خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

نام قطعات و اجزای تشکیل دهنده‌ی مادربرد (به همراه تصویر)

• نویسنده موضوع Kooki♡
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 16
  • بازدیدها 501
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

Kooki♡

سرپرست بازنشسته بخش تکنولوژی
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-21
کیف پول من
4,271

پنل جلوی کیس​

این بخش برای اتصال سیم های بدنه کیس (مانند چراغ‌های جلوی پنل و کلید پاور و ریست) به مادربرد تعبیه شده، بسته به نوع برد و کیس، ظاهر و تعداد متفاوتی خواهد داشت.

پنل جلوی کیس
پنل جلوی کیس

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

Kooki♡

مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-21
کیف پول من
4,271

اسلات آی‌دی‌ای (IDE)​

همانگونه که از نام این بخش پبداست برای اتصال کابل آی دی ای به برد اصلی استفاده میشود، این کابل را میتوانید در بعضی از هارد‌ها یا درایوهای CD و DVD قدیمی‌تر ببینید.

اسلات آی‌دی‌ای (IDE)
اسلات آی‌دی‌ای (IDE)

Kooki♡

مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-21
کیف پول من
4,271

ورودی پاور​

این ورودی برای اتصال سیم خروجی منبع تغذیه به برد استفاده میشود، در واقع برق مورد نیاز مادربرد و تعدادی از قطعات روی آن توسط این بخش تامین میشود.

ATX_Power_connectors_24pin_8pin_4pin_Motherboard
ورودی پاور

Kooki♡

مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-21
کیف پول من
4,271

اسلات‌های رم (RAM)​

این بخش برای اتصال رم به برد اصلی استفاده میشود، بسته به نوع مادربرد تعداد متغیری از آن‌ها روی برد قرار دارد.

gigabyte_ga_z68xp_ud3_4
اسلات‌های رم (RAM)

Kooki♡

مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-21
کیف پول من
4,271

سوکت سی‌پی‌یو (ZIF Socket)​

مهمترین بخش را می‌توان سوکت CPU نامید این قسمت بسیار حساس است و نباید هیچگونه فشاری به آن وارد شود، این سوکت دارای چند گیره است که با استفاده از آن‌ها باید CPU را در جای خود ثابت کرد و سپس فن را روی آن قرار داد، معمولا در مادربرد کامپوترهای خانگی تنها یک اسلات برای اتصال سی‌پی‌یو قرار دارد ولی در رایانه‌ها قدرتمند‌تر مانند سرورها چند سوکت تعبیه شده است.

سوکت سی‌پی‌یو (ZIF Socket)
سوکت سی‌پی‌یو (ZIF Socket)

Kooki♡

مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-21
کیف پول من
4,271
نگهدارنده‌ی فن و هیت‌سینک
این بخش برای اتصال پایه‌های فن و هیت سینک به برد استفاده میشود، البته قبل از آن باید سی‌پی‌یو را در جای خود قرار دهید.

نگهدارنده‌ی فن و هیت‌سینکنگهدارنده‌ی فن و هیت‌سینک
پورت‌های اکسترنال (خارجی)
این پورت‌ها را میتوانید در پشت کیس خود مشاهده کنید، هنگامی که شما سیم مانیتور یا پرینتر را به کیس متصل میکنید در واقع دارید آن‌ها را مستقیما به برد اصلی مرتبط میکنید.

Kooki♡

مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-21
کیف پول من
4,271
connectorsپورت‌های اکسترنال (خارجی)
توجه: تعدادی از اصلی ترین اسلات‌ها را با هم مرور کردیم، بسته به نوع رایانه و مادربرد این بخش‌ها میتوانند در تعداد و اشکال یا رنگ های متفاوتی باشند اما ما سعی کردیم آن‌ها را در عمومی‌ترین حالت برای شما معرفی کنیم.

در ادامه تصویر تعدادی MotherBoard برای شما قرار داده شده، سعی کنید محل قرار گیری اجرای مختلف را تشخیص دهید، این مادربردها، ساخت شرکت‌های مختلف هستند و در میان آن‌ها انواع مختلف برد (شامل برد اصلی کامپیوتر و لپ‌تاپ) قرار گرفته که مشاهده‌ی آن‌ها به شما کمک می‌کند به خوبی این مفهوم را بیاموزید و بتوانید تقریبا در تمام دستگاه‌های مختلف اجزای مادربرد را تشخیص دهید.

بالا