خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

حجامت برای افزایش قد + سن مناسب، محل بادکش، بهترین زمان

• نویسنده موضوع MahSana♡
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 15
  • بازدیدها 1K
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

MahSana♡

مقام‌دار بازنشسته
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-10-21
کیف پول من
4,439
حجامت برای افزایش قد + سن مناسب، محل بادکش، بهترین زمان

حجامت برای افزایش قد

درمان های مختلفی برای افزایش قد وجود دارد که برخی از این درمان ها به روش دارویی و برخی به روش سنتی انجام می گیرد. داروهای شیمیایی هورمونی، همانند هورمون های رشد انسانی عمل می کنند و تا اندازه ای می توانند قد را افزایش دهند، با این وجود عوارضی نیز در پی دارند. حجامت یکی از درمان های سنتی در طب ایرانی به حساب می آید که برای بیماری های مختلفی از آن استفاده می شود. یکی از موارد استفاده حجامت، در افزایش قد و ایجاد رشد در کودکان و نوجوانان است.
با توجه به این که ممکن است که تاثیر حجامت در افزایش قد برای تمام افراد شناخته شده نباشد، بر آن شدیم تا در این مقاله در مورد حجامت برای افزایش قد صحبت کنیم.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

MahSana♡

مقام‌دار بازنشسته
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-10-21
کیف پول من
4,439
حجامت چیست؟

برای انجام حجامت فرد درمانگر یک ماده قابل اشتعال مانند کاغذ را داخل فنجان هایی از ج*ن*س شیشه، بامبو، سفال و سیلیکون قرار می دهد و سپس آن را آتش می زند. سپس فنجان را روی سطح پو*ست قرار می دهد. با خنک شدن هوای داخل فنجان، خلا ایجاد می شود و سبب مکش بر روی پو*ست می شود. مکش ایجاد شده روی پو*ست باعث حجیم شدن پو*ست می شود و رگ های خونی گسترش پیدا می کنند.

بعد از گذشت دو الی سه دقیقه درمانگر فنجان را از بوی پو*ست بر می دارد و با ابزار بسیار ظریف مانند تیغ بر روی پو*ست خراش هایی ایجاد می کند و سپس دوباره بادکش را انجام می دهد تا خون از محل بریدگی خارج شود.

MahSana♡

مقام‌دار بازنشسته
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-10-21
کیف پول من
4,439
محل حجامت برای افزایش قد

حجامت انواع مختلفی دارد و نتایج تحقیقات نشان می دهد که بعضی از حجامت ها در افزایش قد تاثیر به سزایی دارند. این حجامت ها عبارت هستند از:

حجامت عام: این نوع حجامت، از حجامت های ناحیه تنه است که محل آن بین دو کتف (در راس مثلث بین دو کتف) حدود مهره های سوم و چهارم س*ی*نه ای قرار دارد. به حجامت عام، حجامت دافع یا فریادرس هم گفته می شود.

MahSana♡

مقام‌دار بازنشسته
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-10-21
کیف پول من
4,439
حجامت ساکرال یا چاربند: حجامت ساکرال یا چاربند نیز از حجامت های ناحیه تنه است و موضع آن بین دو ب*ا*س*ن در انتهای ستون فقرات و روی استخوان خاجی (ساکروم)، یعنی مهره آخر کمری و مهره اول خاجی می باشد.

حجامت ساقین: حجامت ساقین از حجامت های مختص به اندام های تحتانی است که در ناحیه پشت هر دو ساق پا و به فاصله یک وجب دست از قوزک پا به سوی برجستگی پشت ساق پا انجام می گیرد.

حجامت خشک: حجامت خشک یا بادکش درمانی، نوعی حجامت است که با گذاشتن تعدادی فنجان یا لیوان شیشه ای، چوبی یا سفالی انجام می گیرد.

MahSana♡

مقام‌دار بازنشسته
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-10-21
کیف پول من
4,439
آیا واقعا حجامت قد را بلند می کند؟

اگر چه اهمیت و تاثیر حجامت برای افزایش قد در هیچ منبعی ذکر نشده است اما با این وجود برخی از پزشکانی که در زمینه حجامت کار می کنند بیان کرده اند که حجامت در افزایش قد حتی برای آن دسته از افرادی که سن رشد استخوانی آن ها گذشته ، اثربخش بوده است.

MahSana♡

مقام‌دار بازنشسته
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-10-21
کیف پول من
4,439
بهترین زمان حجامت برای افزایش قد

یکی از پزشکان طب سنتی در این زمینه می گوید: مادران باردار، زمانی که وارد ماه پنجم حاملگی می شوند، برای افزایش قد و مقاومت بدنی نوزادشان می توانند از حجامت استفاده کنند. از سوی دیگر، حجامت از زردی کودک جلوگیری می کند. در برخی از منابع طب سنتی حجامت برای کودکان زیر دو سال منع گردیده است و بهتر است این درمان را بعد از سن دو سالگی انجام داد.

MahSana♡

مقام‌دار بازنشسته
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-10-21
کیف پول من
4,439
افزایش قد بعد از بلوغ با استفاده از حجامت

برخی افراد سنشان از دوران بلوغ رد شده است و به عنوان بزرگسال به حساب می آیند ولی با این حال دوست دارند قدشان بلند شود. برای این دسته از افراد چه کاری می توان انجام داد؟ به این دسته از افراد می توان ورزش هایی پیشنهاد کرد که باعث افزایش قد می شوند. ورزش های قدرتی برای این افراد کارساز نیست و باید از ورزش های دیگری نظیر شنا، بارفیکس، خم شدن 90 درجه به سمت زمین، ایستاده خم شدن و ...استفاده کنند. از طرفی تغذیه مناسب می تواند به فرآیند رشد قد بزرگسالان و افراد بعد از دوران بلوغ کمک کند.

MahSana♡

مقام‌دار بازنشسته
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-10-21
کیف پول من
4,439
محدودیت سنی انجام حجامت برای افزایش قد

طبق تحقیقات انجام شده انجام حجامت برای کودکان بالای دو سال و افراد زیر شصت سال بلامانع است. اما تمام افرادی که تمایل به انجام حجامت برای افزایش قد دارند بهتر است قبل از این که اقدام به حجامت کنند با پزشک خود در این باره مشاوره کنند. از طرف دیگر فردی که حجامت انجام می دهد باید از شرایط بدنی و روحی مناسب برخوردار باشد.

MahSana♡

مقام‌دار بازنشسته
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-10-21
کیف پول من
4,439
عوارض حجامت افزایش قد برای کودکان

اغلب مردم به دلیل عدم داشتن اطلاعات کافی فکر می کنند که حجامت نه تنها باعث افزایش قد در کودکان نمی شود، بلکه می تواند خطراتی را هم به همراه داشته باشد. در حالی که حجامت یک روش بی خطر برای کودکان است و حتی می تواند باعث افزایش سیستم ایمنی ب*دن کودکان شود. برخی تجربیات حاکی از آن است که حجامت تاثیر مثبتی در افزایش اشتهای کودکان نیز داشته است. اما انجام حجامت برای کودکان مبتلا به بیماری های خاص باید تنها با مشورت پزشک انجام شود و از انجام خود سرانه حجامت برای افزایش قد به شدت پرهیز کرد.

MahSana♡

مقام‌دار بازنشسته
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-10-21
کیف پول من
4,439
فصل مناسب انجام حجامت برای افزایش قد

طبق منابع موجود در ارتباط با طب سنتی، بهترین فصل برای انجام حجامت فصل بهار و پاییز است. اما در حالت کلی از انجام حجامت در فصل هایی که شدت گرما و سرما شدید است باید اجتناب کرد.

بالا