از ایذه تا آمریکا:
شاید برایتان جالب باشد که خانم فریناز کوشانفر در بسیاری از وب سایتهای داخلی که به معرفی ایشان پرداختهاند و بیوگرافی فریناز کوشانفر را نوشتهاند، به اشتباه اهل ایذه معرفی شدهاند. خود خانم فریناز کوشانفر در این باره در یکی از مصاحبههای خود چنین واکنش نشان دادهاند:
« من متولد و بزرگ شده تهران هستم اما بعد از گرفتن جایزه مخترع جوان از «ام آی تی» مطالبی درباره این که در ایذه به دنیا آمدم در ویکی پدیای فارسی و اینترنت منتشر شد. در نگاه اول تصورم این بود که کسی مرا اشتباه گرفته چون غیر از خودم، مادرم هم تهرانی است و پدرم اهل شمال است و من اصلا با این شهر قرابتی ندارم. اما داستان به همین جا ختم نشد. باور کنید چند سال است که مدام از آدرس ایمیلهای مختلف روزی چند ایمیل دریافت می کنم که در آن نوشته: شما از افتخارات ایذه هستید و باید برای خدمت به شهر خودتان برگردید. هر چقدر توضیح میدهم فایده ای ندارد. حتی در ویکی پدیا هم چند بار اطلاعاتم را ویرایش کردم اما از آنجا که سیستم ویکی پدیا اجازه اصلاح اطلاعات را میدهد دوباره به اطلاعات من شهر ایذه اضافه میشود. اهل ایذه بودن اصلا بد نیست اما این موضوع زمانی جنبه «بد» پیدا میکند که شکل آزار و اذیت به خود میگیرد. الان فرد یا افرادی که من اصلا نمیدانم خودشان اهل ایذه هستند یا خیر؟ انگار توضیحات من را نمیبینند و با پافشاری اصرار دارند حرف خودشان را بزنند. حرفی که اگر واقعیت داشت یا از روی سهو زده میشد، مهم نبود اما وقتی جنبه آزار میگیرد، ناراحت کننده است.»
انجمن رمان نویسی
دانلود رمان