قوانین و روش بازی بیلیارد (ایت بال)

• نویسنده موضوع NeGムr
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 19
  • بازدیدها 780
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

NeGムr

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-23
لایک‌ها
7,292
امتیازها
83
کیف پول من
-413
بیلیارد

بیلیارد یک بازی دونفره است که اولین بار توسط انگلیسی‌ها به جهان معرفی شد. امروزه این بازی به چندین روش در سرتاسر دنیا بازی می‌شود که مهمترین آن‌ها عبارتند از:
  • ایت بال (eight ball)
  • انگلیسی UK
  • امریکایی US
  • ناین بال (nine ball)
  • اسنوکر
  • انگلیسی
  • آزاد

انجمن رمان نویسی دانلود رمان
امضا : NeGムr

NeGムr

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-23
لایک‌ها
7,292
امتیازها
83
کیف پول من
-413
هدف این بازی
ابتدا با ضربه زدن به توپ سفید به سمت مثلث توپ‌های رنگی، بازی را می‌شکنیم و در اصطلاح با ایجاد بریک بازی بیلیارد را آغاز می‌کنیم. پس از این ضربه ۲ حالت پیش می‌آید: اول اینکه هیچ توپی وارد سوراخ‌های میز نشود، بنابراین بازی به حریف سپرده خواهد شد. دوم اینکه یکی از توپ‌ها وارد سوراخ‌ها شود، که در این حالت بازی در دست شما قرار می‌گیرد. در این حالت شما باید یک توپ رنگی به غیر از شماره ۸ را انتخاب کنید و بگویید که قصد دارید آن را به کدام سوراخ وارد کنید. اگر توپ هدف را به سوراخ وارد کردید، می‌توانید تک تک سایر توپ‌های رنگی را نیز وارد سوراخ‌ها کنید.

NeGムr

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-23
لایک‌ها
7,292
امتیازها
83
کیف پول من
-413
هدف این است که ابتدا توپ‌های رنگی را وارد سوراخ کنید و پس از اتمام آن‌ها توپ شماره هشت (ایت بال) را وارد سوراخ کنید. هر کسی که ایت بال را وارد سوراخ کند برنده است. به یاد داشته باشید که در این بازی باید بگویید که کدام توپ را می‌خواهید وارد کدام سوراخ کنید، چراکه اگر این انتخاب را کنید و توپ وارد سوراخ نشود، خطا رخ خواهد داد.

NeGムr

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-23
لایک‌ها
7,292
امتیازها
83
کیف پول من
-413

NeGムr

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-23
لایک‌ها
7,292
امتیازها
83
کیف پول من
-413
چوب
در این بازی از چوب بازی برای ضربه به cue ball یا همان توپ سفید استفاده می‌شود. این چوب در حالت استاندارد ۵۸ اینچ (معادل یک و نیم متر) طول و بین ۵۰۰ تا ۶۱۰ گرم وزن دارد. چوب بیلیارد اکثرا از ج*ن*س چوب است، ولی مدل‌های آلمینیومی، کربن و فایبرگلاسی آن نیز وجود دارد. چوب حالتی مخروطی دارد که اکثرا نوک آن از ج*ن*س چرم یا فوم است.

NeGムr

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-23
لایک‌ها
7,292
امتیازها
83
کیف پول من
-413
گچ
گچ بیلیارد

نوک چوب بیلیارد که قبلا اشاره کردیم از ج*ن*س فوم یا چرم است. این دو ماده اصطکاک کافی برای انتقال نیرو به توپ سفید را ندارند. برای رفع این مشکل از وسیله‌ای به نام گچ (chalk) که باعث افزایش اصطکاک نوک‌ چوب و در نتیجه انتقال نیرو به توپ سفید می‌گردد. ج*ن*س گچ از پودر نرمی که تالک نام دارد، پدید می‌آید.

NeGムr

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-23
لایک‌ها
7,292
امتیازها
83
کیف پول من
-413
مثلث
مثلث (rack) وسیله‌ای است که از آن برای چیدمان توپ‌ها استفاده می‌شود. این وسیله باعث می‌شود که توپ‌ها به صورت کاملا مثلثی و به هم چسبیده روی میز قرار گیرند. اگر در ابتدای توپ‌ها به صورت کامل بهم چسبیده نباشند نیرویی که توپ سفید به همه‌ی توپ‌ها باید وارد شود که آن‌ها به صورت کامل پخش شوند انجام نمی‌شود.

NeGムr

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-23
لایک‌ها
7,292
امتیازها
83
کیف پول من
-413
رست
رست ضربدری بیلیارد

رست وسیله‌ای است که تقریبا شبیه چوب بیلیارد است با این تفاوت که در نوک چوب یک سر ضربدری وجود دارد. این وسیله برای موقعی که بازیکن نمی‌تواند با دست، تکیه گاه برای ضربه به توپ سفید ایجاد کند از این وسیله استفاده می‌شود. رست به دو نوع تقسیم می‌شود:
  • رست معمولی
  • رست اسپایدر

NeGムr

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-23
لایک‌ها
7,292
امتیازها
83
کیف پول من
-413
رست بیلیارد

رست اسپایدر بیشتر در اسنوکر کاربرد دارد. این نوع رست در مواقعی استفاده دارد که توپ از لبه میز دور به نحوی که رست معمولی کوتاه باشد و یا وقتی پشت توپ سفید یک توپ رنگی باشد که این نوع رست با پایه‌های بلندی که دارد باعث می‌شود راحت‌تر به توپ ضربه زد.

NeGムr

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-23
لایک‌ها
7,292
امتیازها
83
کیف پول من
-413
اصطلاحات بیلیارد
  • پاکت: به شش سوراخی که در چهار گوشه و در وسط دو دواره طولی قرار دارند گفته می‌شود.
  • پاکت کردن: اکر توپی را به داخل یک پاکت هدایت کرد و توپ داخل پاکت بیفتد به اصطلاح پاکت کردن گفته می‌شود.
  • کیو بال: به توپ سفیدی که با چوب بیلیارد به آن ضربه زده می‌شود کیو بال می‌گویند.
  • شار: به توپ‌های رنگی که در طول بازی باید آن‌ها را پاکت کرد می‌گویند.
  • ایت بال: به توپ سیاه که ضربه به آن قبل از پاکت کردن کلیه شار‌ها پیتوک (خطا) محسوب می‌شود.

بالا