مواد مورد نیاز جهت تهیه سیبزمینی و پنیر:
سیبزمینی: سه عدد متوسط
پنیر پیتزا رنده شده: سیصدگرم
روغن سرخ کردنی: به مقدار لازم
نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز و زردچوبه: به مقدار دلخواه
طرز تهیه سیب زمینی و پنیر:
در ابتدا باید به سراغ سیبزمینیهای دلبرتان بروید. بعد از خلال کردن آن به سایز و مدل دلخواهتان آنها را با آب سرد در آبکش بشوئید. با دست حسابی خلالهای سیبزمینیها را زیر و رو کنید تا نشاسه اضافه آنها از رویشان شسته شود.این کار باعث میشود که در زمان سرخ کردن، سیبزمینیها بههم نچسبند و بهراحتی سرخ شوند. بعد از شستن سیبزمینیها منتظر بمانید تا آب اضافه آنها از آبکش خارج شود. آب اضافی سیبزمینی هنگام سرخ کردن موجب تراوش روغن به بیرون میشود.
این نکته را همواره در سرخ کردن سیبزمینی رعایت نمایید.
ادویههایتان را با هم مخلوط کنید و روی سیبزمینیها بپاشید و با کمک دست کاملاً خلالهای سیبزمینی را زیرورو کنید تا تمام سیبزمینیها طعمدار و رنگی شوند.
در مرحله بعدی به سراغ سرخ کردن سیبزمینیها بروید. روغن سرخ کردنی را درون تابه مناسب ریخته و صبر کنید تا د*اغ شود. از سیبزمینیها به مقدار مناسب در تابه ریخته و سرخ کنید. تا انتها این کار را انجام دهید و خلالهای سرخ شده را روی دستمال جاذب روغن قرار دهید تا روغن اضافه آنها گرفته شود.
اگر به سلامت ب*دن بیشتر اهمیت میدهید راهی جایگزین برای سرخ کردن به شما پیشنهاد میدهیم.سرخ کردن سیبزمینی در فر (جایگزین سرخکردن در تابه)
شما میتوانید کف سینی فر را با برس چرب کنید و خلالهای سیبزمینی طعمدار شده را درون سینی بچینید.
در دمای 185 به مدت پانزده تا بیست دقیقه (با توجه به سایز و اندازه خلالهای سیبزمینی متفاوت است) قرار دهید.
بگذارید تا جای ممکن سیبزمینها مغزپخت شوند. بههمین راحتی به مرحله آخر تهیه این غذای بسیار خوشمره و پرطرفدار رسیدیم.
در این مرحله از قالب کمربندی کمک بگیرید و لایهای از سیبزمینیها را دورن آن بریزید. روی سطح سیبزمینیهای سرخ شده را با پنیر پیتزا رنده شده کاور کنید. مجدد لایهٔ دیگری از سیبزمینی سرخ شده را روی پنیرها ریخته و با کمک دست کمی فشار دهید تا فضاهای خالی کمتری بین آنها باشد. این کار را با توجه به مقدار سیبزمینیهای سرخ شده و اندازه قالب تا آخر ادامه دهید.
در آخر برای تزیین میتوانید یک گوجهفرنگی را خیلی نازک برش زده و تکههای آن را روی سطح غذا قرار دهید. برای تزیین این غذای لذیذ از ژامبون با طعمهای مختلف یا بیکن و حتی سبزیجات رنگی نیز میتوانید کمک بگیرید.
قالب سیبزمینی و پنیر تزیین شده را درون تستر یا فر به مدت ده تا پانزده دقیقه با دمای 185 قرار دهید، تا پنیرها به شکل مایع دربیایند و طلایی رنگ شوند. غذای خوشمزه امروز ما آماده سرو است.
نوش جان
انجمن رمان نویسی تک رمان
انجمن رمان نویسی تک رمان تایپ رمان شعر و دلنوشته خود را به صورت آنلاین منتشر کنید و با نويسندگان در ارتباط باشید
forums.taakroman.ir