خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

حجامت برای افزایش قد + سن مناسب، محل بادکش، بهترین زمان

• نویسنده موضوع MahSana♡
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 15
  • بازدیدها 1K
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

MahSana♡

مقام‌دار بازنشسته
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-10-21
کیف پول من
4,439
چند راه دیگر برای افزایش قد

روش ها و راه های مختلفی وجود دارند که می توانند قد را افزایش دهند، از جمله راه های موثر در افزایش قد می توان به موارد زیر اشاره کرد:

داشتن خواب کافی: خواب یکی از عواملی است که در افزایش قد نقش مهمی دارد، به این دلیل که اوج ترشح هورمون رشد در ساعت های 22 تا 23 شب است. بنابراین لازم است برای افزایش قد در این ساعت ها استراحت کرد.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

MahSana♡

مقام‌دار بازنشسته
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-10-21
کیف پول من
4,439
تغذیه مناسب: یکی دیگر از مسائلی که در افزایش قد نقش دارد، تغذیه مناسب است. مصرف لبنیات به ویژه ماست نقش کلیدی و اصلی در رشد قد دارند.

ورزش : ورزش منظم می تواند به صورت مستقیم بر روی ترشح هورمون رشد تاثیر بگذارد. بعد از فعالیت های ورزشی، هورمون رشد بیشتری در ب*دن آزاد می شود. از طرفی لازم است بدانید که ورزش های پرشی باعث کوتاه تر شدن قد می شوند، پس در صورتی که به دنبال افزایش قد هستید بهتر است از انجام این نوع ورزش ها خودداری کنید.

MahSana♡

مقام‌دار بازنشسته
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-10-21
کیف پول من
4,439
ورزش بارفیکس یکی از بهترین راه ها برای بلندشدن قد است. این ورزش استقامت بازوها را افزایش می شود و از طرفی تمامی عضلات فوقانی ب*دن را درگیر می کند. کاربرد دیگر ورزش بارفیکس این است که با استفاده از این ورزش می توان چربی های اضافه ب*دن را از بین برد و با از بین رفتن چربی ها ب*دن متعادل می شود و در پی آن قد بلندتر به نظر می رسد. از دیگر ورزش های موثر در افزایش قد می توان به شنا اشاره کرد. شنا ورزشی است که باعث انعطاف پذیری ب*دن می شود و از طرفی سلول ها را ت*ح*ریک می کند. در این ورزش عضلات کشیده می شوند و این ت*ح*ریک شدن می تواند باعث افزایش قد در فرد شود.

MahSana♡

مقام‌دار بازنشسته
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-10-21
کیف پول من
4,439
زمان بهبودی پو*ست بعد از حجامت

در اغلب موارد تنها بعد از گذشت ده روز پو*ست کاملا به حالت طبیعی باز می گردد. البته برای جلوگیری از ایجاد عفونت و سرعت بخشیدن به روند بهبودی، درمانگر ممکن است استفاده از برخی از پمادها را توصیه کند. در این صورت باید فردی که حجامت برای افزایش قد انجام داده است از پمادها به صورت منظم استفاده کند.

MahSana♡

مقام‌دار بازنشسته
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-10-21
کیف پول من
4,439
بادکش برای افزایش قد

بادکش یکی از روش های طب مکمل است که دارای مزایای بسیار زیادی است. در این روش با استفاده از فنجان در نقاط استراتژیک سطح پو*ست مکش ایجاد می شود. در نتیجه این مکش، خون در ب*دن بهتر جریان می کند و باعث درمان بسیاری از بیماری ها می شود. یکی از مهم ترین مزایای شناخته نشده بادکش برای افزایش قد است. در صورتی که بادکش در نواحی رشد قدی همراه با روغن های زنجبیل و یا زیتون انجام شود می تواند تاثیر مثبتی در افزایش قد داشته باشد.

MahSana♡

مقام‌دار بازنشسته
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-10-21
کیف پول من
4,439
بحث و نتیجه گیری

یکی از روش های موثر برای افزایش قد حجامت است. حجامت با تاثیر گذاشتن بر روی هورمون های رشد باعث تسریع رشد در افراد به ویژه در کودکان می شود. توجه به این نکته حائز اهمیت است که علاوه بر تاثیر حجامت بر افزایش قد، حجامت مزایای بسیار زیادی دارد. از این رو انجام حجامت برای افزایش سلامتی توسط کارشناسان طب سنتی توصیه می شود. البته توجه به این نکته حائز اهمیت است که افراد و کودکان مبتلا به بیماری های خاص قبل از انجام حجامت باید با پزشک مشورت کنند.

بالا