فوتبال یا سینما؟

• نویسنده موضوع Diyar♡
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 12
  • بازدیدها 556
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

Diyar♡

مدیر بازنشسته
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-14
لایک‌ها
7,913
امتیازها
243
کیف پول من
19,493
چرا همیشه از حمید علیدوستی به عنوان الگوی خودت یاد می کنی؟ برای نسل جدیدی که شاید این مهاجم ششدانگ را نشناسد توضیح می دهی او چه ویژگی داشته و دارد؟

حمید علیدوستی را عاشقانه دوست داشته و دارم چرا که شبیه هیچ آدم دیگری در فوتبال نبود. فوتبالیست و مهاجم بی نظیری بود که قدیمی های فوتبال هنوز هم شم گلزنی، سرعت، تکنیک و قدرت سرزنی او را به یاد دارند. در کنار آن یک انسان جامع الشرایط بود و همیشه هم دوست داشتم بدانم چه کتابی می خواند، چه فیلمی می بیند و ... خلاصه آن که یک الگوی تمام عیار بوده و هست.

اگر پولش را داشتی، باشگاه پرسپولیس را می خریدی؟
نه، قطعا نه! نه جسم و نه روح من توانایی این همه عاشق پرسپولیس و انتظارات به حق این عزیزان را ندارد.

اگر می توانستی یک بازیکن (فقط یک بازیکن) استقلال را به پرسپولیس بیاوری؟
به نظرم بازیکن پرسپولیس باید در پرسپولیس بازی کند و بازیکن استقلال هم در استقلال! بنابراین نمی توانم دست روی بازیکنی بگذارم.

به اندازه کافی همه از دربی کسالت آور و خسته کننده اخیر صحبت کرده اند. می توانی یک خاطره واقعا خنده دار از دوران بازی ات در دربی تعریف کنی؟
(دوباره می خندد) در یکی از دربی ها وقتی از رختکن بیرون آمدیم، زنده یاد علی انصاریان در راهروهای ورزشگاه آزادی و تونل، کِش به من داد تا موهایش را ببندم. من هم موهای او را از وسط سرگرفتم، جمع کردم و بستم، شبیه سامورایی‌ها شد و کلی جنجال به پا کرد. آن ماجرا به مجلس هم کشیده شد و ... (بازهم می خندد و ادامه می دهد) البته دربی اخیر فکر می کنم بیشتر نیمه اول کسل کننده بود و نیمه دوم بد نبود.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان
امضا : Diyar♡

Diyar♡

مدیر بازنشسته
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-14
لایک‌ها
7,913
امتیازها
243
کیف پول من
19,493
دربی بازترین بازیکن دربی که همیشه در رختکن تحت تأثیر اعتماد به نفس، خونسردی و رفتارش در روز بازی با استقلال قرار می گرفتی؟ کسی که انگار به جای دربی توی پارک با بچه محل هایش فوتبال بازی می کند؟
من الان بیشتر متوجه می شوم که چقدر آن زمان تحت تأثیر حامد کاویانپور بودم. در تمام رده های ملی از نوجوانان تا جوانان، امید و بزرگسالان با هم بودیم. با اینکه یک سال از او بزرگتر بودم اما او خیلی روی من تأثیر می گذاشت. مثل برادرم بود اما نه اینکه رفیق باشیم این حرف را بزنم «هافبکی خوش استیل تر از حامد ندیدم چون استعداد شگرفی داشت و هرگز به حق خودش در فوتبال نرسید.» دربی باز هم باید به رضا جباری اشاره کنم که او هم به اندازه استعداد و لیاقتش در فوتبال قدر ندید. بسیار خونسرد بود و در دربی راحت تر از هر بازیکن دیگری دریبل می زد و از مدافعان روبروی خودش رد می شد. وقتی در دربی رضا جباری را می دیدم با فوتبالش به من اعتماد به نفس می داد.

راستی قبل یا بعد از پیوستن به پرسپولیس هرگز پیش آمد که از تیم استقلال هم پیشنهاد داشته باشی؟
وقتی می خواستیم با بهنام (ابوالقاسم پور) از سایپا جدا شویم از استقلال پیشنهاد داشتم اما تصمیم خودم را گرفته بودم و پرسپولیسی شدم.

Diyar♡

مدیر بازنشسته
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-14
لایک‌ها
7,913
امتیازها
243
کیف پول من
19,493
درگذشت مهرداد میناوند و علی انصاریان فوق العاده تلخ و دردناک بود. خداوند به خانواده این دو عزیز به ویژه مادران هر دو صبر عنایت کند اما در مراسم ختم زنده نامان مهرداد میناوند و علی انصاریان یک قاب به یاد ماندنی ثبت شد. ایستادن علی دایی و علی کریمی کنار هم! این قاب زیبا را دیدی و اگر دیدی چه صحبتی در مورد آن داری؟

در این روزهای سخت آدم ها قدر یکدیگر را بیشتر می دانند و متأسفانه ویروس کُرونا ابهت مرگ را برای همه ما شکست. هم علی دایی و هم علی کریمی را خیلی دوست دارم مطمئن هستم این دو در کنارهم قادر به خیلی کارها در کشور هستند و مردم و طرفداران هر دو هم همین را می خواهد. اینکه دو بزرگ فوتبال این مملکت را دست در دست کنار هم ببینند. واقعا این دنیا ارزش هیچ کدورت و اختلافی را ندارد.

در این دنیا یک نفر را اسم ببر که واقعا به او اعتماد داری و حاضری تمام زندگی ات را به نامش کنی؟

پدرم، برادرم و خواهرم که همه زندگی ام را در طبق اخلاص حاضرم به نام این سه عزیز بزنم.

پرسپولیس تیم محبوبت در حال حاضر با کسب ۱۶ امتیاز در رده ششم جدول ایستاده است. تساوی با تیم «هوادار» نشان دهنده بحران در این تیم است یا نه؟ چرا همین فردا یا سه شنبه قبل از بازی با پیکان به اردوی پرسپولیس نمی روی؟ دلت برای دیدن دوستان، همبازیان یا اصلا تیم پرسپولیس تنگ نشده است؟
من باز اسم این روزها را بحران نمی گذارم و حتی معتقدم تیمی که دو مرتبه ولو از تیم هوادار عقب می افتد، پا پس نمی کشد و تا سوت پایان داور برای جبران نتیجه و شکست نخوردن تلاش می کند نشان دهنده شخصیت پرسپولیس و بیزاری بازیکنان از شکست است. دلم تنگ شده و برخی اوقات دوست دارم بروم و سری بزنم اما صادقانه بگویم در باشگاه کسی را نمی شناسم یا بهتر است بگویم ارتباطی ندارم که بتوانم به اردوی تیم بروم. البته آقا یحیی، آقا افشین و آقا کریم دوستانم هستند ولی نمی خواهم مزاحمتی ایجاد کنم و نمی دانم چه روزی اصلا حوصله دارند یا ندارند که بخواهم به اردو یا تمرین پرسپولیس بروم.

به عنوان حُسن ختام این گفت وگو می خواهیم همان سئوالی را مطرح کنیم که از مهمانان خودت در برنامه " پیشگو" می پرسیدی. اگر قرار بود به ۱۰۰ سال بعد بروی یا اینکه مجبور می شدید سال ها در یک جزیره دورافتاده زندگی کنید و فقط می توانستی ۵ نفر را با خود ببری چه کسانی را می بردی؟
اعضای خانواده ام و حتما یک توپ فوتبال هم با خودم خواهم بُرد!

بالا