روانشناسی اثرات مفید و مضر کارتون بر روی کودکان

• نویسنده موضوع Matthew
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 21
  • بازدیدها 518
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

Matthew

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-07
لایک‌ها
12,498
امتیازها
0
کیف پول من
1,689
تاثیر مثبت و منفی کارتون بر کودکان
از زمان ظهور فیلم های کارتونی بیش از یک قرن می گذرد و حالا کارتون ها بخش اجتناب ناپذیری از زندگی کودکان هستند، در واقع چندین نسل از کودکان با تماشای فیلم های انیمیشن بزرگ شده اند. بسیاری از دختران و پسران پس از تماشای علاالدین و چراغ جادو ، سیندرلا و ... خود را شخصیت های اصلی کارتون تصور و با آنها همزاد پنداری می کردند پس به خوبی تاثیر پذیریشان را میتواند دید به همین دلیل در این بخش از سبک زندگی به بررسی تاثیرات مثبت و منفی کارتون روی کودکان و نکاتی در مورد چگونگی کاهش اثرات منفی آن می پردازیم.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

Matthew

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-07
لایک‌ها
12,498
امتیازها
0
کیف پول من
1,689
تأثیرات مثبت تماشای کارتون بر روی کودکان
اهمیت کارتون را می توان از تأثیرات مثبت بر رفتار و رشد کودک مشاهده کرد، اثرات مثبتی که شامل :

Matthew

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-07
لایک‌ها
12,498
امتیازها
0
کیف پول من
1,689
کمک به یادگیری سریعتر کودکان :
کارتونها به یادگیری هرچه سریعتر بچه ها کمک می کنند. تأثیر مثبت کارتونها بر روی کودکان به ویژه در مورد کارتون های آموزشی که اشکال ، اعداد و رنگ ها را آموزش می دهند، دیده می شود. چنین برنامه هایی می توانند موارد اساسی را به روشی سرگرم کننده و تعاملی به کودکان بیاموزند ، بنابراین یادگیری را به یک فعالیت ل*ذت بخش تبدیل می کنند چراکه تصاویر متحرک، گویا و تصاویر بصری، یادگیری را برای کودکان جالب تر می سازد.

Matthew

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-07
لایک‌ها
12,498
امتیازها
0
کیف پول من
1,689
بهبود رشد شناختی کودکان :
تماشای کارتون می تواند در رشد مهارت های شناختی کودکان تاثیر گذاشته و علاوه بر این به رشد منطق و استدلال، پردازش دیداری و شنیداری و تقویت توجه کودک کمک می کند.

Matthew

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-07
لایک‌ها
12,498
امتیازها
0
کیف پول من
1,689
توسعه زبان کودکان :
کارتون ها می توانند بچه ها را با زبان های مختلف آشنا کنند، بنابراین رشد مهارتهای زبانی آنها را بهبود می بخشد. به عنوان مثال تماشای کارتون به زبان مادری می تواند به آنها در یادگیری بهتر زبان، بهبود تلفظ و نحوه صحبت کمک کند.

Matthew

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-07
لایک‌ها
12,498
امتیازها
0
کیف پول من
1,689
افزایش خلاقیت کودکان :
تماشای کارتون به تقویت تخیل و خلاقیت کودکان کمک می کند و آنها را قادر می سازد به ایده های جدیدی که الهام گرفته از کارتون های خاص است فکر کنند و براساس کارتون هایی که تماشا می کنند داستان ها یا کارهای هنری جدیدی ارائه دهند.

Matthew

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-07
لایک‌ها
12,498
امتیازها
0
کیف پول من
1,689
رفع استرس و افزایش شادی در کودکان:
کودکان کارتون ها را مفرح می دانند و اغلب با تمسخر شخصیت های کارتونی با صدای بلند می خندند. خنده استرس را رفع و اعتماد به نفس کودکان را بالا می برد و همچنین باعث افزایش ایمنی، ترشح اندورفین و احساسات مثبت درآنها می شود.

Matthew

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-07
لایک‌ها
12,498
امتیازها
0
کیف پول من
1,689
کمک به یادگیری کودکان درباره چیزهای مختلف :
تماشای کارتون راهی عالی برای یادگیری آداب و رسوم، سنت ها، تاریخ است. به عنوان مثال، تماشای کارتون های مذهبی می تواند اخلاق خوب، مهربانی و عطوفت را به کودکان بیاموزد.

Matthew

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-07
لایک‌ها
12,498
امتیازها
0
کیف پول من
1,689
تأثیر منفی تماشای کارتون بر روی کودکان
در حالی که کارتون ها تأثیرات مثبتی بر کودکان دارند، می توانند تأثیرات منفی بر رفتار و رشد کودک نیز داشته باشند. در ادامه ی بخش کودک در نمناک تأثیرات منفی مختلفی که کارتون می تواند بر روی کودکان داشته باشد را بازگو کرده ایم.

Matthew

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-07
لایک‌ها
12,498
امتیازها
0
کیف پول من
1,689
ترویج خشونت فیزیکی و کلامی بین کودکان :
تماشای کارتون هایی که خشونت را به تصویر می کشد کودکان را به خشونت و پرخاشگری در زندگی واقعی ترغیب می کند. همچنین، کودکان ممکن است معتقد باشند که هیچ کس آسیب نمی بیند و احساس درد نمی کند، زیرا در کارتون پس از تجربه خشونت یا تصادف شخصیت ها بدون آسیب به حرکت خود ادامه می دهند مثل تام و جری.

بالا