تبریییییک به انجمن عزیز تک رمان. یک سالگیت مبارک خاله!*_*
یک سالگی انجمن مبارک همه.. تبریک به خانواده ی تک رمان ?????❤❤❤?هلوووو حضرات?
آقا یه چیزی اول بگم همین الان وقت کردم ان شم و چون عجله داشتم تند تند برا همه داشتم ری اکشن ب*و*س میذاشتم تموم شه این وسط داشت چندتا مشکل منکراتی پیش میومد که شکر خدا زود متوجه شدم ری اکشن رو تبدیل به گل کردم
خب خب بریم سراغ تبریکمون که قرار بخاطر تاخیرم یه تبریک پر باشه? میتوکندریهام همراهی نمیکردن و منه خسته مشقت بسیار کشیدم تا اسم همهتونو روی یه برگه نوشتم. حلالتون نمیکنم قدرمو ندونید
تک رمان یک ساله شده و الان انقد درخشانه که همه افتخار میکنیم که روزی اینجا بودیم یا هستیم! اگه تک رمان الان داره یک سالگیشو در کمال درخشش جشن میگیره فقط و فقط بخاطر تلاش تک تک شماهاست؛ به همین خاطر من میخوام تک تک و با ذکر اسم ازتون تشکر کنم.
تشکر از همه مدیرای گل و مدیرای بازنشسته عزیز:
فاطمه تاجیکی Maryam Ɓαησσ گلبرگ پارسا تاجیک معصومه مولایاری قسم همدم بی نهایت ZiBa Sosano.o SHAGHAYEGH Shaghayegh_h96 Nesa♡ moon dancer Mandalorian mahsa jodaii miss_meli Mahdeih_seifollahi Kimia Kardan خاص JirJirake Abi ImˍΕᎡf⍺ɳ KatRinA hasti Elnaz.H deimos A_h Asal_Km AlmaBerryς੭ Aby_Z *PeRle* "Bi..tA" "AshoB" Nini Lin kosar⸙ mobɨn NeGムr Obscure TifaAnsari.Design Walantin تحت تعقیب
خداقوت به ناظرای باحوصله:
AhoorA amir.alavie AmirHosein.Rasouli Bad~girl FatiShoki fzramacani Karo_sh Kurosh Mobinabolboli SETAYESH^◡^ م.صالحی وانیا
ممنون از نویسندههای خوش قلم تک رمان:
سمیه هاشمی جزی صبا ترنجی زهرا اسدی نارینه ن.مقصودی(ngn) بهارگل آیدا نایبی(ماهک) miladsardari نفس موسوی t.sh نگین ... .Mahdieh محدثه زالی سزار green voice صبا نصیری ~sad_girl~ _sevma_ ریحانه عمادی سهی Raby
ممنون از dinaz و pedramzandii و ~tarlan~ طراحای خوش ذوق انجمن
از Elahe_V و زهرا خداشناس مترجمای جیگر انجمن
از Fatemeh85 , miss_zamani , Rifle~girl کپیستهای زحمت کش انجمن
از kiyana , zedzedianfar و زهرا77 مجله نویسای خوش ذوق انجمن
Shadi_R و یسنا ویراستارای پردقت انجمن
Zahra.Jafari روانشناس مهربون انجمن
zahraa ارغوان هدیه میکسر و گویندههای خوش صدای انجمن
واییی فشارم افتاد ترتیب خاصی نداره براساس حروف بوده گاهی از پایین شروع کردم گاهی از بالا. و هرکسی توی گروه غالبش تگش کردم وگرنه همهگی ماشالله ده بیستا رنک دارید(بخدا همه رو نوشتم اگه کسی تگ نشده خداشاهده ندیدم قصد و غرضی نبوده://)
لپ کلام ممنون از همگی؛ ممنون که تلاش کردین که انجمن به اینجا برسه. یک سالگی انجمن مبارک همگیمون.
هاااا یه نفر جا موند? .SARISA. جذاب انجمن قربونت برم??
برم استراحت کنم