خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

بیوگرافی بیوگرافی چاندرا بوز|زیست‌شناس،فیزیک‌دان

• نویسنده موضوع L A D Y
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 228
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

L A D Y

مدیر بازنشسته
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-12
کیف پول من
7,736
hhs187.jpg

Acharya سر Jagadish چاندرا بوز ( بنگالی : জগদীশ চন্দ্র বসু ، 1858 نوامبر 30 - 1937 نوامبر 23 ) یک دانشمند بنگالی، فیزیکدان ، زیست شناس ، گیاه شناس ، باستان شناس ، و همچنین به عنوان یک نویسنده در اوایل داستان های علمی تخیلی . او پیشگام تحقیقات از رادیو و مایکروویو نوری ، سهم بسیار قابل توجهی را به علم گیاه شناسی، و پایه های علم تجربی در شبه قاره هند گذاشته شد. IEEE او را به نام یکی از پدران علم رادیویی. او همچنین در نظر گرفته پدر داستان های علمی تخیلی بنگالی . او همچنین crescograph را اختراع کرد.
در Bikrampur ( روز حاضر Munshiganj منطقه در ن*زد*یک*ی داکا در بنگلادش ) در طول راج بریتانیا متولد شده است، بوز از کالج سنت خاویر، کلکته فارغ التحصیل شد. او سپس به دانشگاه لندن رفت و به مطالعه پزشکی، اما می تواند مطالعات در پزشکی به دلیل مشکلات سلامتی را دنبال نمی کند . در عوض، او پژوهش خود را با برنده جایزه نوبل، لرد ریلی در کمبریج انجام شده و به هند بازگشت. او سپس به کالج ریاست دانشگاه کلکته به عنوان یک استاد فیزیک پیوست. وجود دارد ، با وجود تبعیض نژادی و کمبود بودجه و تجهیزات ، بوز در تحقیقات علمی خود انجام می شود. او پیشرفت های قابل توجه در پژوهش خود از سیگنال های بی سیم از راه دور ساخته شده و برای اولین بار به استفاده از اتصالات نیمه هادی به شناسایی سیگنال های رادیویی بود. با این حال، به جای تلاش برای به دست آوردن سود بازرگانی از این اختراع ، بوز اختراع خود را به عموم مردم به منظور اجازه می دهد دیگران به توسعه بیشتر تحقیقات خود را ساخته شده است.
بوز پس از آن ساخته شده و تعدادی از اکتشافات پیشگام در فیزیولوژی گیاهان است. او با استفاده از اختراع خود، crescograph ، برای اندازه گیری پاسخ گیاه به محرک های مختلف، و در نتیجه از نظر علمی ثابت موازی بین بافت های حیوانی و گیاهی . اگر چه بوز برای ثبت اختراع برای یکی از اختراعات خود را به علت ، فشار دوستان واصل ، بی میلی خود را به هر شکلی از اختراعات به خوبی شناخته شده بود. به منظور تسهیل در تحقیقات خود ، او ساخته شده ضبط به صورت خودکار قادر به ثبت حرکات بسیار اندک ، این ابزار برخی از نتایج قابل توجه ، از جمله تظاهرات بوز ازقدرت ظاهری از احساس در گیاهان، نشان داده شده بالرزش از گیاهان مجروح تولید می شود. کتاب های او عبارتند از پاسخ در زندگی و غیر زندگی (1902) و مکانیسم عصبی از گیاهان ( 1926) .

سر Jagadish چاندرا بوز در Bikrampur ، بنگال، (در حال حاضر Munshiganj منطقه از بنگلادش ) در 1858 نوامبر 30 متولد شد. پدر او ، Bhagawan چاندرا بوز ،Brahmo و رهبر Brahmo Samaj برای بود و به عنوان معاون بازپرس / معاون امور در Faridpur ، Bardhaman و مکان های دیگر کار کرده است. خانواده او مورد ستایش قرار داد از روستای Rarikhal ، Bikrampur ، در روز جاری Munshiganj منطقه از بنگلادش.
آموزش بوز در یک مدرسه محلی آغاز شده است، چرا که پدرش معتقد بود که باید زبان مادری خود شخص قبل از شروع انگلیسی می دانند ، و این یکی نیز باید مردم خود می دانند در سخنرانی خود در کنفرانس Bikrampur در سال 1915 ، بوز گفت :
" در آن زمان، فرستادن کودکان به مدارس انگلیسینماد وضعیت اشرافی بود. در مدرسه بومی، که من به آن فرستاده شده است ، فرزند همراه مسلمان از پدر من نشسته در سمت راست من ، و پسر یک ماهیگیر نشسته در سمت چپ من . آنها همبازی من بود. من افسون شده به داستان های خود را از پرندگان ، حیوانات و موجودات آبزی گوش . شاید این داستان در ذهن من ایجاد شده علاقه زیادی به تحقیق در مورد فعالیت های طبیعت . وقتی که من از مدرسه به خانه به همراه همراهان مدرسه بازگشت، مادر من استقبال و همه ما بدون تبعیض تغذیه می کند. اگر چه او یک خانم ارتدوکس از مد افتاده بود، او هرگز در نظر گرفته شده خود را از بی تقوایی گناه با درمان این ' نجس ' به عنوان فرزندان خود . این به خاطر دوستی دوران کودکی من با آنها این بود که من می تونستم هرگز احساس بود که موجودات که ممکن است برچسب " کم کاست وجود دارد. من هرگز متوجه وجود داشته است که یک مشکل مشترک برای این دو جامعه، هندو ها و مسلمانان وجود دارد. "
بوز مدرسه خرگوش در سال 1869 مدرسه سنت خاویر در کلکته پیوست و پس از آن . در سال 1875 ، او به تصویب آزمون ورودی(معادل فارغ التحصیلی از دبیرستان ) از دانشگاه کلکته و کالج سنت خاویر، کلکته بستری شد. در سنت خاویر، بوز در تماس با پدر روحانی یسوعی یوجین لافونت ، که نقش مهمی در حال توسعه علاقه خود را به علوم طبیعی داشت. او مدرک لیسانس خود را از دانشگاه کلکته در سال 1879 دریافت کرد.
بوز می خواست برای رفتن به انگلستان به رقابت برای خدمات ملکی هند است. با این حال، پدر خود، خود را کارمند دولت ، این طرح لغو شد. او می خواست پسر خود را به عنوان یک محقق ، که " حکومت هیچ کس اما خود شود". بوز به انگلستان رفت و به مطالعه پزشکی در دانشگاه لندن است. با این حال، او تا به حال به علت بیماری ترک کنید. بوی در اتاق کالبد شکافیهمچنین گفت که به بیماری خود را تشدید کرده است .
از طریق توصیه Anandamohan بوز ، او برادر در قانون ( شوهر خواهر ) و اولین مخاصم هند ، او پذیرش در کالج مسیح ، کمبریج امن برای تحصیل در علوم طبیعی . او امتحان حساب علوم طبیعی از دانشگاه کمبریج و کارشناسی از دانشگاه لندن در سال 1884 دریافت کرد. در میان معلمان بوز در کمبریج لرد ریلی ، مایکل فاستر، جیمز Dewar ، فرانسیس داروین ، فرانسیس بالفور، و سیدنی تاکها بود. در زمانی که بوز دانش آموز در کمبریج بود ، Prafulla چاندرا روی یک دانش آموز در ادینبورگ بود. آنها در لندن ملاقات کرد و دوستان صمیمی تبدیل شد. بعدها او را به Abala بوز ، فمینیست مشهور ، و مددکار اجتماعی ازدواج کرده بود.
در روز دوم از سمینار دو روزه به مناسبت 150 سالگرد Jagadish چاندرا بوز در 28-29 ژوئیه درآسیایی ، کلکته استاد Shibaji رها ، مدیر موسسه بوز برگزار شد، کلکته در آدرس تودیع خود گفت که او شخصا بررسی کرده بود ثبت نام از دانشگاه کمبریج برای تایید این واقعیت است که علاوه بر امتحان حساب او و همچنین از آن در سال 1884 دریافت کردMA .

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

بالا