از دادکان برای رئیس فعلی فدراسیون فوتبال چه کاری ساخته است؟

• نویسنده موضوع Diyar♡
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها 142
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

Diyar♡

مدیر بازنشسته
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-14
لایک‌ها
7,913
امتیازها
243
کیف پول من
19,493
جلسه رئیس فدراسیون فوتبال با محمد دادکان که طبق دستور جلسه اعضای هیئت رئیسه در آستانه استیضاح قرار دارد، خروجی نامشخصی داشت. یعنی سرانجام معلوم نشد چرا شهاب الدین عزیزی خادم در این شرایط به دیدار دادکان رفت؟
از دست رئیس اسبق فدراسیون فوتبال که سال‌ها قبل، تیم ملی در دوران ریاست او به جام جهانی صعود کرده بود چه کاری ساخته است؟
دادکان در فوتبال ایران صاحب وجاهت است و فوتبالی‌ها برای او احترام خاصی قائل هستند اما این مدیر قدیمی در این مقطع زمانی حساس، چه قدمی می‌تواند برای عزیزی خادم بردارد؟
عزیزی خادم با عنوان رئیس فدراسیون، سراغ مدیری رفت که مدت زیادی است از فوتبال ایران کنار گذاشته شده؛ آیا همین اتفاق به ظاهر ساده برای عزیزی خادم جای سؤال نیست؟
کاش دادکان به رئیس فعلی فدراسیون فوتبال می‌گفت همین که من سال‌هاست خانه نشین شده ام و جایی در مسئولیت‌های اجرایی فوتبال کشور ندارم، یعنی کار از بیخ و بن غلط است.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان
امضا : Diyar♡

Diyar♡

مدیر بازنشسته
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-14
لایک‌ها
7,913
امتیازها
243
کیف پول من
19,493
همین که علی دایی هیچ جایگاهی در فوتبال ایران ندارد و خیلی‌های دیگر در هیچ کجای این فوتبال مسئولیتی ندارند، یعنی اوضاع درب و داغان است.
اصلا فرض کنید همین فردا در جلسه ای که برگزار خواهد شد، هیئت رئیسه موفق به عزل عزیزی خادم شود؛ آیا این اتفاق از دیدگاه رئیس فعلی فدراسیون فوتبال فاجعه است؟
صراحتا باید گفت ما از فجایع بزرگی در فوتبال کشورمان «بی تفاوت» عبور کرده ایم؛ خیلی جاها را خطا رفته ایم؛ خیلی وقت‌ها اشتباه کرده ایم؛ آدم‌های زیادی را کنار گذاشتیم؛ برای رسیدن به مقاصدمان از خیلی‌ها عبور کرده ایم.
یک جلسه هیئت رئیسه که هر اتفاقی هم می‌تواند در لابه لای آن رخ بدهد مساله خاصی نیست.
شما هم خودتان را ناراحت نکنید؛ فوتبال ارزشش را ندارد!

انجمن رمان نویسی دانلود رمان
امضا : Diyar♡
بالا