آره خیلی&_& بیشتر وقتا خودمو با فیلم و سریال سرگرم میکنم.4.از آواتارایی که می ذاری من این برداشت رو کردم که خیلی اهل تماشای فیلم و سریالی درسته؟ اگه آره چه ژانر هایی می بینی؟
معمولا علمی تخیلی یا ترسناک میبینم. یا پلیسی و جنایی
با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترینها را تجربه کنید.☆
همین حالا عضویتت رو قطعی کن!آره خیلی&_& بیشتر وقتا خودمو با فیلم و سریال سرگرم میکنم.4.از آواتارایی که می ذاری من این برداشت رو کردم که خیلی اهل تماشای فیلم و سریالی درسته؟ اگه آره چه ژانر هایی می بینی؟
آره خیلی&_& بیشتر وقتا خودمو با فیلم و سریال سرگرم میکنم.
معمولا علمی تخیلی یا ترسناک میبینم. یا پلیسی و جنایی
راستش نمیدونم چرا، ولی از ژانر عاشقانه خوشم نمیاد یجورایی چون خودم توی این فازا نیستم ترجیح میدم این ژانرها رو ببینم، چون ی چیزی فراتر از اتفاقات معمولیای توی فیلمهایی با ژانر کمدی یا عاشقانه میفته. البته کمدی هم نگاه میکنم ولی خیلی کم، چون فیلم کمدی خوب زیاد نیست?5. چرا این سبک رو می پسندی؟
راستش نمیدونم چرا، ولی از ژانر عاشقانه خوشم نمیاد یجورایی چون خودم توی این فازا نیستم ترجیح میدم این ژانرها رو ببینم، چون ی چیزی فراتر از اتفاقات معمولیای توی فیلمهایی با ژانر کمدی یا عاشقانه میفته. البته کمدی هم نگاه میکنم ولی خیلی کم، چون فیلم کمدی خوب زیاد نیست?
آره من از بچگی با حیوون بزرگ شدمبله بله درست می فرماید
6. با حیوون خونگی موافقی؟ اگه آره چی؟
آره من از بچگی با حیوون بزرگ شدم
خب بستگی ب شرایط آدم داره، من سگ و گربه رو ترجیح میدم&_&
من خیلی زود عصبانی میشم و تحمل شنیدن حرف زور ندارمخیلی هم عالی
7. اگه یکی بهت زور بگه چی کار می کنی؟
من خیلی زود عصبانی میشم و تحمل شنیدن حرف زور ندارم
نمیدونم، کلی فحشش میدم دلیل منطقی میارم ک نمیتونم و یا نمیخوام فلان کارو بکنم. اگرم راضی نشد..خب قیامت ب پا میشه
آره کتاب هم خیلی میخونمخشن کی بودی تو
8. اهل کتاب خوند هم هستی ؟ یه خوبشو برامون معرفی کن
آره کتاب هم خیلی میخونم
کتاب موردعلاقهم فردا اثر گیوم موسوئه. داستانش خیلی جالبه. خطای ستارگان بخت ما هم همینطور