خبر فوق العاده بد برای هواداران پرسپولیس در آستانه دربی

• نویسنده موضوع kiyan
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 2
  • بازدیدها 115
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
لایک‌ها
23,659
امتیازها
178
کیف پول من
18,629
یکی از مصدومان این روزهای پرسپولیس که نمی‌تواند با تمام توان تمرین یا بازی کند عیسی آل کثیر مهاجم گلزن این تیم است.

عیسی آل‌کثیر در دیدار با مس رفسنجان نشانی از آن مهاجم گلزن و ششدانگ نداشت و در دقیقه ۶۳ جای خودش را به مهدی عبدی داد. تصاویر تلویزیونی هم نشان می‌داد این مهاجم خوزستانی بسیار ناراحت و به نوعی غمگین است که نتوانسته مثل همیشه بازیکن مثمر ثمری برای پرسپولیس باشد.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان
امضا : kiyan

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
لایک‌ها
23,659
امتیازها
178
کیف پول من
18,629
اما ماجرا چیست؟ انگشت کوچک دست عیسی آل کثیر در بازی سوپرجام و دیدار با تراکتور تبریز شکست. او با همان وضعیت در تمرینات پرسپولیس شرکت کرد چرا که فرصتی برای مداوای کامل آن نداشت. با این وجود شکستگی انگشت دست باعث اذیت و آزار این مهاجم شد. عیسی آل‌کثیر دیگر نمی‌توانست مثل همیشه یار مقابل را از پیش رو بردارد یا بجنگد و روی هوا سر بزند. ترس از سقوط روی زمین روی انگشت شکسته هم روی اعصاب این مهاجم بود تا نتواند همه قابلیت‌های خودش را به نمایش بگذارد.

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
لایک‌ها
23,659
امتیازها
178
کیف پول من
18,629
آخرین اخبار در خصوص عیسی آل‌کثیر حکایت از آن دارد که پزشکان به مهاجم پرسپولیس توصیه کرده‌اند انگشت دستش را جراحی کند. او با بستن دو آتل و محکم کردن انگشت کوچک دستش برابر مس رفسنجان به میدان رفت درحالی که ترس از افتادن روی آن یا درد ناشی از آسیب دیدگی را به همراه داشت. البته دوران نقاهت پس از عمل جراجی انگشت کوچک دست چندان طولانی نیست و گفته می‌شود حداکثر یک هفته است اما با این وجود عیسی آل‌کثیر هنوز برای عمل جراحی تصمیم نهایی را نگرفته است.

بالا