صرفا باید در مقابلم سکوت کردو هرچی بگم فقط بگن حق باتوعه بعد که اروم شم همه حقو میدم به شماعالیه عالی
9.وقتی ناراحت یا عصبانی می شی چی آرومت می کنه؟ بگو تا اگه خشمگین شدی بدونیم چه کنیم
با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترینها را تجربه کنید.☆
همین حالا عضویتت رو قطعی کن!صرفا باید در مقابلم سکوت کردو هرچی بگم فقط بگن حق باتوعه بعد که اروم شم همه حقو میدم به شماعالیه عالی
9.وقتی ناراحت یا عصبانی می شی چی آرومت می کنه؟ بگو تا اگه خشمگین شدی بدونیم چه کنیم
چشم چشمصرفا باید در مقابلم سکوت کردو هرچی بگم فقط بگن حق باتوعه بعد که اروم شم همه حقو میدم به شما
ُخب من یه معمارمو ایتالیا مهدمعماریه پس خیلی دوست دارم سفر کنم به اونجا و برای زندگی کانادا شایدم المانچشم چشم
10. چه کشوری رو برای زندگی می پسندی و کدومش رو برای سفر رفتن؟
خیلی عالی و پرفکتُخب من یه معمارمو ایتالیا مهدمعماریه پس خیلی دوست دارم سفر کنم به اونجا و برای زندگی کانادا شایدم المان
خب پول که حرف اولو میزنهخیلی عالی و پرفکت
11.آینده رو تو سه کلمه بخوای خلاصه کنی اون سه تا کلمه چی هستن؟
12. دوست داری تولدت چی کادو بگیری ؟ چرا؟خب پول که حرف اولو میزنه
از اتاق فرمان میگن حرف دومم پول میزنه
نه شوخی کردم ارامش محض
و سومیش خوشبختی
به منه بد بخ ک هشکی هچی نمیده ولی مثلا یه ماشین خوشگل باشه? چرام نداله??12. دوست داری تولدت چی کادو بگیری ؟ چرا؟
ماشین چی دوست داری؟به منه بد بخ ک هشکی هچی نمیده ولی مثلا یه ماشین خوشگل باشه? چرام نداله??
الفا رومئو ژولیتا??ماشین چی دوست داری؟
13. یه وقت از چیزی بترسی یا هول کنی واکنشت چیه؟
چه کیوت پسندالفا رومئو ژولیتا??
جیغ میکنم با سرعت نور فرار میکنم