• رمان ققنوس آتش به قلم مونا ژانر تخیلی، مافیایی/جنایی، اجتماعی، عاشقانه کلیک کنید
  • رمان عاشقانه و جنایی کاراکال به قلم حدیثه شهبازی کلیک کنید
  • خرید رمان عاشقانه، غمگین، معمایی دلداده به دلدار فریبا میم قاف کلیک کنید

"بیماری های ناشی از استرس کدام است؟"

  • نویسنده موضوع aliasghar
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 152
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

aliasghar

کاربر تک رمان
کاربر تک رمان
تاریخ ثبت‌نام
2021-07-26
نوشته‌ها
531
لایک‌ها
130
امتیازها
43
محل سکونت
تبریز
کیف پول من
501
Points
0
وقتی استرس داریم، سیستم ایمنی ب*دن نیز عملکرد خوبی ندارد. دلیل آن این است که استرس باعث ترشح هورمون هایی در ب*دن می شود ، مانند آدرنالین ، دوپامین ، نوراپی نفرین و کورتیزول ، که می تواند توانایی ب*دن را در تولید لنفوسیت ها کاهش دهد – گلبول های سفید خون که به مبارزه با ویروس ها یا باکتری های مضر کمک می کند.

تحقیقات نشان داده استرس مزمن می تواند شخص را مستعد ابتلا به بیماری مانند سرماخوردگی کند. در مطالعه ای که در سال ۲۰۱۲منتشر شد ، محققان مصاحبه های استرس را با ۲۷۶ بزرگسال سالم انجام دادند و سپس آنها را در معرض ویروسی قرار دادند که باعث سرماخوردگی می شود.

محققان پس از پنج روز رصد آنها در قرنطینه ، دریافتند که استرس مزمن با افزایش احتمال سرماخوردگی در معرض ویروس همراه است.

چگونگی پاسخ ب*دن و سیستم ایمنی ب*دن شما به استرس به عوامل زیادی از جمله حاد یا مزمن بودن استرس بستگی دارد. استرس حاد بخشی طبیعی از زندگی روزمره است. این نحوه پاسخ ب*دن به تهدیدهای موجود در محیط است و برای زنده ماندن ضروری است.

ممکن است در هنگام گرفتاری در ترافیک یا دیر ماندن برای یک جلسه مهم دچار استرس حاد شوید. در بیشتر موارد ، این استرس حاد قابل کنترل است و اثرات جسمی پایداری ایجاد نمی کند. با این حال ، اگر مرتباً آن را تجربه کنید یا مدام تحت استرس باشید ، می تواند مزمن شود و عملکردهای ب*دن مانند سیستم ایمنی ب*دن را مختل کند.

استرس اگر خیلی کوتاه اتفاق بیفتد ، از بین برود ، احتمالاً تاثیری بر سیستم ایمنی ب*دن نخواهد داشت. اما اگر کورتیزول به طور مزمن برای چندین روز و هفته ها منتشر شود ، به احتمال زیاد می تواند سیستم ایمنی ب*دن را مختل کند.

چگونه سلامت روان بر سلامت جسمی تأثیر می گذارد

وقتی استرس ناگهانی را تجربه می کنیم ، شاید از شدت ضربه زدن روی ترمز برای جلوگیری از تصادف ، عضلات ما متشنج شده و پس از عبور تنش آزاد می شوند.

طبق گفته انجمن روانشناسی آمریکا ، وقتی برای مدت طولانی تحت استرس هستیم ، آن عضلات تنش باقی می مانند ، که می تواند باعث سردرد و درد عضلانی شود.

استرس مزمن و بهداشت روانی ضعیف می تواند در ایجاد طیف وسیعی از مشکلات سلامت جسمی طولانی مدت نقش داشته باشد ، از جمله:

–بیماری قلب و عروقی. ترشح آدرنالین در هنگام استرس باعث تسریع ضربان قلب و افزایش فشار خون می شود. با گذشت زمان ، این می تواند فشار بیشتری بر قلب وارد کند و به عروق آسیب برساند و خطر ابتلا به بیماری های قلبی و حملات قلبی را افزایش دهد.

مشکلات دستگاه گوارش. استرس می تواند باعث کاهش جریان خون در معده شود ، که می تواند منجر به گرفتگی ، نفخ ، التهاب و کم اشتهایی شود.
کیفیت پایین خواب. استرس می تواند خوابیدن یا خواب ماندن را با مشکل روبرو کند و عدم خواب کافی باعث تشدید مشکلات سلامتی و ضعف سیستم ایمنی ب*دن می شود.

همان طور که استرس طولانی مدت با بسیاری از عوارض سلامتی همراه است ، مانند ضعف سیستم ایمنی ب*دن و افزایش خطر بیماری های قلبی ، بنابراین هرچه توانایی مدیریت استرس خود را داشته باشید ، سلامت کلی شما بهتر خواهد بود.

برخی از روش های ثابت شده برای کاهش استرس عبارتند از:

ورزش منظم. مطالعات نشان داده است که فعالیت بدنی می تواند باعث تقویت خلق و خو ، رفع تنش و کاهش علائم اضطراب و افسردگی شود. هر روز فقط ۳۰ دقیقه ورزش با شدت کم تا متوسط، مانند پیاده روی ، می تواند روحیه شما را تثبیت کرده و خواب شما را بهبود بخشد .
مراقبه کنید. طبق مرکز ملی بهداشت مکمل و یکپارچه ، مدیتیشن می تواند به کاهش علائم اضطراب و افسردگی کمک کند و همچنین می تواند برخی از اثرات جسمی استرس مانند سردرد و مشکل خواب را کاهش دهد.
به دنبال کمک حرفه ای باشید. اگر قادر به کنترل تنش خود نباشید ، کار با یک روانشناس یا درمانگر می تواند به شما در ایجاد استراتژی های آرامش یا تنفس کمک کند.





منبع : سلامت نیوز
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان

بالا