خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

سیستم عامل وانواع آن

  • نویسنده موضوع تحت تعقیب
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 2
  • بازدیدها 313
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

تحت تعقیب

مدیر ارشد بازنشسته
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2019-11-29
نوشته‌ها
105
کیف پول من
-276
Points
0
سیستم عامل چیست :

سیستم عامل یکی از مهم ترین نرم افزار های سیستمی است و سیستم یک برنامه سیستمی هستش که به محض شروع به کار رایانه اجرا میشود. برای معرفی سیستم عامل با تک تیپ همراه باشید .

سیستم عامل مدیریت و کنترل سخت افزار و اجرای برنامه ها رو به عهده دارد. مهم ترین هدف سیستم عامل استفاده از رایانه برای کاربران را راحت و اسون کند .


انواع و معرفی سیستم عامل های لینوکس :

  • سیستم عامل یونیکس : یک سیستم‌عامل چندوظیفگی و چند کاربره است که در سال ۱۹۶۹ به دست گروهی از کارمندان آزمایشگاه‌های بل متعلق بهشرکت تلفن و تلگراف آمریکا (.AT&T Corp) شروع به توسعه شد.
  • سیستم عامل گنو/لینوکس : در سال ۱۹۸۳ با هدف ایجاد یک سیستم‌عامل کامل و آزاد شبه-یونیکس به‌وسیله ریچارد استالمن پایه‌گذاری شد. GNU مخفف بازگشتی «GNU’s Not Unix» است.
  • سیستم عامل سولاریس : نام گونه‌ای از سیستم‌عامل یونیکس است که در ابتدا توسط سان مایکروسیستمز تولید می‌شد. این سیستم در سال ۱۹۹۳ جایگزین سیستم قدیمی‌تر شرکت سان که سان‌اواس نام داشت شد . پس از اینکه شرکت اوراکل در ژانویه ۲۰۱۰ شرکت سان را خریداری کرد ، این سیستم‌عامل در اختیار این شرکت قرار گرفت و در حال حاضر با نام اوراکل سولاریس هم شناخته می‌شود.
  • سیستم عامل بی اس دی : یکی از مشتقات سیستم‌عامل یونیکس بود که در طی سال‌های ۱۹۷۷ تا ۱۹۹۵ در دانشگاه کالیفرنیا، برکلی توسطگروه تحقیقاتی سیستم‌های کامپیوتری توسعه داده و منتشر می‌شد.
انواع و معرفی سیستم عامل مک:

سیستم عامل مک اواس :یک نوع سیستم‌عامل دارای رابط کاربری است که شرکت اپل آن را توسعه داده است. این سیستم‌عامل که همراه با ارائه اولین مدل مکینتاش عرضه شد تا قبل از نسخه ۷٫۶ با نام «نرم‌افزار سیستم» شناخته می‌شد و از نسخه ۷٫۶ به بعد مک اواس نام گرفت.
معرفی و انواع سیستم عامل های ویندوز :
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان

تحت تعقیب

مدیر ارشد بازنشسته
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2019-11-29
نوشته‌ها
105
کیف پول من
-276
Points
0
مایکروسافت سالهاست که درعرضه سیستم عامل حرف اول را میزند ، در ادامه تمام نسخه های عرضه شده مایکروسافت آماده شده است .
داس :

اولین نسخهٔ ام‌اس-داس در سال ۱۹۸۱ منتشر شد و شامل هشت نسخهٔ اصلی است. مایکروسافت توسعهٔ آن را در سال ۲۰۰۰ متوقف کرد.سیستم‌عامل تک کاربره و تک کاره با خط فرمانی که در سال ۱۹۸۱ برای کامپیوتر شخصی آی‌بی‌ام و سازگار با آن توسط مایکروسافت منتشر شد. نسخه اصلی DOS توسط یک شرکت کوچک در سیاتل به منظور کارهای آزمایشگاهی ایجاد شده بود.
ویندوز 1.0 :

مایکروسافت ، ویندوز 1.0 را در 20 نوامبر 1985 معرفی کرد و در ابتدا با قیمت 100.00 دلار فروخته شد.
ویندوز 2.0 :

مایکروسافت ، ویندوز 2.0 را در 9 دسامبر سال 1987 عرضه کرد و در ابتدا با قیمت 100.00 دلار فروخته شد.
ویندوز 3.0 :

مایکروسافت ، ویندوز 3.0 در 22 مه سال 1990 عرضه کرد . نسخه کامل ویندوز3.0 با قیمت 149.95 دلار و نسخه به روز شده 79.95 دلار قیمت گذاری شده است.
ویندوز NT :

ویندوز NT در سال 1991 عرضه شد و در سال های 1993 و 1994 و 1995 و 1996 بروز رسانی شد . یک خانواده از سیستم عامل‌های تولید شده توسط شرکت مایکروسافت است در اصل طراحی شده بود برای برنامه نویسی سطح بالا .
ویندوز 95 :

مایکروسافت ، ویندوز 95 در 24 آگوست سال 1995 منتشر کرد ، در طی چهار روز بیش از یک میلیون نسخه فروخت. و در سال های 1996 و 1998 و 1999 بروز رسانی شد .
ویندوز CE :

در سال 1996 عرضه شد. سیستم‌عاملی است که شرکت مایکروسافت برای سامانه‌های توکار توسعه می‌دهد . ویندوز سی‌ای سیستم‌عامل و هسته‌ای جدا از نسخهٔ رومیزی ویندوز است، به جای اینکه نسخهٔ تضعیف شده‌ای از ویندوز رومیزی باشد. و در سال های 1997 و 1998 و 1999 بروز رسانی شد .
ویندوز 98 :

مایکروسافت ، ویندوز 98 در ژوئن سال 1998 منتشر کرد .و در سال 1999 بروز رسانی شد .
ویندوز 2000 :

در اکتبر سال 1998 ، مایکروسافت اعلام کرد که نسخه های ویندوز NT دیگر پشتیبانی نمی شود و نسخه بعدی ویندوز 2000 خواهد بود. و در سال 2000 بروز رسانی شد .
ویندوز ME :

مایکروسافت ، ویندوز ME یا (Millennium) را در 19 ژوئن سال 2000 منتشر کرد .
ویندوز XP :

در 25 اوکتبر سال 2000 عرضه شد. ویندوز ایکس پی بر روی هسته ویندوز NT و ۲۰۰۰ پایه‌گذاری شد و جانشین دو ویندوز ۲۰۰۰ و ME گردید. و در سال های 2003 و 2004 و 2005 بروز رسانی شد .
ویندوز سرور 2003 :

مایکروسافت ، ویندوز سرور 2003 در تاریخ 28 مارس 2003 منتشر کرد .
ویندوز ویستا :

در 30 نوامبر سال 2006 عرضه شد . بر روی کامپیوترهای شخصی، رومیزی، Loptop و tablet PC های خانگی و تجاری و مراکز رسانه‌ای مورد استفاده قرار می‌گیرد. در سال 2007 هم بروز رسانی شد .
ویندوز سرور 2008

مایکروسافت ویندوز سرور 2008 را در 27 فوریه 2008 منتشر کرد.
ویندوز ۷ :

در 27 فوریه سال 2009 منتشر شد . ویندوز ۷ برای استفاده در کامپیوترهای شخصی شامل انواع خانگی و اداری تولید شده‌است. این سیستم‌عامل هفتمین نسل از سیستم‌عامل‌های ویندوز می‌باشد و به همین دلیل نام آن را ویندوز ۷ گذاشته‌اند .
ویندوز سرور 2012 :

مایکروسافت ، ویندوز سرور 2012 را در 4 سپتامبر 2012 منتشر کرد .
ویندوز 8 :

در 26 اکتبر سال 2012 عرضه شد . ویندوز ۸ برای استفاده در رایانه‌های شخصی، رایانه‌های همراه و تبلت ها تولید شده‌ است .
ویندوز 8.1 :

نسخهٔ بعدی ویندوز ۸ بوده.
ویندوز 10 :

در 29 جولای سال 2015 عرضه شد . آخرین نسخه سیستم‌ عامل از خانوادهٔ ویندوز NT شرکت مایکروسافت است و نسخهٔ پس از ویندوز ۸٫۱ بشمار می‌آید. این سیستم عامل برای رایانه شخصی، لپ تاپ، دستگاه‌های موبایل (تبلت و تلفن هوشمند) و رایانه‌های شخصی یکپارچه توسعه یافته است.
ویندوز 10x :

ویندوز 10X
نسخه جدید ویندوز 10 است که برای دستگاه های دارای صفحه نمایش دوگانه مانند Surface Neo آینده مایکروسافت طراحی شده است ، که تعطیلات سال 2020 سال در دسترس خواهد بود. این رابط کاربری اختصاصی را برای این دستگاه ها ارائه می دهد .
ویلز :

یک سیستم عامل برای کامپیوتر کمودور ۶۴ است که تا حدی مبنی بر سیستم عامل گرافیکی قدیمی GEOS است. این سیستم‌عامل توانایی‌های جدیدی به این کامپیوتر اعطا می‌کند: توانایی برای پخش فیلم و موزیک (mp3) و محیط جستجوی اینترنتی گرافیکی (و توانایی‌های محدود سرویس‌دهی) و چند وظیفه‌ای است.
پالم :

در سال ١٩٩۶ به وسیله شرکت پالم برای دستیار دیجیتال شخصی پالم توسعه داده شد. این سیستم عامل با هدف آسان نمود ن ارتباط کاربر از طریق نمایشگر لمسی با رابط گرافیگی طراحی گردید.
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان

تحت تعقیب

مدیر ارشد بازنشسته
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2019-11-29
نوشته‌ها
105
کیف پول من
-276
Points
0
طبقه بندی سیستم عاملها :

  • چند کاربره : به دو یا چند کاربر اجازه می دهد همزمان برنامه ها را اجرا کنند. برخی از سیستم عامل ها صدها یا حتی هزاران کاربر همزمان را مجاز می دانند .
  • چند پردازش : پشتیبانی از اجرای یک برنامه در بیش از یک پردازنده .
  • چند وظیفه ای: اجرای همزمان چند برنامه در یک زمان.
  • چند رشته ای : به بخش های مختلف یک برنامه اجازه می دهد تا همزمان اجرا شوند.
  • سیستم عاملهای بلادرنگ : فوراً به ورودی پاسخ می دهد مانند سیستم عامل های همه منظوره ،که سیستم عاملهای DOS و UNIX از این نوع نیستند .
به طور کلی ، وظایف سیستم عامل شامل موارد زیر است :

  • استفاده بهینه از منابع و جلوگیری از به هدر رفتن آنها
  • تخصیص و آزاد سازی منابع
  • اداره صف ها و زمان بندی استفاده از منابع
  • حساب داری ( Accounting ) میزان استفاده از منابع
  • ایجاد امنیت ( security )
  • ایجاد ، حذف و اداره فرایند ها
  • ایجاد مکانیسم های ارتباط بین فرایند ها و همگام سازی آنها
  • مدیریت فایل ها و پوشه ها
  • مدیریت حافظه های اصلی و جانبی
  • برقراری امکان دسترسی چندتایی ( Multiaccess ) و اجرای هم روند ( Concurrent ) فرایند ها
  • به اشتراک گذاری منابع ( Resource Sharing )
  • تعیین راهکار هایی برای اداره بن بست ( deadlock ) ها
  • جلوگیری از شرایط رقابتی ( Race Condition ) و تداخل یا در هم قفل شدن ( Interlock ) فرایند ها
  • جلوگیری از گرسنگی ( Starvation )

امیدوارم این پست ( معرفی سیستم عامل ) برای شما مفید باشه ، موفق باشید .
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان
بالا