خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

روانشناسی سلامت روان چیست

• نویسنده موضوع Matthew
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 21
  • بازدیدها 529
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

Matthew

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-07
کیف پول من
1,823
زمانی را به شکرگزاری اختصاص دهید :

در مورد هر چیز زیبایی در زندگی فکر کنید و احساس شکرگزاری را در خود افزایش دهید . مدیتیشن کنید، دعا کنید، از غروب آفتاب ل*ذت ببرید و زمانی را به فکر کردن به هر چیز مثبتی در زندگیتان اختصاص دهید.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

Matthew

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-07
کیف پول من
1,823
یک تمرین ریلکس کننده برای خود اتخاذ کنید :

تکنیک های ریلکسیشن در کاهش سطح استرس کمک کننده است . تکنیک هایی مثل یوگا، مدیتیشن، نفس عمیق و ریلکس کردن عضلات نیز می تواند این تعادل و ارامش ذهنی را به شما منتقل کند.

Matthew

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-07
کیف پول من
1,823
- از یک رژیم غذایی مناسب استفاده کنید :

غذاها تاثیر زیادی روی جسم و ذهن شما دارند. حال در این قسمت غذا های مناسب و نامناسب را برای سلامت روانتان معرفی می کنیم .

Matthew

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-07
کیف پول من
1,823
موادی که تاثیر منفی روی سلامت روان دارند:

کافئین
ا*ل*ک*ل
چربی ترانس یا هرگونه روغن هیدروژنه
غذاهایی با سطح ماده نگهدارنده بالا یا هورمون ها
میان وعده های قند دار
کربن های فرآوری شده مثل برنج یا آرد سفید
غذاهای سرخ کردنی

Matthew

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-07
کیف پول من
1,823
غذا هایی که سلامت ذهن و روان را افزایش می دهند:

ماهی های غنی از اسید چرب امگا3
آجیل و تنقلاتی مثل گردو، بادامف فندق و بادام زمینی
آووکادو
لوبیا
اسفناج
میوه های تازه مثل تمشک

Matthew

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-07
کیف پول من
1,823
اهمیت خواب مناسب را فراموش نکنید :

اگر زندگی شلوغی دارید، میزان خواب خود را بررسی کنید . خواب مناسب در سلامت روان شما نقش بسیار مهمی دارد و کم خوابی به طرز عجیبی در افزایش استرس، تند خویی، کمبود انرژی تاثیرگزار است و کمبود ان در طولانی مدت نیز سلامت کلی ب*دن شما را نشانه می گیرد .

نوجوانان باید در طول روز نه ساعت خواب داشته باشند اما این خواب به راحتی به دست نمی آید. البته نباید انتظار داشته باشید که سریعا بعد از دراز کشیدن و بستن چشم ها خوابتان ببرد و حتما مجبور نیستید که خود را به خواب بزنید . برای بهبود روحیه می توانید چند دقیقه ای از صفحات تلویزیون، گوشی، تبلت، کامپیوتر دو ساعت قبل خواب دوری کنید .

Matthew

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-07
کیف پول من
1,823
در زندگی هدف داشته باشید و برای ان معنا در نظر بگیرید :

هرکس می تواند از راه های مختلفی در زندگی خود هدف گزاری کند . این هدف باید به گونه ای باشد که هنگام فکر کردن به آن حس خوبی به شما منتقل کند و باعث شود که از جای خود بلند شوید . این کار باعث می شود که مغز شما سلول های نویی تولید کند و راه های عصبی جدیدی را ایجاد کند و همچنین باعث تقویت سیستم ایمنی ، تسکین درد ، از بین بردن استرس و بالا نگه داشتن انگیزه شما می شود

Matthew

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-07
کیف پول من
1,823
چه چیز به زندگی شما معنی و هدف می دهد ؟
- در کارهایی شرکت کنید که به زندگی شما معنی می بخشد :

کارها و فعالیت هایی را انجام دهید که شما را به چالش می کشد و خلاقیت تان را افزایش می دهد و باعث می شود که احساس شادابی و سرزندگی کنید . کارهایی مثل باغبانی ، نقاشی کشیدن ، نوشتن ، نواختن یک وسیله موسیقی یا ساخت لوازمی در ورکشاپ جزء همین کارها است .

Matthew

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-07
کیف پول من
1,823
در زندگی هدف داشته باشید و برای ان معنا در نظر بگیرید :

هرکس می تواند از راه های مختلفی در زندگی خود هدف گزاری کند . این هدف باید به گونه ای باشد که هنگام فکر کردن به آن حس خوبی به شما منتقل کند و باعث شود که از جای خود بلند شوید . این کار باعث می شود که مغز شما سلول های نویی تولید کند و راه های عصبی جدیدی را ایجاد کند و همچنین باعث تقویت سیستم ایمنی ، تسکین درد ، از بین بردن استرس و بالا نگه داشتن انگیزه شما می شود

Matthew

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-05-07
کیف پول من
1,823
چه چیز به زندگی شما معنی و هدف می دهد ؟
- در کارهایی شرکت کنید که به زندگی شما معنی می بخشد :

کارها و فعالیت هایی را انجام دهید که شما را به چالش می کشد و خلاقیت تان را افزایش می دهد و باعث می شود که احساس شادابی و سرزندگی کنید . کارهایی مثل باغبانی ، نقاشی کشیدن ، نوشتن ، نواختن یک وسیله موسیقی یا ساخت لوازمی در ورکشاپ جزء همین کارها است .

بالا