خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

وسایل ضروری برای رفتن به باشگاه بدنسازی

• نویسنده موضوع DARK GIRL
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 25
  • بازدیدها 789
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

DARK GIRL

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-04
کیف پول من
9,959
وسایل ضروری برای رفتن به باشگاه بدنسازی

چنانچه تصمیم گرفتید که در کنار تمام روزمرگی ها و درگیری های روزانه خویش، ورزش کردن را آغاز کنید یا اینکه بعد از یک وقفه طولانی دوباره ورزش کنید و یک حال و هوای خوب به زندگی خویش بدهید، نخستین چیزی که امکان دارد به ذهنتان برسد این است که وسیله های ورزشی موردنیاز چه چیزهایی هستند؟

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

DARK GIRL

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-04
کیف پول من
9,959
وسایل ورزشی موردنیاز هر شخص بسته به ورزشی که انتخاب می کند، متفاوت است ولی یکسری وسایل هستند که بطور مشترک برای همه ورزشکاران ضروری است.

DARK GIRL

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-04
کیف پول من
9,959
کیف ورزشی

برای حمل تمام وسایل ورزشی که احتیاج دارید، به یک کیف ورزشی نسبتا بزرگ نیاز دارید تا علاوه‌براین که تمامی وسایل ورزشی تان را در آن بگذارید ، موقع جابجایی و پیدا کردن هر آن چه لازم دارید، دچار مشکل نشوید.

DARK GIRL

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-04
کیف پول من
9,959
درهنگام انتخاب بهتر است کیف زیپ دار انتخاب نموده و حتماً به دسته ها، زیپ ها و بدنه کیف توجه کنید تا در صورت حمل وسیله های زیاد دچار مشکل نشوید. در انتخاب رنگ کیف، بهتر است رنگی را انتخاب کنید که با پوشش داخل و بیرون باشگاه هم آهنگی داشته باشد.

DARK GIRL

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-04
کیف پول من
9,959
درهنگام انتخاب بهتر است کیف زیپ دار انتخاب نموده و حتماً به دسته ها، زیپ ها و بدنه کیف توجه کنید تا در صورت حمل وسیله های زیاد دچار مشکل نشوید. در انتخاب رنگ کیف، بهتر است رنگی را انتخاب کنید که با پوشش داخل و بیرون باشگاه هم آهنگی داشته باشد.

DARK GIRL

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-04
کیف پول من
9,959
لباس ورزشی

هیچ چیز بدتر از این نیست که بخواهید نیم ساعت ورزش کنید، ولی بخاطر بد بودنِ ج*ن*س لباس‌های ورزشی تان عرق سوز شوید. ج*ن*س بعضی لباس ها مانع از انجام درست حرکات کششی می شود؛ درنتیجه نصف وقت شما در باشگاه بدنسازی به این می ‎گذرد که لباس ورزشی تان را مرتب کنید، بعد هم که به خانه رفتید، فکر می کنید که وقت خود را هدر دادید و اصلا تمرین نکردید.

DARK GIRL

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-04
کیف پول من
9,959
چاره کار این است که همیشه لباس ورزشی مناسب تهیه کنید. درحال حاضر لباس‌های ورزشیِ با کیفیتی در بازار وجود دارد که از الیاف خاصی ساخته می شوند. پارچه این لباس ها از فن آوریِ به نام« قابلیت تنفس» بهره می برند. این خاصیت سبب می شود که شدت تعریقِ زیاد، شما را از ورزش کردن باز ندارد و ديگر در حین انجام تمرینات اذیت نشوید.

DARK GIRL

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-04
کیف پول من
9,959
نکته مهم: یادتان باشد که ضروری ترین لباس‌های ورزشی را همراه خویش داشته باشید:

جوراب

لباس زیر

بلوز یا تاپ ورزشی

شلوار یا ش*و*ر*ت ورزشی

در صورت لزوم لباس یا عینک شنا

در صورت لزوم کلاه، هدبند و موبند

DARK GIRL

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-04
کیف پول من
9,959
جوراب:شاید بنظر برسد که جوراب نیازی به یادآوری ندارند، ولی خيلي ها فراموش می کنند که جوراب های تمرینشان را همراه ببرند؛ در نتیجه ناچار میشوند که یا بدون جوراب ورزش کنند یا این که با همان جورابی که بپا داشتند، تمرین کنند.

DARK GIRL

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-04
کیف پول من
9,959
ساک ورزشی

همه آنجه که باید وسایل باشگاهی ما در آن قرار گیرد ساک ورزشی است. کیف های ورزشی در ابعاد گوناگون با رنگ بندی های متنوعی در بازارهای ورزشی یافت میشوند ، ولی انتخاب ما باید کیفی باشد که همه نیازهای ما را مرتفع کند. در این راستا ساک های ورزشی زیپ دار می تواند انتخاب مناسبی باشد.

بالا