خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

بیوگرافی بیوگرافی حسین اسلامبولچی|مخترع+مهندس

  • نویسنده موضوع L A D Y
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها 232
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

L A D Y

مدیر بازنشسته
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-12
نوشته‌ها
1,772
کیف پول من
7,736
Points
131
دکتر حسین اسلامبولچی متولد 1338 مهندس و مخترعی پرکار است که عمدتا به خاطر نقش ب*ر*جسته‌اش در شرکت ای‌تی‌اند‌تی (AT&T) بزرگ‌ترین شرکت مخابراتی ایالات متحده، شناخته می‌شود. اسلامبولچی، نوآور، مخترع و مهندس ایرانی از جمله متخصصان ب*ر*جسته حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات است که برای مدت دو دهه در بالاترین رده‌های مدیریتی غول مخابراتی ایالات متحده (AT&T) قرار داشته است.


او پس از یک دوره موفق کاری در مدیریت بخش تغییرات شبکه، سیستم‌ها و خدمات شرکت AT&T و همزمان با ادغام آن با شرکت SBC مدیریت عاملی یک وب پرتال به نام Divvio را برعهده گرفته است. حسین اسلامبولچی، تا پایان مقطع دبیرستان را در ایران گذراند و دیپلم خود را از ایران گرفت، سپس به آمریکا رفت. با بالاترین رتبه از دانشگاه کالیفرنیا مدارج لیسانس، فوق لیسانس و دکترای خود را در رشته مهندسی برق – مخابرات گرفت.
به گزارش آکاایران: وی در سال 1365 به این شرکت پیوست، پله‌های ترقی را طی کرد و در نهایت به سمت‌های مدیر ارشد فناوری، مدیر ارشد اطلاعات، رئیس AT&T Labs و رئیس خدمات شبکه‌های جهانی این شرکت منصوب شد و از سال 1382 به بعد نقش مهمی در کمیته‌ عالی اجرایی شرکت ایفا کرد. دارنده عنوان ابداعگر سال 2001 که پیش از این به افرادی چون توماسادیسون و آلبرت انیشتین داده شده است. مدیرعامل سابق شرکت AT &T Labs رئیس و مدیرعامل یک وب پرتال به نام Divvio وی تا مدت‌ها فرآیند دگرگونی شبکه‌ها، سیستم‌ها و خدمات ‌ای تی‌ اند‌ تی را رهبری کرده و پس از ادغام این شرکت در SBC در سال 1384 آن را ترک کرد. در زمان جدایی وی از شرکت، نشریه‌ بیزنیس‌ویک او را «بازیگر اصلی حفظ موقعیت ‌ای ‌تی ‌اند‌ تی به‌عنوان رهبر فناوری» دانست و از او به‌عنوان «خیال‌پردازی جسور اما عملگرا» یاد کرد. دکتر اسلامبولچی سال‌ها به‌عنوان متخصص راهبردهای فناورانه به مدیران ارشد شرکتش خدمت کرد. یکی از پیش‌بینی‌های او این بود که «IP همه چیز را خواهد خورد.» بر همین اساس معماری‌ای را پیشنهاد کرد که تمام خدمات مبتنی بر IP شوند و با یکدیگر و با هر دستگاه مبتنی بر IP دیگری کار کنند. کتابی که وی اخیرا به نام «چشم‌انداز 2020» منتشر کرده، پایه‌های صنعت ارتباطات جهان را برای دو دهه‌ آتی پی‌ریزی کرده است. برخی از افتخاراتی که دکتر اسلامبولچی موفق به دریافت‌شان شده عبارت است از: • «
«فرد نمونه»‌ سال 1999 شرکت (بالاترین نشان افتخار در ای‌تی‌اند‌تی)
«مخترع سال» سال 2001 از سوی تالار مشاهیر مخترعین نیوجرسی
ثبت بیش از 900 حق اختراع تا سال 2005
درآمد وی در زمان ترک ای‌تی‌اند‌تی حدود 6 میلیون دلار در سال بود! ا ز دید او محیط کار باید ویژگی‌های خاصی داشته باشد. او می‌گوید: ما باید مکانی ایجاد کنیم که نیروی جاذبه عظیمی داشته باشد، تا بتواند کارکنان را اول صبح به سر کار بکشاند و دم غروب رهایشان کند؛ جایی که جوی الکترومغناطیس داشته باشد.
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان

L A D Y

مدیر بازنشسته
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-12
نوشته‌ها
1,772
کیف پول من
7,736
Points
131
موفقیت‌های دکتر اسلامبولچی در زمینه‌های برنامه‌ریزی و نقش‌های موثر وی در عرصه تکنولوژی موجب شد تا هفته نامه بیزنس ویک در اواخر سال 2005 او را به‌عنوان یک پیشتاز عرصه تکنولوژی معرفی کند. وی همچنین در طول سال‌های 2001 تا 2005 در فهرست رهبران برتر سیاست‌های اجرایی تکنولوژی قرار گرفت. وی اخیرا کتابی با عنوان چشم‌انداز 2020 درباره اساس و برنامه‌ریزی صنعت ارتباطات منتشر کرده است.
دکتر اسلامبولچی همچنین طی مدت فعالیت خود به‌عنوان رئیس و مدیرعامل AT&T Labs با گروهی از بهترین دانشمندان و مهندسان جهان در تغییر میراث شبکه‌های اطلاعاتی نقش ویژه‌ای داشت. دکتر اسلامبولچی تاکنون بیش از یک هزار حق ثبت ابداع را به خود اختصاص داده و همین موضوع باعث شده که از سوی انجمن مخترعان و ابداعگران نیوجرسی به‌عنوان ابداعگر سال 2001 معرفی شود؛ عنوانی که پیش از این به افرادی چون توماس ادیسون و آلبرت انیشتین داده شده است.

دکتر اسلامبولچی، به‌عنوان «مدیر ارشد تکنولوژی» در شرکت AT&T خدمت کرد و در ایجاد و اجرای استراتژی فناوری‌های شرکت نقش اساسی داشت. علاوه‌بر هدایت مدیریت فناوری شرکت AT&T، وی به‌عنوان «رئیس آزمایشگاه‌های این شرکت» رهبری تیمی از بهترین مهندسان و دانشمندان جهان را بر عهده داشت. وی از اولین کسانی بود که که به نقش بنیادین «فناوری اینترنت» در شکل‌دهی به تمامی سرویس‌های ارتباطی پی برد و نوشته‌ها و فعالیت‌های وی به تحقق این ایده در سطح دنیا کمک کرد. کتاب جدید او با عنوان چشم‌انداز 2020 جهت‌گیری پایه‌ای صنعت ارتباطات در سال‌های آینده را پیش‌بینی می‌کند. وی سابقا عضو هیات‌مدیره شرکت‌های NAB و Wytec بوده است و در حال حاضر علاوه‌بر اینکه مدیرعامل شرکت Divvio است در هیات‌مدیره شرکت Litescape عضویت دارد. همچنین در سال 2002 وی عنوان ب*ر*جسته‌ترین جایزه فنی تاریخ شرکت AT&T را از آن خود کرد. حسین اسلامبولچی از سوی انجمن مخترعان و ابداعگران نیوجرسی به‌عنوان ابداعگر سال 2001 معرفی شد. عنوانی که پیش از این به افرادی چون توماس ادیسون و آلبرت انیشتین داده شده است.
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان
بالا