درمان دندان ها یکی از پر هزینه ترین انواع درمان هاست به همین دلیل پیشگیری از خرابی و پوسیدگی دندان ها بهترین درمان است! علل زیادی برای خرابی و پوسیدگی دندان ها وجود دارد و به همین تعداد روش هایی برای جلوگیری و پیشگیری از پوسیدگی دندان ها وجود دارد. در ادامه با دکتر سلام همراه باشید.
عضو هیأت مدیره انجمن سلامت د*ه*ان و دندانپزشکی اجتماعی گفت: اسید ترشح شده ناشی از تجزیه مواد قندی توسط میکروارگانیسمهای محیط د*ه*ان، عامل اصلی پوسیدگی دندانها به شمار میآید.
مهدی نصیبی عضو هیأت مدیره انجمن سلامت د*ه*ان و دندانپزشکی اجتماعی اظهار داشت: مصرف مواد قندی علت اصلی پوسیدگی دندان محسوب میشود، اما از آنجایی که این مواد نسبت به سایر مواد مغذی ارزان و بیشتر در دسترس هستند، بنابراین نمیتوانیم آنها را به طور کلی از برنامه غذایی افراد حذف کنیم همچنین ریزهخواری نیز در ایجاد پوسیدگی دندان نقش دارد.
وی ادامه داد: افراد باید در مصرف مواد غذایی که حاوی قند و شکر هستند احتیاط کنند و هر بار پس از مصرف مواد قندی حتما دندان خود را مسواک کنند و تا جایی که امکان داشته باشد دفعات و مقدار مصرف مواد قندی کاهش یابد.
عضو هیأت مدیره انجمن سلامت د*ه*ان و دندانپزشکی اجتماعی با بیان اینکه مادران نقش بسزایی در تغذیه خانواده ایفا میکنند، تأکید کرد: مادران باید فرزندانشان را از دوران کودکی به سوی مصرف بیشتر میوه تشویق کنند زیرا مصرف میوه پس از مصرف کردن شیرینی سبب پاک شدن مواد قندی از روی دندانها میشود و PH محیط د*ه*ان را قلیایی میکند که این امر مانع از پوسیدگی دندان خواهد شد.
نصیبی یادآور شد: اسید ترشح شده حاصل از تجزیه مواد قندی توسط میکروارگانیسمها در محیط د*ه*ان سبب پوسیدگی دندانخواهد شد، بنابراین اگر محیط د*ه*ان را از PH اسیدی به سمت قلیایی سوق دهیم از پوسیدگی تا حد زیادی جلوگیری میشود.
منبع: باشگاه خبرنگاران
عضو هیأت مدیره انجمن سلامت د*ه*ان و دندانپزشکی اجتماعی گفت: اسید ترشح شده ناشی از تجزیه مواد قندی توسط میکروارگانیسمهای محیط د*ه*ان، عامل اصلی پوسیدگی دندانها به شمار میآید.
مهدی نصیبی عضو هیأت مدیره انجمن سلامت د*ه*ان و دندانپزشکی اجتماعی اظهار داشت: مصرف مواد قندی علت اصلی پوسیدگی دندان محسوب میشود، اما از آنجایی که این مواد نسبت به سایر مواد مغذی ارزان و بیشتر در دسترس هستند، بنابراین نمیتوانیم آنها را به طور کلی از برنامه غذایی افراد حذف کنیم همچنین ریزهخواری نیز در ایجاد پوسیدگی دندان نقش دارد.
وی ادامه داد: افراد باید در مصرف مواد غذایی که حاوی قند و شکر هستند احتیاط کنند و هر بار پس از مصرف مواد قندی حتما دندان خود را مسواک کنند و تا جایی که امکان داشته باشد دفعات و مقدار مصرف مواد قندی کاهش یابد.
عضو هیأت مدیره انجمن سلامت د*ه*ان و دندانپزشکی اجتماعی با بیان اینکه مادران نقش بسزایی در تغذیه خانواده ایفا میکنند، تأکید کرد: مادران باید فرزندانشان را از دوران کودکی به سوی مصرف بیشتر میوه تشویق کنند زیرا مصرف میوه پس از مصرف کردن شیرینی سبب پاک شدن مواد قندی از روی دندانها میشود و PH محیط د*ه*ان را قلیایی میکند که این امر مانع از پوسیدگی دندان خواهد شد.
نصیبی یادآور شد: اسید ترشح شده حاصل از تجزیه مواد قندی توسط میکروارگانیسمها در محیط د*ه*ان سبب پوسیدگی دندانخواهد شد، بنابراین اگر محیط د*ه*ان را از PH اسیدی به سمت قلیایی سوق دهیم از پوسیدگی تا حد زیادی جلوگیری میشود.
منبع: باشگاه خبرنگاران