«تحولات اخیر در فرانسه و نمونههای مشابه آن در برخی دیگر از کشورهای غربی من را واداشت تا به صورت مستقیم با شما درباره این تحولات سخن بگویم. خطاب من به شماست؛ (شما جوانان)، نه به این خاطر که من توجهی به والدین شما ندارم، بلکه به این خاطر که آینده ملتها و کشورهایتان در دستان شما خواهد بود و افزون بر این میدانم که حس حقیقت جویی در قلب شما جوانان پویاتر و قویتر است. خطاب من متوجه سیاستمداران و دولتمردان شما هم نیست زیرا باور دارم که آنان خود خواسته راه سیاستمداری و راستی و حقیقت را جدا کرده اند.
میخواهم با شما درباره اسلام سخن بگویم؛ بخصوص چهرهای که برای شما از اسلام ارائه شده است. تلاشهای بسیاری در دو دهه اخیر به خصوص از زمان فروپاشی اتحاد شوروی صورت گرفته است تا این دین بزرگ را در جایگاه دشمنی دهشتناک بنشانند. اصراری ندارم که شما قرائت من یا دیگر قرائتها از اسلام را بپذیرید. چیزی که از شما میخواهم این است که اجازه ندهید این پویایی و حقیقت موثر در دنیای امروز با احساسات و پیش قضاوتها در اختیار شما قرار بگیرد. به آنان اجازه ندهید که با دو رویی، تروریستهای مزدورشان را به عنوان نمایندگان اسلام معرفی کنند.
انجمن رمان نویسی
دانلود رمان