مکان های دیدنی فرانسه

• نویسنده موضوع Sosano.o
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 45
  • بازدیدها 986
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

Sosano.o

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-02-15
لایک‌ها
9,611
امتیازها
113
کیف پول من
529
10. موزه اورانژری فرانسه
10. موزه اورانژری فرانسه

گالری هنر امپرسیونیست، موزه اورانژری، در غرب باغ تویلری واقع شده است. چیزی که این موزه را مشهور کرده، هشت نقاشی از نیلوفرآبی که توسط مونت کشیده شده، است. هرچند که شاهکارهای هنری دیگری از هنرمندانی مثل رونیر و پیکاسو هم در این موزه نمایش داده می‌شوند.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان
امضا : Sosano.o

Sosano.o

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-02-15
لایک‌ها
9,611
امتیازها
113
کیف پول من
529
11. معبد پانتئون پاریس
11. معبد پانتئون پاریس

معبد پانتئون در محله لاتن شهر پاریس واقع شده است. این معبد دخمه‌ای سنگ قبر چهره‌های مشهور فرانسوی مثل ولتر، ویکتور هوگو و ماری کوری را در خود جای داده است.

در کنار بازدید خود معبد، از محله اطراف آن که به لاتین کوئرتر معروف است هم بازدید کنید. این منطقه به‌خاطر داشتن کتابخانه‌های بزرگ و کافه‌هایی شاد، حال و هوای سرزنده و خاصی برای یادگیری بیش‌تر در مورد شهر پاریس فرانسه برای شما ایجاد خواهد کرد. پس تماشای این منطقه را به‌عنوان یکی از جاهای دیدنی پاریس فرانسه از دست ندهید.

Sosano.o

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-02-15
لایک‌ها
9,611
امتیازها
113
کیف پول من
529
12. پارک لوکزامبورگ پاریس
12. پارک لوکزامبورگ پاریس

باغ یا در اصل پارک لوکزامبورگ پاریس واقع در سمت چپ رود سن برای پینیک‌های کوچک و دوستانه بهترین پیشنهاد است. طبیعت این پارک با چمن‌ها و درختان خودرو با آن رنگ سبز پرزرق و برقش به شما اجازه می‌دهد از فضای شلوغ درون شهر فاصله بگیرید و از یک بعدازظهر ساکت ل*ذت ببرید.

کاخ لوکزامبورگ به‌عنوان یکی از جاهای دیدنی پاریس ارزش یک دیدار و تجربه را دارد. این پارک برای سفر به پاریس در زمستان نیز پیشنهاد می‌شود.

Sosano.o

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-02-15
لایک‌ها
9,611
امتیازها
113
کیف پول من
529
13. آرامگاه سن ژرمن پاریس
13. آرامگاه سن ژرمن پاریس

آرامگاه ژرمن مقدس در یک محله کلاسیک پاریسی و در خوش‌منظره‌ترین قسمت رود سن قرار گرفته است. در اطراف این آرامگاه مغازه‌های گران‌قیمت، گالری‌ها، کافه‌های مد روز و رستوران‌های ب*ر*جسته‌ای وجود دارد که این جاذبه توریستی پاریس را هرچه بیش‌تر به یک مکان پیشنهادشده برای گذراندن شب های پاریس تبدیل می کنند.

علاوه‌بر شبگردی در پاریس این منطقه می‌تواند مقصد خوبی برای سفر به پاریس در پاییز باشد.

Sosano.o

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-02-15
لایک‌ها
9,611
امتیازها
113
کیف پول من
529
14. موزه پیکاسو
14. موزه پیکاسو

موزه پیکاسو شامل 5000 اثر و صدها آرشیو از آثاری است که فرایند خلاقانه طراحی استاد معروف سبک کوبیسم، پابلو پیکاسو، را به نمایش می‌گذارد. در این مکان آثار هنری متفاوتی مثل نقاشی، طراحی، مجسمه و حکاکی از این هنرمند دیده می شود.
در نتیجه این موزه یک مجموعه عمومی مناسب برای دیدن تمام کارهای این هنرمند و همچنین هنرمندان نزدیک به سبک او است. علاقه‌مندان به هنر بازدید از این موزه را که یکی از جاهای دیدنی پاریس است، از دست نخواهند داد.

Sosano.o

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-02-15
لایک‌ها
9,611
امتیازها
113
کیف پول من
529
15. مرکز ملی هنر و فرهنگ ژرژ پمپیدو
15. مرکز ملی هنر و فرهنگ ژرژ پمپیدو

مرکز ژرژ پمپیدو یک مجموعه ساختمان است که با تکنولوژی بالایی ساخته شده‌اند. این مرکز در واقع خانه موزه هنر ملی فرانسه است. جایی که نسخه اصلی آثار هنرمندانی مانند ماتیسه، پیکاسو و اندی وارهول به نمایش درمی‌آید.

Sosano.o

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-02-15
لایک‌ها
9,611
امتیازها
113
کیف پول من
529
16. موزه رودین فرانسه
16. موزه رودین فرانسه

موزه رودین در مرکز شهر پاریس قرار گرفته است. این موزه به‌طور تخصصی به بررسی و نمایش کارهای مجسمه‌ساز فرانسوی اوگوست رودین می‌پردازد و شامل برخی از مهم‌ترین آثار او شامل The Thinker ،The Kiss و The Gates of Hell است.

[بازدید هر روز، به‌جز دوشنبه، ژانویه 1، 1 مه و 25 دسامبر، از ساعت 10 صبح تا 5.15 بعدازظهر]

Sosano.o

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-02-15
لایک‌ها
9,611
امتیازها
113
کیف پول من
529
17. لو ماری
17. لو ماری

در کنار خیابان‌ها و کوچه‌های مربوط به قرون وسطا که در لو ماری قرار گرفته‌اند، تعداد زیادی مغازه کوچک، گالری‌های مد روز، کافی‌نت و رستوران وجود دارند. این منطقه برای توریست‌هایی که روحیه آوانگارد دارند یکی از جاهای دیدنی پاریس است و بهترین تجربه ممکن را برای‌شان فراهم می‌سازد.

Sosano.o

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-02-15
لایک‌ها
9,611
امتیازها
113
کیف پول من
529
18. کاخ ورسای فرانسه
18. کاخ ورسای فرانسه

کاخ ورسای که در سطح جهان شناخته شده است، اغلب در لیست بهترین جاهای دیدنی پاریس قرار می‌گیرد. این کاخ هم‌چنین از جاهای دیدنی اطراف پاریس محسوب می‌شود. کاخ ورسای که پربازدیدترین جاذبه‌ای است که در ن*زد*یک*ی پاریس واقع شده، عظمت معماری باروک فرانسه را به‌طرز بی‌نظیری به نمایش می‌گذارد.

این کاخ پرزرق و برق با باغ‌های غول‌آسایش به‌راحتی می‌تواند شما را به پرداخت هزینه بازدید یک روزه یا حتی دو روزه راضی کند!

[بازدید همه روزه به‌جز دوشنبه‌ها و اول می؛ از 9 صبح تا 6:30 بعد از ظهر]

Sosano.o

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-02-15
لایک‌ها
9,611
امتیازها
113
کیف پول من
529
19. دخمه مردگان پاریس
19. دخمه مردگان پاریس

مجموعه ای عظیم از استخوان و اسکلت در زیر شهر!

آنچه دخمه مردگان پاریس، این شهر زیرزمینی پر از استخوان را به وجود آورده، گورستان‌های پرجمعیت پاریس در قرن هجدهم بوده است. انتقال بیش از 6 میلیون جسد به این منطقه آن را تبدیل به انباری از استخوان کرده است. تصور کنید کل شبکه زیرزمینی غارها و تونل‌ها همه با جمجمه و استخوان پوشانده شده‌اند!

بالا