1_کلم بروکلی
برگ های این گیاه سرشار از مواد مغذی، مملو از فواید سلامتی است. مصرف آن همراه با سیر و روغن زیتون، خوراک بسیار ایده آلی است.
2_تربچه
برگ های تربچه خوشمزه بوده و می تواند خام هم خورده شوند، اما می توان برای بهره مندی از طعم آن، همراه با پاستا مصرف شود.
3_شلغم
برگ شلغم هم از جمله برگ های سرشار از خاصیت است که البته شاید به شکل خام قابل مصرف نباشد. کمی طعم تند دارد و منبع غنی ویتامین های K، A، و C همراه با فولات، مس، منگنز، فیبر، و کلسیم است.
4_هویج
برگ های هویج، بافتی با طعم شیرین است. هویج مملو از ویتامین های A، B۶، و K، فولات، نیاسین، پتاسیم، تیامین (ویتامین B۱) و منگنز است.
5_چغندر
چغندر طعمی شبیه کلم دارد. برگهای این گیاه سرشار از پروتئین، فسفر، زینک (روی)، آنتی اکسیدان و فیبر است.
برگ های این گیاه سرشار از مواد مغذی، مملو از فواید سلامتی است. مصرف آن همراه با سیر و روغن زیتون، خوراک بسیار ایده آلی است.
2_تربچه
برگ های تربچه خوشمزه بوده و می تواند خام هم خورده شوند، اما می توان برای بهره مندی از طعم آن، همراه با پاستا مصرف شود.
3_شلغم
برگ شلغم هم از جمله برگ های سرشار از خاصیت است که البته شاید به شکل خام قابل مصرف نباشد. کمی طعم تند دارد و منبع غنی ویتامین های K، A، و C همراه با فولات، مس، منگنز، فیبر، و کلسیم است.
4_هویج
برگ های هویج، بافتی با طعم شیرین است. هویج مملو از ویتامین های A، B۶، و K، فولات، نیاسین، پتاسیم، تیامین (ویتامین B۱) و منگنز است.
5_چغندر
چغندر طعمی شبیه کلم دارد. برگهای این گیاه سرشار از پروتئین، فسفر، زینک (روی)، آنتی اکسیدان و فیبر است.