- تاریخ ثبتنام
- 2020-07-14
- نوشتهها
- 3,004
- لایکها
- 7,913
- امتیازها
- 243
- کیف پول من
- 19,493
لیونل مسی که حالا زندگی جدیدی را در پاریس تجربه میکند برای دریافت هشتیمن جایزه پیچیچی یا بهترین گلزن فوتبال اسپانیا در فصل گذشته، میزبانان خبرنگاران روزنامه اسپانیایی «مارکا» بود.
مسی با زندگی جدید خود در پاریس خو گرفته و خوشحال به نظر میرسد.
حالا روی موفقیت با تیم جدیدش تمرکز کرده، یعنی پاریسنژرمن، تیمی که بزرگترین هدفش قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا است و خیلیها هم این تیم را جزو مدعیان اصی فتح جام در این فصل میدانند.
مسی در گفتوگویی مفصل راجع به مسائل مختلفی از جمله حضور ژاوی در بارسلونا و کریستیانو رونالدو در منچستریونایتد حرف زده است.
هشتمین جایزه پی چی چی، یک رکورد قاطع در فوتبال اسپانیا. الان دیگر نیستی اما اگر بودی شاید رکوردهای دیگری در راه بود.
واقعیت این است که بردن این همه جایزه پیچیچی برای خودم هم فوقالعاده است.
به نظرم میرسید که رسیدن به رکورد شش بار آقای گلی تلمو سارا غیرممکن باشد چه برسد به اینکه بخواهم از آن رد شوم. این یک رکورد خارق العاده است.
مسی با زندگی جدید خود در پاریس خو گرفته و خوشحال به نظر میرسد.
حالا روی موفقیت با تیم جدیدش تمرکز کرده، یعنی پاریسنژرمن، تیمی که بزرگترین هدفش قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا است و خیلیها هم این تیم را جزو مدعیان اصی فتح جام در این فصل میدانند.
مسی در گفتوگویی مفصل راجع به مسائل مختلفی از جمله حضور ژاوی در بارسلونا و کریستیانو رونالدو در منچستریونایتد حرف زده است.
هشتمین جایزه پی چی چی، یک رکورد قاطع در فوتبال اسپانیا. الان دیگر نیستی اما اگر بودی شاید رکوردهای دیگری در راه بود.
واقعیت این است که بردن این همه جایزه پیچیچی برای خودم هم فوقالعاده است.
به نظرم میرسید که رسیدن به رکورد شش بار آقای گلی تلمو سارا غیرممکن باشد چه برسد به اینکه بخواهم از آن رد شوم. این یک رکورد خارق العاده است.