حسن تفتیان: ایران خط قرمز من است

• نویسنده موضوع Diyar♡
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 25
  • بازدیدها 698
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

Diyar♡

مدیر بازنشسته
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-14
لایک‌ها
7,913
امتیازها
243
کیف پول من
19,493
اصلاً. برنامه‌ریزی‌ای که برای المپیک داشتیم از یک سال به ۷ ماه رسیده اما من ۹۹ درصد قول می‌دهم اگر برای اجرای برنامه‌ام، امکانات بدهند به فینال المپیک برسم و رسیدن به آنجا در صد متر اتفاق بزرگی است. من با هرکسی جلسه گذاشتم گفتم یک پراید و لامبورگینی صد متر را می‌روند من هم می‌روم و به ته خط می‌رسم اما تک‌تک هزینه‌هایی که برای من می‌شود سرنوشت‌ساز و تعیین‌کننده صدم ثانیه‌هاست. البته که با یک ماه تمرین هم می‌شود.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان
امضا : Diyar♡

Diyar♡

مدیر بازنشسته
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-14
لایک‌ها
7,913
امتیازها
243
کیف پول من
19,493
دو بار استوری تمرین با فوتبالیست‌های استقلال گذاشتی. به آنها تمرین می‌دهی؟
این تمرین تنها ر*اب*طه‌ای دوستانه است و جدا از تمرین اما چیزهایی که بلدم را به آنها می‌گویم.

*یعنی تمرین روتین است یا نه؟
نه، آنها تمرینات تیمی دارند و من هم تمرین خودم را دارم اما بعضی روزها را هماهنگ با هم تمرین می‌کنیم. چون بچه‌های دوومیدانی اصول دویدن را بلدند و پایه همه ورزش‌ها دویدن است.

Diyar♡

مدیر بازنشسته
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-14
لایک‌ها
7,913
امتیازها
243
کیف پول من
19,493
بین تو و کیهانی اختلافاتی پیش آمد که به ضرر تو شد. ریشه‌اش از کجا بود؟
عملکرد کیهانی را به دو قسمت، قبل از بازی‌های آسیایی جاکارتا و بعد از آن تقسیم می‌کنم. او قبل از بازی‌ها تقریباً عملکرد قابل قبولی داشت و هدف‌گذاری‌اش ورزشی بود، چند برنامه جدید مثل؛ دوی ماراتن پارس، قهرمانی آسیای داخل سالن را اجرا کرد و البته استعدادیابی نصفه و نیمه، سر و سامان دادن بچه‌ها، دیدگاهش این بود که با بهترین‌ها کار کند، همان دوره ۱۰ سهمیه المپیک داشتیم و بهترین مربیان خارجی را آورد، اتفاقات خوبی هم افتاد اما بعد از بازی‌های آسیایی نه سیاست‌گذاری‌ها ورزشی بود و نه به نفع ورزشکاران، او با تیمی کار می‌کرد که ورزشی نبودند اما این اتفاق افتاد. من در آن ۲ سال منتقد فدراسیون بودم، چون برنامه‌هایم عملی نشد

Diyar♡

مدیر بازنشسته
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-14
لایک‌ها
7,913
امتیازها
243
کیف پول من
19,493
همه انتقادات تو به فدراسیون بابت برنامه‌هایی بود که انجام نشد؟
نمی‌شود این‌جوری گفت. انتقادات من کلی بود اما من حس می‌کنم اتفاقاتی که در این دو سال افتاد، انتقادات زیادی را به فدراسیون وارد کرد.

چرا در بازی‌های آسیایی مدال نگرفتی؟
به دو دلیل؛ اول اینکه سطح مسابقه ۱۰۰ متر خیلی بالا بود و سخت می‌شد مدال گرفت. دلیل دوم بدشانسی‌ام بود، آن روز واقعاً روز من نبود. این مسئله در دوومیدانی کاملاً طبیعی است، حتی یوسین بولت هم یک بار آن رکورد طلایی را زد.

Diyar♡

مدیر بازنشسته
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-14
لایک‌ها
7,913
امتیازها
243
کیف پول من
19,493
بهترین رکوردت در دو، سه ماه اخیر چند است؟
بهترین رکوردم ۱۰ ثانیه و ۳ صدم ثانیه است. رکوردزنی کار خیلی سختی است چراکه برای هر یک صدم باید ۷، ۸ ماه تمرین جدی داشته باشی.

تا به حال در تمرین و به‌صورت غیررسمی رکورد زیر ۱۰ ثانیه دویدی؟
من خیلی در تمریناتم زیر ۱۰ ثانیه دویدم. برای مدال باید زیر ۱۰ بدویم.
حقوق المپیکی می‌گیرید؟
حقوق ۳۰ میلیونی که کمیته ملی المپیک به همه المپین‌ها داده، تنها حقوق ماست. حقوق فدراسیون هم به لطف کیهانی قطع شد.

Diyar♡

مدیر بازنشسته
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-14
لایک‌ها
7,913
امتیازها
243
کیف پول من
19,493
مدتی است که حرف‌هایی درباره مهاجرت حسن تفتیان است. واقعاً تو هم قصد مهاجرت داری؟
من اصلاً به رفتن فکر نمی‌کنم. وطن باشگاه نیست که عوضش کنم. من سال ۲۰۱۳ که رکورد ایران را زدم از جمهوری آذربایجان پیشنهاد داشتم. رئیس فدراسیون آذربایجان شماره‌اش را به من داد تا هر وقت نظرم تغییر کرد با او تماس بگیرم اما من اصلاً به آنها زنگ نزدم. چهار سال است که به فرانسه می‌روم و میزبان المپیک ۲۰۲۴ است، من سه مسابقه جهانی را به خاطر ویزا نرفتم، دو بار انگلیس که ساعت یک شب رسیدیم و یک بار هم آمریکا اما وقتی آمریکا به من ویزا نداد، من گفتم باید کاری کنم که آنها مرا دعوت کنند، همین هم شد. بعد از قهرمانی جهانی داخل سالن مرا برای دایموند لیگ دعوت کردند، اتفاق خیلی بزرگی است که یک دونده سرعت ایرانی برای دایموند لیگ به آمریکا دعوت شود اما به دلیل اینکه مسابقه قبل از بازی‌های آسیایی جاکارتا بود و اختلاف زمانی زیاد بود، نرفتم. می‌خواهم بگویم که آدم هرقدر دوست دارد دشمن هم دارد و مهاجرتم فقط تهمت است. من اصلاً آدمی نیستم که بخواهم خودم را ثابت کنم، هیچ‌وقت به کسی زنگ نزده‌ام برای چیزی، هرچه خواستم ورزشی بوده. مهاجرت از ایران برایم خط قرمز است. چراکه ایران هویتم است، وقتی تبعه کشوری شوم، فقط پاسپورت آنجا را دارم اما هیچ عقبه‌ای آنجا ندارم. در واقع آنها تو را خریده‌اند. دوستان دونده‌ای دارم که تبعه قطر هستند، آنها به او پول داده‌اند و حتی وقتی مصدوم است به او می‌گویند بدو، یا حتی می‌گویند چرا رکورد مدنظرشان را ثبت نکرده است. از طرفی من واقعاً نمی‌توانم دوری از خانواده‌ام را تحمل کنم و وقتی به اردوی خارجی می‌روم دلم برای ایران و خانواده‌ام تنگ می‌شود.

بالا