اخبار حمایت سازمان بازرسی از تولید در کشور/ مانع تعطیلی و عامل افزایش تولید ۴۴۸ بنگاه اقتصادی در سال ۹۹ شدیم

• نویسنده موضوع ساعت دار
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 21
  • بازدیدها 905
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

ساعت دار

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2021-04-06
لایک‌ها
13,073
امتیازها
243
کیف پول من
354
رئیس سازمان بازرسی کل کشور با تشریح برنامه‌های این سازمان در حمایت از تولید در کشور گفت: نتیجه پیگیری‌های این سازمان ممانعت از تعطیلی و افزایش تولید ۴۴۸ بنگاه اقتصادی و واحد تولیدی در سال ۹۹ بوده است.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان
امضا : ساعت دار

ساعت دار

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2021-04-06
لایک‌ها
13,073
امتیازها
243
کیف پول من
354
به گزارش خبرنگار قضائی خبرگزاری تسنیم؛ حسن درویشیان، رئیس سازمان بازرسی کل کشور صبح امروز میهمان برنامه "چاپ اول" شبکه خبر بود و در آن به تشریح برنامه‌های این سازمان در حمایت از تولید و سرمایه‌گذاری پرداخت.

سامانه رصد تکالیف دستگاه‌های اجرایی رونمایی می‌شود

ساعت دار

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2021-04-06
لایک‌ها
13,073
امتیازها
243
کیف پول من
354
درویشیان گفت: هم در سند تحول قوه قضائی و هم در قانون سازمان بازرسی مأموریت‌هایی برای این سازمان پیش‌بینی شده است از جمله ایجاد زیرساخت‌های لازم برای نظارت که با هدف پیشگیری از وقوع جرم صورت می‌گیرد. یکی از این زیرساخت‌ها ایجاد سامانه‌ای است برای مطرح کردن تمام تکالیف دستگاه‌های اجرایی و رصد انجام این تکالیف از سوی دستگاه‌ها که این سامانه در حال طراحی است. تمام دستگاه‌های اجرایی مشمول نظارت سازمان بازرسی، باید وظایف خود را در این سامانه اعلام کنند. انجام این وظایف از سوی سامانه رصد می‌شود که چه میزان انجام شده و اگر از باب کوتاهی به آنها عمل نشده از منظر ترک فعل آن را دنبال و برای رفع آن پیگیری می‌کند.

ساعت دار

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2021-04-06
لایک‌ها
13,073
امتیازها
243
کیف پول من
354
دفتر حمایت از تولید ملی و سرمایه‌گذاری در سازمان بازرسی کل کشور فعال شده است

وی با اشاره به فعالیت دفتر حمایت از تولید و سرمایه‌گذاری در سازمان بازرسی کل کشور گفت: مقام معظم رهبری به دلیل اهمیت موضوع اقتصاد و تولید و سرمایه‌گذاری که تأثیرگذار در همه عرصه‌هاست، نام‌های سال‌های اخیر به ویژه در دهه کنونی را در حوزه اقتصادی گذاشتند و برای نمونه امسال، سال "تولید، پشتیبانی‌ها و مانع‌زادیی‌ها" است. به جهت اهمیت موضوع از سال‌های گذشته در ساختار تشکیلاتی سازمان بازرسی کل کشور، دفتری را تحت عنوان "دفتر حمایت از تولید ملی و سرمایه‌گذاری" ایجاد کردیم که در یکی دو سال اخیر تقویت شده از مجموعه‌های یکی از معاونت‌های سازمان به زیرمجموعه رئیس سازمان درآمده است.

ساعت دار

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2021-04-06
لایک‌ها
13,073
امتیازها
243
کیف پول من
354
رئیس سازمان بازرسی کل کشور افزود: در دو سال گذشته اقدامات گسترده‌ای برای حمایت از تولید و سرمایه‌گذاری انجام شده که البته فقط منوط به این دفتر نیست؛ موضوع بخش قابل توجهی از بازرسی‌ها و نظارت‌های سازمان بازرسی بحث تولید و سرمایه‌گذاری است. حدود 25 درصد از برنامه‌هایی که در هر سال برای مرکز و استان‌ها پیش‌بینی می‌کنیم در حوزه سرمایه‌گذاری و تولید است.

ساعت دار

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2021-04-06
لایک‌ها
13,073
امتیازها
243
کیف پول من
354
ساختارهای ناکارآمد نظام تولید شناسایی شده‌اند

درویشیان گفت: از سال گذشته نظام مسأله‌محوری که مورد تأکید مقام معظم رهبری است را طراحی و در آن تعدادی مسایل اصلی کشور را شناسایی کردیم که بخشی از آنها مربوط به ساختارهای ناکارآمد و مقررات دست و پا گیر و خلأهای قانونی است. این مسایل را با توجه به همه جواب آن بررسی و راهکارهای موجود را اعلام، و اگر تأخیر و قصوری شده باشد با آن برخورد می‌کنیم.

ساعت دار

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2021-04-06
لایک‌ها
13,073
امتیازها
243
کیف پول من
354
تشکیل 210 پرونده بازرسی مرتبط با موانع تولید در سال 99

این مقام عالی قضائی در ادامه درباره آمارهای عملکرد این سازمان در سال گذشته برای حمایت از تولید و سرمایه‌گذاری گفت: سال گذشته 210 پرونده بازرسی در ر*اب*طه با مشکلات و موانع پیش روی تولید و سرمایه‌گذاری تشکیل دادیم. همچنین 781 پیشنهاد اصلاح امور و اصلاح ساختار ارائه کردیم که از این تعداد 58 پیشنهاد مربوط به اصلاح مقررات و رویه‌های ناکارآمد تولید بوده است. این توضیح را هم بدهم که سازمان بازرسی کل کشور یکی از اعضای اصلی هیئت مقررات‌زدایی است که در دولت تشکیل می‌شود.

ساعت دار

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2021-04-06
لایک‌ها
13,073
امتیازها
243
کیف پول من
354
سال گذشته مانع تعطیلی و عامل افزایش تولید 448 بنگاه اقتصادی شدیم

درویشیان ما منتظر اینکه سرمایه‌گذاران و کارآفرینان به سازمان بازرسی مراجعه کنند نیستیم، ادامه داد: در سال گذشته نمایندگان سازمان در 2206 جلسه، کارگروه، شورا و کمیسیون مرتبط با حمایت از تولید و سرمایه‌گذاری حضور و مشارکت داشتند. 536 بازدید میدانی هم از واحد‌های تولیدی صورت گرفت که در خلال آنها اقدامات مؤثری انجام شده است. نتیجه این بازدیدها و پیگیری‌ها ممانعت از تعطیلی و افزایش تولید 448 بنگاه اقتصادی و واحد تولیدی بوده است. بعضی از مشکلات واحدهای تولیدی در خلال همین بازدیدها، رفع و حل شدند.

ساعت دار

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2021-04-06
لایک‌ها
13,073
امتیازها
243
کیف پول من
354
سال گذشته مشکلات 647 واحد تولیدی در سازمان بازرسی بدون تشکیل پرونده رفع شد

وی در ادامه سخنانش از پیگیری و رفع مشکلات 647 واحد تولیدی از سوی سازمان بازرسی کل کشور بدون تشکیل پرونده خبر داد و افزود: یکی از مشکلات تولید در کشور ما، فرآیند سخت و طولانی اخذ مجوزهای فعالیت اقتصادی است. مقام معظم رهبری در انتقاد به این وضعیت فرمودند که؛ 7 خوان بلکه 70 خوان را باید برای کسب مجوز بگذرانند. در همین باره تسریع و تسهیل مجوز برای 439 واحد در دستور کار سازمان بازرسی است.

ساعت دار

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2021-04-06
لایک‌ها
13,073
امتیازها
243
کیف پول من
354
ارسال 247 گزارش هشداری برای پیشگیری از وقوع جرم در سال گذشته

درویشیان ادامه داد: حسب قانون سازمان بازرسی، این اختیار را داریم تا برای مواردی که برای پیشگیری لازم است هشدار اعلام کنیم و در این باره در سال گذشته برای پیشگیری از وقوع تخلف 247 گزارش هشداری مرتبط با حمایت از تولید و سرمایه‌گذاری داشتیم. از سویی دیگر 336 فقره شکایت از کارآفرینان نسبت به دستگاه اجرایی در سازمان بازرسی ثبت شد که به 182 مورد آن رسیدگی شده و باقی پرونده‌ها در حال رسیدگی است.

بیش از 15 هزار واحد تولیدی در کشور تعطیل شده‌اند

بالا