• خرید مجموعه دلنوشته دلدار فاطمه یادگاری کلیک کنید
  • مصاحبه صوتی رمان ققنوس آتش اثر مونا سپاهی کلیک کنید

کتاب پیش از آن که مال شما باشیم

ساعت تک رمان

Zahra jafarian

صاحب امتیاز انجمن
پرسنل مدیریت
صاحب امتیاز انجمن
کاربر ویژه انجمن
ادمین پورتال
کتابخوان انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-03-11
لایک‌ها
18,463
امتیازها
143
وب سایت
taranehbazar.ir
کیف پول من
94,476

Zahra jafarian

صاحب امتیاز انجمن
پرسنل مدیریت
صاحب امتیاز انجمن
کاربر ویژه انجمن
ادمین پورتال
کتابخوان انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-03-11
لایک‌ها
18,463
امتیازها
143
وب سایت
taranehbazar.ir
کیف پول من
94,476
کتاب «پیش از آن که مال شما باشیم» رمانی نوشته ی «لیسا وینگیت» است که نخستین بار در سال 2017 به انتشار رسید.

داستان در سال 1939 آغاز می شود، وقتی «ریل فاس» و چهار خواهر و برادر کوچکترش که پیش از این به همراه والدینشان در خانه ای قایقی بر رود «میسی سیپی» زندگی می کردند، توسط افرادی غریبه اسیر و به یتیمخانه ای در «ممفیس» فرستاده می شوند. در «کارولینای جنونی» و در زمان کنونی، خانواده ای ثروتمند و صاحب نفوذ در دنیای سیاست به نام «استفورد» در مرکز توجه قرار می گیرد چرا که دختر خانواده، «ایوری»، به خانه بازگشته تا به پدرش کمک کند سلامتی اش را سریع تر بازیابد. «ایوری» در آسایشگاه، به شکلی تصادفی با شخصی ملاقات می کند که باعث می شود او در مورد پیشینه ی خانوادگی خودش کنجکاو شود.

همزمان با برملا شدن رازها، این سوال در ذهن او شکل می گیرد: آیا بهتر است بعضی چیزها در گذشته پنهان بمانند یا بهتر است همه چیز به شکل کامل آشکار شود؟

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

Zahra jafarian

صاحب امتیاز انجمن
پرسنل مدیریت
صاحب امتیاز انجمن
کاربر ویژه انجمن
ادمین پورتال
کتابخوان انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-03-11
لایک‌ها
18,463
امتیازها
143
وب سایت
taranehbazar.ir
کیف پول من
94,476
لیسا وینگیت نویسنده کتاب پرفروش شماره 1 نیویورک تایمز Before We Were Yours است که پنجاه و چهار هفته در گالینگور در فهرست پرفروش ها مانده و بیش از 2 میلیون نسخه فروخته است.

وی بیش از سی رمان را به رشته تحریر درآورد و یک کتاب غیر داستانی، قبل و بعد با جودی کریستی را همکاری کرده است.

آثار برنده جایزه او برای ایالت و جامعه انتخاب شده است که یک کتاب در سراسر کشور خوانده می شود، به بیش از چهل زبان منتشر شده است، و در لیست های پرفروش در سراسر جهان ظاهر شده است.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان
بالا