خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

بیوگرافی زندگی‌نامه ورنر فون براون|دانشمند

• نویسنده موضوع L A D Y
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 201
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

L A D Y

مدیر بازنشسته
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-12
کیف پول من
7,736
ورنر ماگنوس ماکسیمیلیان فرایهر فون براون (به آلمانی: Wernher Magnus Maximilian Freiherr von Braun)‏ ‏ (۱۹۱۲-۱۹۷۷) دانشمند آلمانی عضو اس اس و از پیشگامان موشک‌سازی در جهان بود.
زادروز : ۲۳ مارس ۱۹۱۲
Wyrzysk (امپراتوری آلمان)
درگذشت :۱۶ ژوئن ۱۹۷۷ (۶۵ سال)
آلکساندریا, ویرجینیا ایالات متحده
علت مرگ : سرطان پانکراس
ملیت : آلمانی, آمریکایی

تبار : آلمانی
از دانشگاه : دانشگاه فنی برلین
انستیتو تکنولوژی فدرال سوئیس
پیشه : دانشمند و از پیشگامان صنایع موشک‌سازی
سال‌های فعالیت : (۱۹۳۷-۱۹۴۵) در اس‌اس
نهاد : عضو اس‌اس ناسا
شناخته‌شده برای : پدر صنایع موشک‌سازی در جهان
نقش‌های ب*ر*جسته : از پیشگامان موشک‌سازی در جهان
همسر : ماریا لوئیز فون کویشتروپ (۱۹۷۷-۱۹۴۷)
فرزندان : آیریس کارین
مارگریت سسیل
پیتر کنستانتین
گفتاورد : «درست است که من مسئول ساخت بدنه موشک هستم،اما مسئول جایی که این موشک به آن اصابت می‌کند، نیستم».
جایزه‌ها : War Merit Cross

زندگی
او پدر صنایع موشک سازی در جهان به حساب می آید.
وان براون برای مدت مدیدی آرزوی ساخت فضاپیما را در سر داشت و به همین دلیل به عضویت حزب نازی در آمد و تبدیل به یکی از مهره‌های کلیدی SS شد. پس از آن بود که هیتلر پول، امکانات و نیروی کار لازم را در اختیار وی گذاشت تا V-2 را بسازد. موشکی که در اواخر جنگ جهانی دوم، لندن و بسیاری شهرهای اروپایی را در ترس و وحشتی بی سابقه‌ای فرو برد.
فون براون در جریان جنگ جهانی دوم و پیش از آن در صنایع و تحقیقات موشکی آلمان کار می‌کرد و موشک‌های و-۱ و و-۲ از نتایج کارهای او و همکارانش بود.

پس از جنگ جهانی دوم
پس از جنگ جهانی دوم آمریکایی‌ها صاحب تعداد زیادی موشک وی-۲ شده بودند که غنیمت جنگی متفقین از کارخانه‌ها و زرادخانه‌های آلمانی بود. آنها این موشک‌ها را همراه با وان براون و شماری از همکارانش را پنهانی به آمریکا منتقل کردند و در سال ۱۹۴۶ و پس از اتمام جنگ جهانی دوم، وان براون تبدیل به یک دانشمند موشکی آمریکایی شد و در زمینه ساخت موشک‌های بالیستیک قاره‌پیما کار کرد.

ناسا
با بنیان‌گذاری ناسا، فون براون به ناسا رفت و نقش اصلی در تعیین اهداف فضایی آمریکا و موفقیت پروژه‌های فضایی این کشور داشت.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

بالا