خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

معنای نماد و سمبل هر ماه

• نویسنده موضوع Tanin
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 13
  • بازدیدها 573
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

Tanin

ارشد بازنشسته
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2021-01-07
کیف پول من
12,936
سمبل های ماه تولد – نماد و سمبل ماه بهمن
سمبل ماه بهمن مرد و دلو است و عنصر وجودشان هوا . همچنین نرگس ، گل محبوبشان است و روز شنبه روز مبارکشان . متولدین ماه بهمن معروف به “با آرمان ایده آلیستی” هستند و ستاره حاکم آن ها اورانوس است . فلز وجودشان اورانیوم و سنگ خوش یمن آن ها یاقوت کبود است . رنگ محبوب متولید ماه بهمن آبی آسمانی و عدد خوش یمنشان 4 است . متولدین ماه بهمن شخصیت ثابتی دارند و “من می دانم” شعار آن هاست .

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

Tanin

ارشد بازنشسته
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2021-01-07
کیف پول من
12,936
سمبل های ماه تولد – نماد و سمبل ماه اسفند
سمبل ماه اسفند حیوان ماهی است و عنصر وجودشان آب . همچنین بنفشه و لی لی ، گل محبوبشان است و روز پنجشنبه روز مبارکشان . متولدین ماه اسفند معروف به “با آرمان تفویض” هستند و ستاره حاکم آن ها نپتون است . فلز وجودشان تشعشعی از فلزات مصنوعی و سنگ خوش یمن آن ها زمرد است . رنگ محبوب متولید ماه اسفند سایه آبی و سبز دریایی و عدد خوش یمنشان 7 است . متولدین ماه اسفند شخصیت راوی دارند و “من باور دارم” شعار آن هاست .

نورا برهان(زهرا برهانزهی)

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2021-02-16
کیف پول من
91
ش
سمبل های ماه تولد – نماد و سمبل ماه شهریور
سمبل ماه شهریور فرشته است و عنصر وجودشان خاک . همچنین Forgetmenot ، گل محبوبشان است و روز چهارشنبه روز مبارکشان . متولدین ماه شهریور معروف به بالغ طبیعت هستند و ستاره حاکم آن ها ولکان و مرکوری است . فلز وجودشان پلاتین و سنگ خوش یمن آن ها عقیق سبز است . رنگ محبوب متولید ماه شهریور سایه ای از خاکستری ، سبز ، نقره ای و عدد خوش یمنشان 5 است . متولدین ماه شهریور شخصیت راوی دارند و “من تجزیه و تحلیل می کنم” شعار آن هاست .
شهریوری⚘

Nazanin

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2021-04-03
کیف پول من
853
سمبل های ماه تولد – نماد و سمبل ماه اردیبهشت
سمبل ماه اردیبهشت حیوان گاو نر است و عنصر وجودشان خاک . همچنین رز صورتی ، گل محبوبشان است و روز جمعه روز مبارکشان . متولدین ماه اردیبهشت معروف به طفل شیرخوار طبیعت هستند و ستاره حاکم آن ها ونوس (زهره) است . فلز وجودشان مس و سنگ خوش یمن آن ها یاقوت ک*بود است . رنگ محبوب متولید ماه اردیبهشت آبی آسمانی ، صورتی بنفش و عدد خوش یمنشان 6 است . متولدین ماه اردیبهشت شخصیت ثابتی دارند و “همه چیز مال من است” شعار آن هاست .
🙄🤔😎

بالا