نگاهی دقیق‌تر به ب*دن انسان: شرحی کلی بر قلب و عملکرد آن

• نویسنده موضوع MAHDIS
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 109
  • بازدیدها 10K
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

MAHDIS

نویسنده انجمن + مدیر ارشد بازنشسته
نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
لایک‌ها
16,278
امتیازها
163
کیف پول من
674
از دستگاه اسکی‌واره استفاده کنید

اسکی‌واره یا دستگاه پله‌نوردی یکی از رو‌به‌رشد‌ترین ورزش‌های هوازی در باشگاه‌ها به حساب می‌آید. این دستگاه ورزشی شگفت‌انگیز تقریبا در تمام مراکز تندرستی و باشگاه‌های ورزشی پیدا می‌شود. می‌توانید برای تمرین در خانه‌ نیز این دستگاه را خریداری کنید. مزیت اسکی‌واره این است که به‌طور همزمان قسمت‌های بالا و پایین ب*دن را به فعالیت وا می‌دارد. حرکت پاها روی این دستگاه می‌تواند دویدن روی سطح زمین بدون آوردن فشار روی مفاصل یا در واقع دوچرخه‌سواری را شبیه‌سازی کند، در حالی که حرکت دست‌ها هنگام استفاده از اسکی‌واره باعث گردش خون در پشت و ماهیچه‌های شانه می‌شود.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان
امضا : MAHDIS

MAHDIS

نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
لایک‌ها
16,278
امتیازها
163
کیف پول من
674
ر*ق*ص، حرکات موزون و ایروبیک

حرکات موزون، یک ورزش هوازی مفید برای سلامت قلب است که باید تبدیل به یک عادت روزانه شود. تمام چیزی که برای انجام آن احتیاج دارید، کفش مناسب، فضایی برای ر*ق*صیدن و آهنگی است که به شما انگیزه‌ی ر*ق*صیدن دهد. در هنگام انجام یک ورزش هوازی مناسب برای قلب، ضربان قلب به ۱۲۰ تا ۱۳۵ بار دقیقه می‌رسد و ر*ق*صیدن بهترین روش برای رسیدن به این محدوده است. بسته به مهارت و علاقه‌ی شما، ر*ق*صیدن می‌تواند از نوع پرفشار شامل ضربات پا به زمین یا از نوع کم‌فشار باشد. همچنین شما می‌توانید در کلاس‌های ر*ق*ص مانند کلاس ر*ق*ص زومبا شرکت کنید و همراه با انجام این ورزش مفرح، با دیگران نیز معاشرت کنید، یا این که می‌توانید به تنهایی به انجام این ورزش بپردازید.

MAHDIS

نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
لایک‌ها
16,278
امتیازها
163
کیف پول من
674
با تای‌ چی چوان به آرامش برسید

طبق تحقیقات مؤسسه‌ی ملی سلامت آمریکا، در سال گذشته ۲.۳ میلیون نفر در آمریکا برای انجام ورزش هوازی کم‌فشار تای‌ چی چوان را انتخاب کرده‌اند. تای‌ چی چوان یک ورزش هوازی چینی و برگرفته از هنرهای رزمی است. این ورزش ترکیبی از حرکات موزون و آرام ب*دن و نفس‌های عمیق و تمرکز است و به همین دلیل به آن مدیتیشن حرکتی نیز می‌گویند. انجام منظم این ورزش برای سلامت ذهن و ب*دن و به خصوص قلب بسیار مفید است.

MAHDIS

نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
لایک‌ها
16,278
امتیازها
163
کیف پول من
674
بازی‌های ویدیو‌یی تعاملی

انجام بازی‌های ویدیو‌یی تعاملی یک گزینه‌ی عالی برای ورزش در خانه است. مطالعات نشان می‌دهد که انجام بازی‌های تنیس، بوکس و بولیینگ در کنسول وی (Wii) ضربان قلب شما را به اندازه‌ای بالا می‌برد که می‌توان آن را به‌عنوان یک ورزش هوازی در نظر گرفت. سامپسون می‌گوید:

کالج پزشکی ورزشی آمریکا معتقد است بازی با کنسول وی یک نوع ورزش هوازی موثر بر قلب است.
به یاد داشته باشید که برای بهره‌مندی از منافع ورزش هوازی باید پنج روز در هفته به مدت ۳۰ دقیقه ورزش کنید.

MAHDIS

نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
لایک‌ها
16,278
امتیازها
163
کیف پول من
674
ایروبیک آبی را امتحان کنید

این ورزش نیز مانند شنا می‌تواند فواید انجام یک ورزش هوازی را برای شما به ارمغان بیاورد بدون این که مانند دیگر ورزش‌های هوازی فشار زیادی روی مفاصل و استخوان‌های شما وارد کند. اگر شما مشکلات سلامتی همچون اضافه‌وزن، آرتروز و درد زانو دارید مطمئن باشید آیروبیک آبی یک ورزش هوازی ایده‌آل برای شما خواهد بود. طبق گزارش مرکز ملی کنترل و پیشگیری بیماری آمریکا انجام ورزش آیروبیک می‌تواند باعث بهبود عملکرد مفاصل در اشخاص مبتلا به آرتروز شود بدون این که علائم بیماری از جمله درد در مفاصل را تشدید کنید.

MAHDIS

نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
لایک‌ها
16,278
امتیازها
163
کیف پول من
674
دیگر مزیت‌های ورزش‌ هوازی

پیدا کردن عادت دیگری که به اندازه‌ی انجام منظم ورزش‌‌های هوازی برای ب*دن مفید باشد بسیار سخت است. سامپسون در مورد فواید ورزش‌های هوازی می‌گوید:

انجام فعالیت‌های هوازی به‌صورت منظم باعث کنترل فشار خون، کاهش استرس و افسردگی، بهبود سطح کلسترول خون، کاهش وزن و حفظ وزن مناسب، کاهش قند دیابتی خون، افزایش قدرت ماهیچه‌ها و استحکام استخوان‌ها و جلوگیری از تشکیل لخته‌ی خون می‌شود.
ورزش هوازی مورد علاقه‌ی خود را پیدا کنید و آن را ادامه دهید. به مرور زمان خواهید دید که انجام منظم آن چه مزایای فراوانی برای شما به ارمغان خواهد آورد.

MAHDIS

نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
لایک‌ها
16,278
امتیازها
163
کیف پول من
674
پاسخ به چند سوال رایج درمورد بیماری‌های قلبی

تصلب شرایین چیست؟

نام دیگر تصلیب شرایین، سخت شدن سرخرگ‌ها است. وقتی که دیواره‌ی داخلی سرخرگ آسیب می‌بیند، چربی و پلاک‌های فیبری در محل آسیب‌دیدگی جمع می‌شوند. انباشت توده‌های چربی باعث ضخیم‌تر شدن دیواره‌های سرخرگ و در نتیجه باریک شدن مجرای انتقال خون می‌شود و حتی گاهی ممکن است سرخرگ به‌طور کامل مسدود شود.

MAHDIS

نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
لایک‌ها
16,278
امتیازها
163
کیف پول من
674
بیماری سرخرگ کرونری نوعی از تصلب شرایین است. در این حالت سرخرگ‌های کرونری که حامل خون پراکسیژن به ماهیچه‌های قلب هستند باریک می‌شوند و در نتیجه قلب مقدار کافی اکسیژن به خصوص هنگام فعالیت دریافت نمی‌کند. فعالیت بیشتر قلب در این حالت منجر به ظهور آنژین صدری (درد س*ی*نه) و دیگر علایم می‌شود.

چه ارتباطی بین سیگار کشیدن و بیماری قلبی وجود دارد؟

حدود ۳۰ درصد مرگ و میر ناشی از بیماری‌های قلبی در آمریکا به‌طور مستقیم با استعمال سیگار ارتباط دارد. سیگار کشیدن عامل اصلی تصلب شرایین است.

MAHDIS

نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
لایک‌ها
16,278
امتیازها
163
کیف پول من
674
نیکوتین موجود در سیگار باعث می‌شود:

• اکسیژن کم‌تری به قلب برسد
  • فشار خون و ضربان قلب افزایش پیدا کند
  • لخته‌‌ی خونی بیشتری تشکیل شود
  • باعث آسیب رسیدن به سلول‌های ارتباط‌دهنده‌ی سرخرگ‌های کرونری با دیگر شریان خونی شود

MAHDIS

نویسنده انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2020-07-26
لایک‌ها
16,278
امتیازها
163
کیف پول من
674
فاکتورهای خطر ابتلا به بیماری سرخرگ‌های کرونری چیست؟

فاکتورهای خطری وجود دارد که شما نمی‌توانید کاری در مورد آن‌ها انجام دهید، مانند:

• مرد بودن
  • زن بودن بعد از دوران یائسگی
  • مسن بودن
  • وجود سابقه‌ی بیماری‌های قلبی و بیماری سرخرگ کرونری در اعضای خانواده

بالا