خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!
  • انجمن بدون تغییر موضوع و محتوا به فروش می رسد (بعد از خرید باید همین روال رو ادامه بدید) در صورت توافق انتشارات نیز واگذار می شود. برای خرید به آیدی @zahra_jim80 در تلگرام و ایتا پیام بدید

از چشم‌هاش می‌ترسم | فاطمه شکرانیان (وبدا)

ساعت تک رمان

بانو نقابدار

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-08-02
کیف پول من
12,413
«امیدم به اون بالایی هست»

نام دلنوشته: از چشم‌هاش می‌ترسم
نویسنده: فاطمه شکرانیان (ویدا)
ژانر: ترسناک

مقدمه:
خیلی وقته وجود یکی رو کنارم حس می‌کنم. توی آینه بهم لبخند می‌زنه، وقتی خوابم دستش رو روی شونه‌م می‌ذاره و همراه سایه‌م باهام حرکت می‌کنه. میشه بهش بگی نگاهم نکنه؟ من از چشم‌هاش خیلی می‌ترسم! الآن هم درست کنارم نشسته و نوشته‌هام رو می‌خونه. راستش...اون مجبورم می‌کنه اینها رو بنویسم!

سخن نویسنده:
دلنوشته سخن‌هایی هست که از دل میاد و من از بچگی قلبم از ترسی که «نمبدونم از چی هست» پر شده! می‌تونم براتون از فوبیایی که دارم بگم. از فوبیای ترسناک و حس کردن وجود موجودی که هیچوقت تنهام نمی‌ذاره.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

بانو نقابدار

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-08-02
کیف پول من
12,413
«روز اول»
چند دقیقه پیش از دستش فرار کردم. یه رمال بود! وسط فال گرفتنش جیغ میزد. چشم‌هاش سفید شده بودن و خون ازشون میومد. همه‌ش میگفت یکی دنبالته و می‌خواد بکشتت! همه‌ش می‌گفت نباید اون آدم رو ملاقات کنی؛ ولی نمی‌دونم کی رو می‌گفت!
بدنش داشت می‌لرزید و می‌خواست دستم رو قطع کنه. می‌گفت اینطوری اون ولم می‌کنه و نمی‌کُشَتم. حتی دست خودش رو برید و با خونش یه طلسم نوشت. گفت این طلسم رو بذارم داخل خونه‌م تا نزدیکم نشه ولی من فقط اون طلسم رو جلوی چشم‌هاش پاره کردم.
بعد از اون...راستش...من هیچ نقشی نداشتم ولی خودش رو کشت! جلوی چشم‌هام خودش رو کشت و من دارم فرار می‌کنم! تو آخرین لحظه‌های مرگش گفت اون دنبالت میاد و می‌کشتت. نمی‌دونم چی می‌گفت! من فقط می‌خوام فرار کنم تا گیر نیفتم. یادم نمیاد...موقع مرگش هیچی یادم نیست... اصلاً شاید هم خودم کشتمش!

انجمن رمان نویسی دانلود رمان
بالا