- تاریخ ثبتنام
- 2020-07-14
- نوشتهها
- 3,004
- لایکها
- 7,913
- امتیازها
- 243
- کیف پول من
- 19,493
این تصمیم پرسروصدای اخیر کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال بیش از گل گهر سیرجان صدای پرسپولیسیها را درآورد. هواداران پرسپولیس در فضای مجازی حملات تندی به فدراسیون فوتبال و برخیها وارد کرده و معتقد بودند این رأی کمیته انضباطی باید شکسته شود. در همین راستا شنیدن نقطه نظرات رضا جباری هافبک تکنیکی سال های نه چندان دور پرسپولیس خالی از لطف نیست.
نظرتان راجع به تصمیم اخیر کمیته انضباطی و تخلف گل گهر سیرجان چیست؟
این قانون است و اگر اصل اجرای قانون باشد مشکلی نیست. در تمام دنیا هم قانون یکسان برای همه تیمها اجرا می شود و به طور مثال یوونتوس با آن همه قدمت و عظمت به دسته پایین تر سقوط کرد اما...
اما چی؟
اما پرسش یا مطالبه امروز هواداران پرسپولیس این است که با تخلفات مشابه نیز برخورد یکسانی صورت پذیرد. وقتی یک تیم غیرقانونی از بازیکن خارجی استفاده می کند اما آب از آب تکان نمی خورد باید به هوادار پرسپولیس حق داد به همه چیز مشکوک شوند!
منظور شما باشگاه استقلال و استفاده از یامگا و ژستد است؟
من نمی خواستم اسمی بیاورم اما آیاندا پاتوسی هم بود. این بازیکن هم سابقه بازی ملی نداشت اما برای استقلال بازی کرد. همین امسال هم دوستان گفتند دو بازیکن استقلال غیرقانونی بازی کرده اند و من شنیدم باشگاه نساجی شکایت کرده است. پس ماجرای این شکایت چه شد؟
نظرتان راجع به تصمیم اخیر کمیته انضباطی و تخلف گل گهر سیرجان چیست؟
این قانون است و اگر اصل اجرای قانون باشد مشکلی نیست. در تمام دنیا هم قانون یکسان برای همه تیمها اجرا می شود و به طور مثال یوونتوس با آن همه قدمت و عظمت به دسته پایین تر سقوط کرد اما...
اما چی؟
اما پرسش یا مطالبه امروز هواداران پرسپولیس این است که با تخلفات مشابه نیز برخورد یکسانی صورت پذیرد. وقتی یک تیم غیرقانونی از بازیکن خارجی استفاده می کند اما آب از آب تکان نمی خورد باید به هوادار پرسپولیس حق داد به همه چیز مشکوک شوند!
منظور شما باشگاه استقلال و استفاده از یامگا و ژستد است؟
من نمی خواستم اسمی بیاورم اما آیاندا پاتوسی هم بود. این بازیکن هم سابقه بازی ملی نداشت اما برای استقلال بازی کرد. همین امسال هم دوستان گفتند دو بازیکن استقلال غیرقانونی بازی کرده اند و من شنیدم باشگاه نساجی شکایت کرده است. پس ماجرای این شکایت چه شد؟