• رمان ققنوس آتش به قلم مونا ژانر تخیلی، مافیایی/جنایی، اجتماعی، عاشقانه کلیک کنید
  • رمان عاشقانه و جنایی کاراکال به قلم حدیثه شهبازی کلیک کنید
  • خرید رمان عاشقانه، غمگین، معمایی دلداده به دلدار فریبا میم قاف کلیک کنید

پزشکی و سلامت دانش پزشکی در جهان امروز

  • نویسنده موضوع aliasghar
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 2
  • بازدیدها 538
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

aliasghar

کاربر تک رمان
کاربر تک رمان
تاریخ ثبت‌نام
2021-07-26
نوشته‌ها
531
لایک‌ها
130
امتیازها
43
محل سکونت
تبریز
کیف پول من
501
Points
0
./. به نام او .\.

سلام
در این تاپیک به بررسی سطح خدمات درمانی کشورهای مختلف می‌پردازیم.

( مدیریت تالار پزشکی و سلامت)
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان

aliasghar

کاربر تک رمان
کاربر تک رمان
تاریخ ثبت‌نام
2021-07-26
نوشته‌ها
531
لایک‌ها
130
امتیازها
43
محل سکونت
تبریز
کیف پول من
501
Points
0
سطح خدماتی بهداشت و درمان در فرانسه


متخصصین موسسه آتیه آفرینان ایرانیان در این مقاله به موضوع بهداشت و درمان در فرانسه اختصاص داده است تا کسب اطلاعات برای شما عزیزان میسر گردد. نظام سلامت و بهداشت و درمان بسیاری از کشورها در سه دهه گذشته تحت تاثیر توزیع و انتقال بیماری‌ ها و همچنین پیر شدن جمعیت با چالش روبه‌رو بوده است. در ادامه این مقاله به توضیح کامل بهداشت و درمان در فرانسه می پردازیم .

از همین رو سازمان توسعه و همکاری اقتصادی برآورد می‌ کند که سهم هزینه‌ های بخش سلامت در تولید ناخالص داخلی جهانی از 6 درصد کنونی به 14 درصد در سال 2060 خواهد رسید که نشانگر اهمیت سیستم سلامت و بهداشت در جوامع مختلف است. پدید آمدن چالش‌ های مختلف در نظام‌ های درمانی کشورهای جهان موجب شده رتبه‌ بندی جهانی و شاخص‌ های بین‌ المللی در مورد عملکرد کشورها در این زمینه تغییر کند. یکی از کشورهایی که تحت تاثیر چالش‌های دهه‌های اخیر جایگاه مطلوب خود را در فهرست بهترین کشورها از نظر نظام سلامت از دست داده، کشور فرانسه است.
گزارش سازمان همکاری و توسعه اقتصادی نشان می‌دهد که نظام سلامت و بهداشت در فرانسه، دیگر مانند دهه گذشته بهترین سیستم در دنیا نیست. سال 2000، سازمان بهداشت جهانی (WHO) فرانسه را به‌ عنوان دارنده بهترین سیستم مراقبت‌های بهداشتی در دنیا معرفی کرد. در سال 2013 نیز سازمان توسعه و همکاری اقتصادی در گزارش خود با اشاره به اینکه پایداری سیستم با کاهش جمعیت پزشکی تهدید می‌ شود، اعلام کرده بود که هنوز نظام سلامت در فرانسه کارآمد و موثر است. سال 2015، براساس رده‌بندی نشریه بلومبرگ، فرانسه از نظر موثرترین سیستم بهداشت و سلامت، با در نظر گرفتن شاخص امید به زندگی، و هزینه‌ های اجتماعی درمان سرانه در کشور به نسبت تولید ناخالص داخلی، در رتبه هشتم قرار گرفت.

اما اکنون با گذشت بیش از 15 سال از معرفی فرانسه به‌ عنوان بهترین نظام سلامت و بهداشت در دنیا، سازمان توسعه و همکاری اقتصادی با انتشار چشم‌ انداز سلامت سال 2015، درباره کیفیت سیستم سلامت و بهداشت فرانسه هشدار داد. براساس آخرین ارزیابی و گزارش صندوق بین‌ المللی کشورهای مشترک‌ المنافع، کشور فرانسه از نظر تخصیص درصد تولید ناخالص داخلی به بخش بهداشت و درمان رتبه یازدهم را دارد. در حال حاضر هزینه‌های بهداشتی و درمانی از 70 تا 100 درصد در این کشور تحت پوشش دولت هستند.

از نظر کارشناسان، در میان کشورهای عضو سازمان توسعه و همکاری اقتصادی، فرانسه از نظر پوشش هزینه‌ های سلامت و بهداشت بدترین وضعیت را دارد. رئیس بخش سلامت این سازمان می‌ گوید: «با وجود تلاش‌های بسیاری که در راستای بهبود دسترسی به مراقبت و درمان و افزایش نفوذ و پوشش بیمه تکمیلی در فرانسه صورت گرفته، این کشور هنوز وضعیت قابل‌ قبولی در این زمینه ندارد.» در فرانسه، 11 درصد از تولید ناخالص داخلی به بخش سلامت، بهداشت و درمان اختصاص می‌ یابد (در میان کشورهای عضو سازمان توسعه و همکاری اقتصادی متوسط این رقم 9/8 درصد است) و هزینه‌ های درمانی تا 80 درصد تحت شرایط از سوی دولت پرداخت می‌ شوند.

فرانسوی‌ ها در دفاع از سیستم سلامت و بهداشت خود می‌ گویند که تنها میزان مرگ‌ و میر آن‌ ها در حملات قلبی، بدتر از متوسط سازمان توسعه و همکاری اقتصادی است. آن‌ ها معتقدند که تعداد پزشکان باتجربه و مسن آن‌ ها از سایر کشورها چندان کمتر نیست.

در مقایسه با آلمان که به ازای هر هزار شهروند، 1/4 پزشک دارد، (ایتالیا 9/3، اسپانیا 8/3، دانمارک 6/3) فرانسه به ازای هر هزار نفر، 3/3 پزشک دارد. همچنین شاخص امید به زندگی در فرانسه شمع امید این کشور است که در میان سایر کشورها نسبتا جایگاه خوبی دارد و در رتبه 5 است. امید به زندگی برای زنان در این کشور به طور متوسط 3/82 سال و برای مردان 5/80 است و از سال 1970 تاکنون، 10 سال افزایش داشته است، در حالی که به‌طور مثال در آلمان، امید به زندگی 9/80 است. به علاوه به طور متوسط 4/1 درصد از مخارج هر خانواده فرانسوی به بخش سلامت و بهداشت اختصاص دارد و این میزان دو برابر متوسط کشورهای عضو سازمان توسعه و همکاری اقتصادی است. از طرفی، گزارش اخیر سازمان توسعه و همکاری اقتصادی از چشم‌ انداز سلامت و درمان 2015، نشان می‌ دهد که نیازهای پزشکی 23 درصد از مردم فرانسه که درآمد بالایی ندارند به دلیل هزینه‌ های زیاد، بدون پاسخ مانده است.

فرانسیسکا کولومبو، رئیس بخش سلامت سازمان توسعه و همکاری اقتصادی، درباره سیاه‌ چاله‌ های بهداشت و درمان هشدار می‌ دهد و گسترش و شیوع بیماری‌ های مزمن را یکی از آن‌ها می‌ داند. فرانسه همیشه از نظر شیوع مصرف سیگار و ا*ل*ک*ل عملکرد بدی داشته است. 24 درصد از افراد بالای 15 سال (در مقابل 20 درصد جهانی) سیگاری هستند و مصرف ا*ل*ک*ل نیز در بین جوانان، افراد میانسال و سالمندان شایع است. درواقع بخش قابل‌ توجهی از جامعه به نوعی به مصرف دخانیات یا ا*ل*ک*ل اعتیاد دارند.

از سوی دیگر بیماری چاقی نیز در این کشور در حال شیوع است. تعداد افراد بزرگسالی که اضافه‌ وزن دارند و به بیماری چاقی مبتلا هستند، از سایر کشورها بیشتر است و این تعداد در حال افزایش است. در سال 2012، از هفت فرد بزرگسال و در سال 2000 از هر 9 نفر، یک نفر در این کشور به چاقی مبتلا بودند. کارشناسان معتقدند الگوی تغذیه بسیاری از خانواده‌ ها تحت تاثیر زندگی مدرن و افزایش نقش تکنولوژی در زندگی روزمره تغییر کرده و نقش مواد غذایی سالم در سبد غذایی خانواده‌ ها کمتر شده است. در نتیجه مشکل اضافه‌ وزن برای تعداد قابل‌ توجهی از افراد ایجاد شده است. از آنجایی که اضافه‌ وزن عامل بروز بسیاری از بیماری‌ ها به شمار می‌ رود، هزینه‌ های بیمه درمانی برای این افراد نیز بیشتر می‌شود و تامین هزینه‌ ها در این شرایط دشوار است.
تحلیلگران می‌ گویند، یکی دیگر از نقاط ضعف این کشور در سیستم سلامت و بهداشت ، مصرف بالای داروهای آنتی‌بیوتیک است. این کشور سومین کشور از نظر مصرف این نوع داروهاست و این در شرایطی است که تبلیغات وسیعی علیه استفاده از آنتی‌ بیوتیک‌ ها به‌ ویژه مصرف خودسرانه این داروها انجام می‌ شود. از سوی دیگر سرمایه‌ گذاری اندک در پیشگیری از نقاط ضعف اصلی سیستم سلامت و بهداشت کشور فرانسه است. در مجموع، فرانسه تنها 2 درصد از بودجه سلامت و درمان خود را به مقوله پیشگیری اختصاص می‌ دهد که کفایت نمی‌ کند. این در حالی است که متوسط جهانی تخصیص بودجه به این موضوع 3 درصد است. در نظر نگرفتن بودجه کافی برای این بخش از جمله دلایلی است که در درازمدت استانداردهای کمی و کیفی سلامت در جامعه فرانسه را کاهش می‌ دهد.
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان

aliasghar

کاربر تک رمان
کاربر تک رمان
تاریخ ثبت‌نام
2021-07-26
نوشته‌ها
531
لایک‌ها
130
امتیازها
43
محل سکونت
تبریز
کیف پول من
501
Points
0
دلیل پایین‌بودن مرگ‌و‌میر کرونا در چین استفاده از درمان‌های طب سنتی این کشور بوده است

عالی‌رتبه‌ترین مقام طب چینی در ووهان گفت: با قاطعیت می‌توانم بگویم که یکی از علت‌های کنترل بیماری و پایین‌بودن نسبی درصد مرگ‌ومیر در کشور ما استفاده از درمان‌های طب سنتی چین به بهترین و کامل‌ترین شکل ممکن بوده است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ محمدرضا شمس اردکانی، مشاور وزیر و مدیر‌کل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت در پنجمین نشست ویدئوکنفرانس متخصصان طب ایرانی با متخصصان طب چینی با اشاره به افزایش روزافزون سطح آمادگی دست‌اندرکاران نظام سلامت کشور در مقابله با کرونا گفت: پروتکل‌های درمانی طب سنتی برای بیماران کرونایی نیز در برخی بخش‌های بستری بیمارستانی کنار طب رایج اجرا می‌شود که پس از کامل شدن روند تحقیقات، نتایج مطلوب دقیق این اقدامات را به اشتراک می‌گذاریم.
وی ابراز امیدواری کرد: به‌زودی با پایان‌ یافتن بحران شیوع کرونا، بتوانیم موضوع نشست‌ها را به‌سمت انجام پروژه‌های تحقیقاتی مشترک در زمینه دارو و مبانی طب سنتی ایران و چین و خدمات طب سنتی که در چین و ایران می‌تواند به‌صورت مشترک ارائه شود، پیش ببریم.
70هزار بیمار در شهر ووهان از درمان‌های طب چینی بهره‌مند شده‌اند
پروفسور «جانگ بولی»، رئیس سابق آکادمی طب چینی کشور چین و رئیس دانشگاه طب چینی تیانجین با ابراز خوشحالی از اینکه ایران نیز تا حدی توانسته است بیماری را کنترل کند و از ظرفیت‌های طب سنتی بومی خود برای درمان بیماران کرونایی بهره گیرد، گفت: با توجه به اینکه در این مدت، طب سنتی در کشور چین توانسته کمک بسیاری به بیماران کرونایی کند و عوارض کمتری به‌جای بگذارد، وزارت بهداشت ما مصمم به بهره‌گیری از این طب کنار طب رایج است.
وی با تأکید بر اینکه طب‌های سنتی و مکمل در شرایط بحرانی می‌توانند ظرفیت‌های خود را به‌خوبی در کمک به بهبود شرایط نشان دهند، افزود: در آغاز بحران فعلی، ماهیت کووید19 ناشناخته بود و درمان‌های مشخصی برای این بیماری وجود نداشت اما با استفاده از طب چینی توانستیم به بهبود شرایط بیماران کمک کنیم و تا به امروز، 70 هزار بیمار در شهر ووهان، از درمان‌های طب چینی بهره‌مند شده‌اند.
جانگ بولی که از نخستین روزهای شیوع کرونا در ووهان به‌عنوان عالی‌رتبه‌ترین مقام طب چینی، نحوه نظارت بر درمان‌های مبتنی بر اصول علمی طب چینی را در شهر ووهان مدیریت می‌کند، با اشاره به موفقیت درمان‌های طب چینی در بهبود علایم بیماران دارای شرایط خفیف بیماری گفت: به‌کمک این روش‌های درمانی توانستیم تب، سرفه، ب*دن‌درد و ضعف و خستگی این دسته از بیماران را بهبود ببخشیم و آمارها نشان داد که بهره‌گیری از درمان‌های گیاهی، کمک معناداری نیز به جلوگیری از پیشرفت بیماری کرده است.
وی از متفاوت بودن درمان‌ها و فرمول‌های گیاهی استفاده‌‌شده بر اساس شرایط بیماران خبر داد و اضافه کرد: حتی برای برخی افرادی که در مرحله ورود به فاز شدید تنفسی بودند، از داروی تزریقی گیاهی هم با نظر متخصصان مجرب و البته در برخی مراکز پیشرفته استفاده کردیم.
در کمک به بازتوانی بیماران در شرایط پس از بحران کرونا نیز موفق بوده‌ایم
جانگ بولی، دانشمند طب چینی با تأکید بر اینکه تمامی داروهای گیاهی مورد استفاده در کرونا، قبل از استفاده مجوزهای لازم را از سازمان غذا و دارو و وزارت بهداشت چین دریافت کرده بودند، گفت: تصمیم‌گیرندگان بخش سلامت کشور با مشاهده نتایج مطلوب حاصل از ترکیب درمان‌های طب چینی و طب رایج، مصمم‌تر شدند که میزان استفاده از این درمان تلفیقی علمی افزایش یابد و با قاطعیت می‌توانم بگویم که یکی از علت‌های کنترل بیماری و پایین بودن نسبی درصد مرگ‌ومیر در کشور ما، استفاده از این درمان‌ها به بهترین و کامل‌ترین شکل ممکن بوده است.
وی کمک به بازتوانی بیماران را به‌عنوان دیگر اقدام موفق این روزهای متخصصان طب چینی در شرایط پس از بحران کرونا برشمرد و گفت: در بیمارانی که همچنان دچار تنگی نفس، فیبروز ریوی، سرفه مزمن یا دیگر عوارض بیماری هستند، از روش‌های مختلف، شامل درمان‌های گیاهی، طب سوزنی و ورزش‌هایی مانند تایچی و چی گونگ بهره می‌بریم و در این زمینه هم شاهد نتایج خوبی بوده‌ایم.

در ادامه، امیرهومن کاظمی، متخصص طب چینی و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران و نایب‌‌رئیس فدراسیون جهانی طب سوزنی، به بیان برخی شباهت‌ها و تفاوت‌های اصول تشخیص و نحوه تجویز گیاهان دارویی در طب چینی و طب ایرانی و مقایسه چند فرمول گیاهی برای درمان کرونا در دو طب چینی و ایرانی پرداخت و گفت: در طب چینی اکثر فرمول‌های گیاهی از ترکیب حدود 15 تا 20 گیاه تهیه می‌شود، در حالی‌ که در طب ایرانی، درمان‌های زیادی با استفاده از یک مفرده خاص گیاهی یا ترکیبی از حدود پنج گیاه هم وجود دارد.
تجربه سارس در مدیریت بحران کرونا بسیار کمک‌کننده بود
لی گوآن شی، رئیس بخش بیماران تنفسی بیمارستان گوآنمن پکن نیز با تأکید بر اینکه برای سه داروی رسمی، مطالعات استاندارد انجام و سعی شده داروها در بالاترین کیفیت ممکن تهیه شوند و مورد مطالعه قرار گیرند، گفت: این داروها، برگرفته از فرمول‌های گیاهی ذکرشده در کتاب‌های مرجع طب چینی هستند که ترکیبات مشابه آنها در بحران سارس و پس از آن در درمان بیماری‌های تنفسی با عامل ویروسی و آنفلوآنزا مورد استفاده قرار گرفته‌اند و در آغاز بحران کرونا هم پس از ایجاد تغییراتی در فرمول‌های قدیمی با توجه به شرایط جدید بیماران و بیماری، با تجارب خوب پیشین به این بحران وارد شدیم که نتیجه خوبی نیز از درمان حاصل شد.
وی به وجود چند دسته‌بندی برای هر کدام از فرمول‌های گیاهی با توجه به حالات مختلف بیماری در بیماران مختلف اشاره و تصریح کرد: این فرمول‌های گیاهی تا به امروز در 700 بیمارستان و 28 استان برای بیماران کرونایی مورد استفاده قرار گرفته‌اند و بررسی‌ها روی آنها ادامه دارد تا پس از کامل شدن تحقیقات، به‌شکل محصول استاندارد وارد بازار شوند.
تصویب 17 کارآزمایی بالینی طب سنتی و مکمل در دانشگاه‌های علوم پزشکی
حسین رضایی‌زاده؛ رئیس دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی تهران هم به شرح برخی کارهای تحقیقاتی طب ایرانی در کمک به درمان کرونا پرداخت و گفت: تاکنون 17 کارآزمایی بالینی طب سنتی و مکمل با رعایت تمامی اصول پژوهش‌های علمی، در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور تصویب شده و در حال انجام هستند.
در ادامه این نشست، شواهد بالینی برخی بیماران مبتلا بررسی شد و تبادل‌نظر میان متخصصان طب سنتی دو کشور در خصوص اقدامات درمانی مؤثر برای این بیماران انجام گرفت.
گفتنی است، در پنجمین نشست ویدئوکنفرانس متخصصان طب ایرانی با متخصصان طب چینی، پروفسور «لیو باو ین»، رییس فدراسیون جهانی طب سوزنی و مشاور دفتر طب سنتی و مکمل سازمان جهانی بهداشت و پروفسور «وانگ رونگ بینگ»، رییس بخش بیماری‌های تنفسی بیمارستان دیتان دانشگاه پزشکی کاپیتال، از سوی طرف چینی و علیرضا عباسیان، معاون تعالی دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت، مهرداد کریمی، متخصص طب ایرانی و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران و کامران محلوجی کرمانشاهی، درمانگر طب ایرانی نیز به‌عنوان دیگر نمایندگان کشور ما حضور داشتند.
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان
بالا