام دهد و لزومی برای توجیه رفتارش احساس نکند.

گلبرگ

مدیر ارشد بازنشسته
کاربر افتخاری انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-15
لایک‌ها
14,226
امتیازها
113
کیف پول من
63,667

اوقات فراغت

تیپ ESTP دوست دارد که در کانون صح*نه قرار بگیرد و داستان تعریف کند و لطیفه بگوید. او از چیزهای خوب زندگی ل*ذت می‌برند و وقت زیادی را صرف معاشرت‌های اجتماعی می‌کند. دوست دارد ریسک بکند و کارهای مخاطره‌آمیز انجام بدهد. از جمله، از کوهنوردی، اسکی، شکار، پرش با چتر نجات، قایقرانی و موج‌سواری ل*ذت می‌برد. روابط شخصی و صمیمانه برای او از اهمیت چندانی برخوردار نیست. او به رقابت، فعالیت و ماجرا بهای بیشتری می‌دهد.

گلبرگ

مدیر ارشد بازنشسته
کاربر افتخاری انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-15
لایک‌ها
14,226
امتیازها
113
کیف پول من
63,667

پیشنهادهای توسعه فردی برای یک ESTP

• اگر می‌خواهید در محل کار مورد احترام دیگران واقع شوید به روش‌های استاندارد انجام کارها توجه کنید.
  • برای اینکه پروژه‌های شما با قبولی بیشتری مواجه شوند، برنامه علمی بریزید و به بداهه‌کاری صرف توجه نداشته باشید. سرهم‌بندی نکنید.
  • به کارهای ناخوشایند اما مهم توجه کافی مبذول دارید.
  • مراقب باشید که دیگران را با قاطعیت و رک‌گویی بیش از اندازه خود ناراحت نکنید.
  • سعی کنید با توجه کردن به دیگران سخاوت خود را نشان دهید.
  • «دوستت دارم» گفتن را فراموش نکنید. از دیگران تعریف و تحسین کنید.
  • آنقدر در پروژه‌های خود محو نشوید که دوستان و عزیزانتان را فراموش کنید.
  • به ارزش‌های والاتر توجه داشته باشید‌.
  • به اینکه اعمال و رفتار شما، روی شما و دیگران چه تأثیری بر جای می‌گذارد، توجه کنید.
  • به خاطر داشته باشید که هیجان، شیفتگی و تنوع همیشه برای کسانی که ثبات، مداومت و قابلیت بیش بینی را ترجیح می‌دهند، چیز جالبی نیست.
  • به تفاوت‌های دیگران بها بدهید و دیگران را در تصمیم‌گیری‌ها لحاظ کنید.
  • وقتی صرف کنید و ببنید کدام یک از تجارب شما ارزشمند، پاداش دهنده و رضایت‌بخش هستند.
  • به جنبه‌های قوت خود توجه داشته باشند - واقع بین بودن، علمی بودن، داشتن ابتکار، دوستانه بودن، هوش، فراست، شادابی، ماجراجویی و علمی بودن.