- تاریخ ثبتنام
- 2021-01-06
- نوشتهها
- 4,686
- لایکها
- 13,904
- امتیازها
- 193
- کیف پول من
- 136,676
عکاسان حرفهای معمولا در کنار DSLRهای خود، از دوربینهای کامپکت نیز استفاده میکنند. آنها از قابل حمل بودن این دوربینها و جای دست راحت آنها ل*ذت میبرند. درست است که دوربینهای DSLR در گرفتن عکسهای فوقالعاده نقش پررنگی بازی میکنند اما این دوربینها بیشازحد بزرگ هستند. نمیتوان آنها را در جیب جا داد و توجه زیادی نیز به خود جلب میکنند.
کوری ریچ یکی از عکاسان حرفهای است و از عکاسی با دوربینهای کامپکت ل*ذت میبرد. او میگوید: «چه مشغول کوهنوردی و تفریح باشم، چه در عروسی یک دوست به سر ببرم، چه زمانی که در حال پیادهروی با سگم هستم و یا زمانی که در کنسرت هستم، فرقی ندارد؛ گاهی اوقات بهترین عکسها زمانی گرفته میشوند که اصلا انتظارش را ندارید و اگر دوربینی نداشته باشید، فرصت را از دست خواهید داد.»
اگر دوربین شما چنین قابلیتی ندارد، روی تواناییهای دوربین خود تمرکز کنید. چک کنید و ببینید کدام یکی از فیلترها برای عکاسی پرتره با دوربین کامپکت شما در دسترس هستند. اگر بدانید کدام یکی از تنظیمات را استفاده کنید و در سناریوهای مختلف به چه منوهایی احتیاج دارید، از تمام قدرت دوربین خود بهره خواهید برد.
فراموش نکنید که استفاده از دوربین مختص زمانهایی نیست که اتفاقی در حال رخ دادن است. بهترین عکسها همیشه عکسی از یک اتفاق معمولی هستند. مهم نیست که حادثهی پیشروی شما تا چه حد پیش پا افتاده است؛ عکس بگیرید. با تنظیمات دوربین خود بازی کنید و ببینید کدام یکی از آنها در تاریکی بهتر عکس میگیرد و کدام یک در روشنایی. این دوربین، دوربین شماست و باید بدانید که با آن چه کارهایی میتوان انجام داد.
کوری ریچ یکی از عکاسان حرفهای است و از عکاسی با دوربینهای کامپکت ل*ذت میبرد. او میگوید: «چه مشغول کوهنوردی و تفریح باشم، چه در عروسی یک دوست به سر ببرم، چه زمانی که در حال پیادهروی با سگم هستم و یا زمانی که در کنسرت هستم، فرقی ندارد؛ گاهی اوقات بهترین عکسها زمانی گرفته میشوند که اصلا انتظارش را ندارید و اگر دوربینی نداشته باشید، فرصت را از دست خواهید داد.»
۱) شناخت دوربین خود
وقتش است که با این حقیقت روبرو شوید؛ شما از تمام امکانات دوربین دیجیتال خود باخبر نیستید؛ برای شناختن تنظیمات دوربین خود زمان صرف کنید. کتابچهی راهنمای خود را بخوانید و ببینید کدام یک از منوها برای استفاده در دسترس هستند. برخی از دوربینهای دیجیتال میتوانند عکسهای دستی نیز بگیرند و میتوانید تنظیمات پیشفرض را کنار بگذارید و خودتان دیافراگم و سرعت شاتر را تنظیم کنید.اگر دوربین شما چنین قابلیتی ندارد، روی تواناییهای دوربین خود تمرکز کنید. چک کنید و ببینید کدام یکی از فیلترها برای عکاسی پرتره با دوربین کامپکت شما در دسترس هستند. اگر بدانید کدام یکی از تنظیمات را استفاده کنید و در سناریوهای مختلف به چه منوهایی احتیاج دارید، از تمام قدرت دوربین خود بهره خواهید برد.
فراموش نکنید که استفاده از دوربین مختص زمانهایی نیست که اتفاقی در حال رخ دادن است. بهترین عکسها همیشه عکسی از یک اتفاق معمولی هستند. مهم نیست که حادثهی پیشروی شما تا چه حد پیش پا افتاده است؛ عکس بگیرید. با تنظیمات دوربین خود بازی کنید و ببینید کدام یکی از آنها در تاریکی بهتر عکس میگیرد و کدام یک در روشنایی. این دوربین، دوربین شماست و باید بدانید که با آن چه کارهایی میتوان انجام داد.