حسن تفتیان: ایران خط قرمز من است

• نویسنده موضوع Diyar♡
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 25
  • بازدیدها 698
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

Diyar♡

مدیر بازنشسته
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-14
لایک‌ها
7,913
امتیازها
243
کیف پول من
19,493
چرا مبلغ قرارداد دوومیدانی اینقدر پایین است؟
اول باید دوومیدانی‌کاران را به مردم بشناسانیم، لازمه آن هم کار تیمی است. حتی من به‌عنوان عضو کوچکی از این خانواده هم باید تلاش کنم دوومیدانی را بشناسانم. ما مسابقات خوبی داریم که برگزار نمی‌کنیم. ستاره‌های ما به چشم نمی‌آیند. فدراسیون برای شناساندن آنها تلاش نمی‌کند، پخش تلویزیونی نداریم. من در فینال قهرمانی جهان بودم و جزو ۸ نفر نهایی اما مسابقه پخش نشد. همه اینها باعث می‌شود دیده نشویم، وقتی هم دیده نشود اسپانسر برای سرمایه‌گذاری نمی‌آید. همه اینها یک کار تیمی می‌خواهد، فدراسیون باید مسابقاتی بگذارد. ستاره‌ها را بشناساند و ستاره هم بسازد.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان
امضا : Diyar♡

Diyar♡

مدیر بازنشسته
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-14
لایک‌ها
7,913
امتیازها
243
کیف پول من
19,493
قبلاً اگر برای مسابقه آغاز فصل و لیگ همه منتظر رقابت دوومیدانی‌کاران برای رکوردزنی بودند حالا اما کار به جایی رسیده که رکورد بزرگسالان همسطح جوانان است. چرا؟
دوومیدانی ما بی‌پشتوانه شده است. نگاه کنید حالا در یکسری از مسابقات حتی ۸ خط هم پر نمی‌شود، این یعنی دوومیدانی خالی از ورزشکار شده. در حالی که نیروی انسانی همه‌جا مهم است، باید خیلی کار کرد، شما ببینید چرا والیبال پرطرفدار است؟ چون تیم ملی که نوک هرم است را می‌بینند اما وقتی من حسن تفتیان که سال دیگر می‌روم به المپیک واقعاً دغدغه اولیه‌ترین امکانات را دارم، قطعاً نوجوانی که آن را می‌بیند، سخت می‌پذیرد که بیاید، مخصوصاً در این شرایط. نبود حمایت‌های مالی از ورزشکاران هم بی‌تأثیر نیست. وقتی به من دونده المپیکی برای لیگ پیشنهاد قرارداد ۵۰ میلیونی می‌دهند، دیگر بقیه پولی نمی‌گیرند.

Diyar♡

مدیر بازنشسته
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-14
لایک‌ها
7,913
امتیازها
243
کیف پول من
19,493
فکر کنم بعد از تو و احسان، دوومیدانی خالی خالی شود .
متأسفانه همین است. ما در المپیک ریو ۱۰ نفر بودیم و حالا فقط من و حدادی مانده‌ایم و بقیه دوومیدانی را کنار گذاشته‌اند. این خیلی بد است، نه اینکه آنها افت کردند یا پیر شده بودند و دوران قهرمانی‌شان تمام شده بود، نه همه در جوانی رفتند. متأسفم که سرمایه‌هایی که برای تربیت‌شان باید میلیاردها تومان هزینه کنیم تا مثل آنها بسازیم، سوختند. من و احسان هم یا از پافشاری خودمان بوده یا پو*ست‌کلفت بودیم، صبرمان زیاد بوده که هنوز مانده‌ایم و مسابقه می‌دهیم.

Diyar♡

مدیر بازنشسته
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-14
لایک‌ها
7,913
امتیازها
243
کیف پول من
19,493
وقتی دوومیدانی برایت هیچ‌چیز ندارد، به چه امیدی ادامه می‌دهی؟
بعضی‌وقت‌ها خودم هم دلسرد می‌شوم، حتی شهریور و مهر به دلیل دلسردی تمرین نکردم. با شرایط بد آدم هرچه باشد کم می‌آورد ولی آنقدر هدفم بزرگ است که ماندم. شاید چند سال پیش که به المپیک می‌رفتیم روی سرعتی‌ها اصلاً حساب نمی‌کردند. فقط می‌گفتیم ان‌شاءا... به فینال برسند اما من ۵ مدال قهرمانی آسیا گرفتم. حضور در المپیک رؤیا بود و می‌گفتیم اگر دونده‌ای آن هم سرعتی به المپیک برسد، مطمئناً خوب است، این اتفاق افتاد و حتی من تا نیمه‌نهایی هم پیش رفتم. شاید اگر من حالا بگویم روزی مدال ۱۰۰ متر المپیک را می‌گیریم، می‌گویند نه اما من امید دارم و برای این هدف تلاش می‌کنم.

Diyar♡

مدیر بازنشسته
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-14
لایک‌ها
7,913
امتیازها
243
کیف پول من
19,493
با همه این شرایط!؟
با این شرایط که نه. همان‌طور که گفتم ما اولیه‌ترین امکانات را نداریم. ولی هدف خیلی بزرگی دارم. چطور وقتی یک مربی خارجی می‌آید و مشکل ارزی پیش می‌آید و می‌گویند فوتبال ایران تعلیق می‌شود اما همه ارگان‌ها برای حل مشکل تلاش می‌کنند. من می‌گویم برای المپیک که حتی صعود به فینالش کار بزرگی است برای ما، همکاری برای تدارک اردوی تدارکاتی و استخدام مربی خارجی خیلی مسئله پیش پا افتاده‌ای است.

Diyar♡

مدیر بازنشسته
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-14
لایک‌ها
7,913
امتیازها
243
کیف پول من
19,493
چرا برای فوتبال کلی هزینه و حمایت می‌شود ولی برای دوومیدانی که هزینه زیادی ندارد، این‌طور نیست؟
حواس‌ها به خیلی از ورزش‌ها و قهرمانان نیست و اوضاع اصلاً خوب نیست. با اینکه ۷ ماه مانده به المپیک و حرف زدن ما از این موضوعات اصلاً قشنگ نیست.

اما درد است!
بیشتر از درد، واقعیت است. ما حداقل یک سال قبل از المپیک باید برنامه‌ریزی کنیم که برنامه‌ها چگونه است یا مربی چه کسی باشد اما وقتی این اتفاقات می‌افتد، آدم از همه چیز دلزده و دلسرد می‌شود.

Diyar♡

مدیر بازنشسته
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-14
لایک‌ها
7,913
امتیازها
243
کیف پول من
19,493
امکانات اولیه برای نتیجه‌گیری دونده ۱۰۰ متر المپیکی چیست که تو نداری؟
اول مربی است. من بعد از المپیک ریو مقطعی با مربی‌ام کار می‌کنم و نتیجه هم گرفتم اما باید دائماً با او کار کنم نه اینکه من ایران باشم و او فرانسه. دوم اردوها و شرایطی است که من باید همه امکانات را در قالب یک کمپ داشته باشم، نه اینکه یک ساعت در مسیر باشم، بدون فیزیوتراپ، همه اینها باید یکجا باشد که صبح تا شب فکر من فقط تمرین باشد. مسابقات تدارکاتی که باید شرکت کنیم و اردوهای جهانی و مسابقاتی که بعد از تمرینات خودم را محک بزنم، همه اینها چیز زیادی نیست. من نمی‌گویم که باید با جت شخصی از تهران به پاریس بروم، در صورتی که از ۸ دونده فینالیست المپیکی چهار نفرشان بهترین امکانات را دارند و حتی با هواپیمای شخصی به المپیک می‌آیند و قرارداد میلیون دلاری دارند. ما نه تنها بابت تحریم‌ها و ناشناخته بودن دوومیدانی اسپانسر نداریم، بلکه فدراسیون وظایفش را هم در قبال ورزشکار انجام نمی‌دهد و این خیلی بد است.

Diyar♡

مدیر بازنشسته
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-14
لایک‌ها
7,913
امتیازها
243
کیف پول من
19,493
احسان همیشه می‌داند چطور حقش را بگیرد شاید بقیه نتوانستند این کار را بکنند. تو چرا این‌طوری نیستی؟ مثلاً با صالحی‌امیری راجع به مشکلاتت حرف زدی؟
نه. آخرین جلسه‌ای که با صیامی رئیس جدید فدراسیون داشتم، قرار بود او با رئیس کمیته ملی المپیک صحبت کند و مشکلات و نیازهایم را به او بگوید برای حمایت‌های بیشتر. ما دو مسابقه مهم قبل از المپیک داریم؛ قهرمانی داخل سالن جهان در اسفند و قهرمانی آسیا در اردیبهشت. ۷، ۸ ماه سخت و پرترافیک داریم. دکتر صالحی‌امیری آدم مثبتی است و من یک بار او را دیده‌ام و درباره هزینه اردویم در فرانسه با او صحبت کردم و نصف هزینه‌هایم را داد.

Diyar♡

مدیر بازنشسته
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-14
لایک‌ها
7,913
امتیازها
243
کیف پول من
19,493
اسفند ماه مسابقات قهرمانی جهان داخل سالن داری. تو و فرزانه فصیحی تنها ایرانی‌های این رقابت‌ها هستید، چه برنامه‌ای برای آمادگی داری؟
اول باید وضعیت مربی‌ام مشخص شود. البته این برنامه‌هایی است که باید از قبل مشخص می‌شد چون من که در برنامه‌ریزی کاره‌ای نیستم. باید زودتر اردو داشته باشیم تا برای قهرمانی جهان داخل سالن و بعد هم قهرمانی آسیا و از همه مهم‌تر المپیک آماده شویم اما هنوز اندر خم یک کوچه هستیم.

تو قرار است اسفند در قهرمانی جهان داخل سالن مسابقه بدهی، تمرین بدون مربی سخت نیست؟
همین روال را ادامه می‌دهم، کار دیگری نمی‌شود کرد. حرف‌هایی که اینجا زدیم، می‌دانید چه تبعاتی برای من دارد!؟ حاشیه همین است...

Diyar♡

مدیر بازنشسته
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-14
لایک‌ها
7,913
امتیازها
243
کیف پول من
19,493
با مربی‌ات در ارتباط هستی یا نه؟
بله اما نه ارتباط فنی. اگر ارتباطی هم باشد کارایی ندارد چون فاصله دور است. اینکه او هر روز سر تمرینم باشد و تکنیک‌هایم را ببیند، مهم است.

تو با هزینه شخصی رفتی فرانسه اردو و برگشتی، کار مقطعی با مربی خارجی برنامه‌ات را به‌هم نمی‌ریزد؟
چرا. بدترین کار، تمرین مقطعی است. من بهترین نتایجم را سالی گرفتم که از آبان ماه در پاریس اردو بودم، که نفر پنجم ۶۰ متر قهرمانی جهان داخل سالن شدم و رکورد ایران را هم زدم. اگر برنامه تمرین زیر نظر مربی فرانسوی‌ام مستمر باشد، نتیجه خیلی بهتر است. همه می‌گویند چرا در رکورد ۱۰ ثانیه و ۳ صدم‌ثانیه ‌گیر کرده‌ای؟ چون ما مقطعی کار می‌کنیم. دو ماه قبل از هر مسابقه اردو می‌گذاریم. اگر خوب بدویم که آفرین، اگر بد باشد می‌گویند چرا فرستادیم.

بالا