حسن تفتیان: ایران خط قرمز من است

• نویسنده موضوع Diyar♡
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 25
  • بازدیدها 698
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

Diyar♡

مدیر بازنشسته
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-14
لایک‌ها
7,913
امتیازها
243
کیف پول من
19,493
دونده 100 متر المپیکی کشورمان به خبرورزشی گفت: سال ۲۰۱۳ که رکورد ایران را زدم از جمهوری آذربایجان پیشنهاد داشتم. رئیس فدراسیون آذربایجان شماره‌اش را به من داد تا هر وقت نظرم تغییر کرد با او تماس بگیرم اما من اصلاً به آنها زنگ نزدم.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان
امضا : Diyar♡

Diyar♡

مدیر بازنشسته
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-14
لایک‌ها
7,913
امتیازها
243
کیف پول من
19,493
نگران مثل حسن تفتیان. هر کسی او را نشناسد شاید بگوید: «ای بابا، چقدر ورزشکاران غر می‌زنند!» اما حسن یکی از آنهایی است که حق دارد. دوومیدانی و آن چند ثانیه دویدن فقط همان چند ثانیه نیست. اگر قرار است از رقیبت عقب نیفتی باید به صدم‌ثانیه‌ها فکر کنی، باید ماه‌ها و سال‌ها تلاش کنی و البته دستی که همیشه روی شانه‌هایت باشد. یعنی آنجا که از فشار زندگی، وضعیت بد اقتصادی، کرونا و... خسته می‌شوی یک نفر باشد که بزند پشتت و بگوید: «تو تلاش و فکرت فقط مدال باشد، من هستم.»

Diyar♡

مدیر بازنشسته
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-14
لایک‌ها
7,913
امتیازها
243
کیف پول من
19,493
این همه چیزی است که نه فقط تفتیان، بلکه همه المپیکی‌ها می‌خواهند. نمی‌شود همیشه از جیب هزینه کرد و تک و تنها به دل یک لشکر زد. حتی در دوومیدانی هم که انفرادی است اگر کار تیمی نباشد، بعید است موفقیتی حاصل شود. این را خود تفتیان هم می‌گوید. پسر محجوب تربت‌حیدریه‌ای که می‌داند چه کار سختی دارد. می‌داند شاید هیچ کمکی به او نشود و حتی شاید چوب لای چرخش هم بگذارند اما او به سمت جلو می‌رود، با دستانی گارد گرفته به سمت باد، برای افزایش سرعت، با نگاهی به آینده برای بالا بردن پرچم ایران در توکیو و گ*از زدن مدالی خوشرنگ روی سکوی المپیک.

Diyar♡

مدیر بازنشسته
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-14
لایک‌ها
7,913
امتیازها
243
کیف پول من
19,493
این روزها چطور تمرین می‌کنی؟
تقریباً از اول آبان استارت تمریناتم را برای المپیک زده‌ام، همان اوایل هم در جلسه‌ای برنامه و امکانات مدنظرم تا المپیک را به صیامی رئیس فدراسیون گفته‌ام. تا حالا هم چند جلسه داشتیم اما به‌رغم قول حمایت، هنوز به جمع‌بندی خاصی نرسیده‌ایم. کمی از قبل‌تر بخواهم بگویم در روزهای کرونایی و چند ماه اداره فدراسیون با سرپرست، کار سخت بود. امیدوار بودیم با برگزاری مجمع و تعیین رئیس جدید اوضاع سر و سامان بگیرد و هنوز هم امیدواریم این اتفاق بیفتد. کرونا شرایط را برای همه سخت‌تر کرده و تمرین برای المپیک هم شرایط خاصی را می‌طلبد و ما هم نگاه و حمایت خاص می‌خواهیم.

Diyar♡

مدیر بازنشسته
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-14
لایک‌ها
7,913
امتیازها
243
کیف پول من
19,493
این شرایط نگرانت نمی‌کند؟
خیلی نگرانم می‌کند. من ۱۰ ماه قبل با هزینه شخصی تمرین کردم و مسابقه دادم چون کاملاً هدفمند بودم و دوست نداشتم حتی کرونا و بی‌امکاناتی مرا از هدفم دور کند. برایم سؤال است که چرا با این همه کار، باز کسانی که خودشان را متولی می‌دانند و وظیفه‌شان حمایت است، به من انتقاد می‌کنند. البته این مسائل کمی مرا دلخور و دلسرد کرده بود اما برای تحقق هدفم باز همه سختی‌ها را نادیده گرفتم و حرکت را شروع کردم. چراکه این مسائل‌ها همیشگی است و تازگی ندارد.

Diyar♡

مدیر بازنشسته
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-14
لایک‌ها
7,913
امتیازها
243
کیف پول من
19,493
حسن تفتیان در ریو تا نیمه‌نهایی رسید. یادم است بعد از نیمه‌نهایی گفتی المپیک بعدی بهتر نتیجه می‌گیرم، با این شرایط نابسامان چه چیزی تو را به جلو می‌برد؟
موفقیت در هر زمینه‌ای، نتیجه کار تیمی است. حتی دوومیدانی که انفرادی است، موفقیت به تنهایی ممکن نیست و باید حمایت باشد و افرادی برای رسیدن به هدف کمکت کنند. هرقدر این هدف بزرگتر باشد، حمایت بیشتری می‌طلبد. یوسین بولت با یک تیم ۱۰ نفره کار می‌کرد، یا خیلی از ورزشکاران دیگر اما من می‌دانم، بهترین کار، انجام درست وظیفه است، یکسری مسائل دست خودت است و یکسری چیزها نه. من باید برای توکیو با همه توان، قدرت و هدفمند تمرین کنم تا بهترین باشم، به هوادارانم و همه مردم قول می‌دهم این کار را انجام می‌دهم. شاید شنیدن این حرف سنگین باشد که من روزی ۷ ساعت تمرین می‌کنم و فقط دو روز در هفته یک تایم تمرین دارم. روزهای دیگر از ۱۰ تا ۶ تمرین می‌کنم با همه سختی‌ها اما باز هم حس می‌کنم کافی نیست و نیاز به امکاناتی دارم که در ایران نیست، مربی ندارم و برای آمادگی بیشتر باید در مسابقات بین‌المللی بدوم. من معمولاً برای تمرین مسیر یک ساعته را هر روز باید تا آفتاب انقلاب بروم که اصلاً درست نیست، حتی رقیب تمرینی ندارم، ما از همه لحاظ دست‌هایم خالی است که تنها با سختکوشی یکسری کمبودها را جبران می‌کنیم.

Diyar♡

مدیر بازنشسته
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-14
لایک‌ها
7,913
امتیازها
243
کیف پول من
19,493
کمیته المپیک چند روز پیش بودجه فدراسیون‌ها را واریز کرد، بودجه‌ای که باید برای تو و احسان حدادی، دو المپیکی صرف شود. چقدر برای شما هزینه می‌شود؟
صفر تومان.

Diyar♡

مدیر بازنشسته
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-14
لایک‌ها
7,913
امتیازها
243
کیف پول من
19,493
چرا؟ از رئیس فدراسیون نخواستید؟
چرا اتفاقاً در اولین جلسه‌ای که با او داشتیم قبل از اینکه ۲۵ درصد آخر بودجه واریز شود، من گفتم تا حالا ۷۵ درصد بودجه به حساب فدراسیون واریز شده اما هیچ پرداختی‌ای به من صورت نگرفته. با اینکه دیدند من دارم تلاش می‌کنم، دیدند رفتم فرانسه و یکسری مسابقات اما متأسفانه برای من هم سؤال است که چرا این اتفاق نیفتاد. این حق قانونی کسی است که می‌خواهد به المپیک برود. امیدوارم یک نظارتی باشد روی کسانی که می‌خواهند به توکیو بروند.

Diyar♡

مدیر بازنشسته
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-14
لایک‌ها
7,913
امتیازها
243
کیف پول من
19,493
پس تو برای اردوی فرانسه اسپانسر داشتی؟
متأسفانه دو سال است که اسپانسر ندارم. این هم بحثی است که دوست دارم درباره‌اش صحبت کنم؛ که چرا دوومیدانی کم دیده می‌شود. من برای دوومیدانی از جیب خرج می‌کنم. کسی که کارش ورزش است نمی‌تواند درآمدی داشته باشد از ورزش.

امسال در لیگ دویدی؟
دوست داشتم شرکت کنم. حتی یکی، دو پیشنهاد هم داشتم اما به حدی مبلغ قرارداد پایین بود که قیدش را زدم.

Diyar♡

مدیر بازنشسته
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-14
لایک‌ها
7,913
امتیازها
243
کیف پول من
19,493
چقدر بود؟
بالاترین پیشنهادم ۵۰ میلیون بود، من هم حس کردم ‌شأن یک دونده المپیکی با آن زیر سؤال می‌رود. تصمیم گرفتم مثل ۴، ۵ سال پیش در لیگ نباشم. البته مبلغ پیشنهادی من هم خیلی عجیب، غریب نبود، مثلاً نگفتم مثل یک فوتبالیست درجه سه به من یک میلیارد پول بدهید. گفتم ۱۵۰ میلیون می‌خواهم.

بالا