حسن تفتیان در ریو تا نیمهنهایی رسید. یادم است بعد از نیمهنهایی گفتی المپیک بعدی بهتر نتیجه میگیرم، با این شرایط نابسامان چه چیزی تو را به جلو میبرد؟
موفقیت در هر زمینهای، نتیجه کار تیمی است. حتی دوومیدانی که انفرادی است، موفقیت به تنهایی ممکن نیست و باید حمایت باشد و افرادی برای رسیدن به هدف کمکت کنند. هرقدر این هدف بزرگتر باشد، حمایت بیشتری میطلبد. یوسین بولت با یک تیم ۱۰ نفره کار میکرد، یا خیلی از ورزشکاران دیگر اما من میدانم، بهترین کار، انجام درست وظیفه است، یکسری مسائل دست خودت است و یکسری چیزها نه. من باید برای توکیو با همه توان، قدرت و هدفمند تمرین کنم تا بهترین باشم، به هوادارانم و همه مردم قول میدهم این کار را انجام میدهم. شاید شنیدن این حرف سنگین باشد که من روزی ۷ ساعت تمرین میکنم و فقط دو روز در هفته یک تایم تمرین دارم. روزهای دیگر از ۱۰ تا ۶ تمرین میکنم با همه سختیها اما باز هم حس میکنم کافی نیست و نیاز به امکاناتی دارم که در ایران نیست، مربی ندارم و برای آمادگی بیشتر باید در مسابقات بینالمللی بدوم. من معمولاً برای تمرین مسیر یک ساعته را هر روز باید تا آفتاب انقلاب بروم که اصلاً درست نیست، حتی رقیب تمرینی ندارم، ما از همه لحاظ دستهایم خالی است که تنها با سختکوشی یکسری کمبودها را جبران میکنیم.
انجمن رمان نویسی
دانلود رمان